Ευχαριστώ πολύ το έκανα. Ρώτησα γιατί στο σημείο του σάιτ που μου ζητούσε τον κωδικό, δεν είχε το "Ξεχάσατε τον κωδικό σας". Έκανα αποσύνδεση και μετά reset!
Αγαπητε διαχειριστη εγω εχω κανει εγγραφη πριν 10 χρονια με ενα μαιλ που τωρα δεν εχω ουτε το κωδικο του ουτε τιποτα....μπαινω στο σαιτ επειδη εχω εναν παλιο σταθερο υπολογιστη που εχει αποθηκευσει τα στοιχεια ολα!!
Εαν καει χανω το προφιλ μου και πρεπει να κανω καινουριο!!
Πως μπορω να βρω τους κωδικους μου και να δηλωσω καινουριο μαιλ...γιατι απο την ανακτηση κωδικου με παει στο αρχαιο μαιλ που ειχα.
Ευχαριστω.
εχω το ιδιο θεμα και θα ηθελα να ανκτησω τον παλιο μου λογαριασμο και δνε βλεπω απαντησεισ. υπαρχει τροποσ αν δεν θυμομαστε το παλιο email και password? θυμαμαι αρκετα στοιχεια ομως
κι εγω παιδια σχεδον το ιδιο προβλημα εχω..Βαζω κωδικο που τον εχω πανω απο 5 χρονια και μου βγαζει :Το όνομα χρήστη και ο κωδικός δεν ταιριάζουν ή δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη λογαριασμό.Τι κανουμε ξερει κανενας???
Μην βασανιζεστε άδικα. Είχα κάνει πολύ παλιά λογαριασμό, σχεδόν δεν τον είχα χρησιμοποιήσει καθόλου και πριν λίγες μέρες θέλησα να μπω και δεν θυμόμουν κωδικό.
Έστειλα μνμ, email, καμία απάντηση από κανέναν. Οπότε αναγκαστικά καινούργιο λογαριασμό από την αρχή