Νέα

Αν μεταναστεύατε που θα πηγαίνατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σκέφτεσται να αναζητήσετε αλλού την τύχη σας? Αν ναι που...

• Καναδάς

Ψήφοι: 15 9,7%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 25 16,1%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 13 8,4%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 5 3,2%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Νέα Ζηλανδία

Ψήφοι: 18 11,6%
  • ΗΠΑ

Ψήφοι: 20 12,9%
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 11 7,1%
  • Νότια Αφρική

Ψήφοι: 3 1,9%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 14 9,0%
  • Νορβηγία

Ψήφοι: 7 4,5%
  • Αργεντινή

Ψήφοι: 7 4,5%
  • Βραζιλία

Ψήφοι: 15 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    155

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.470
Πόντοι
456
Λοιπόν... αν σας απασχολεί η κρίση στην Ελλάδα και σκέφτεσται εναλακτικές λύσεις ας μοιραστούμε τις χώρες που
σκέφτεσται να μετοικήσεται. Αν υπάρχει κάποια χώρα που δε σας καλύπτει μπορείται να την αναφέρεται.
Προσωπικά πιστεύω κάποια επιλογή εκτός ευρωζώνης θα ήταν η καλύτερη. Ενδεικτικά ο Καναδάς ή η Αυστραλία και
καλή ποιότητα ζωής έχουν και πάνε καλά οικονομικά.Οπότε θα επέλεγα μία από αυτές.

Επισκέπτης
Λοιπόν... αν σας απασχολεί η κρίση στην Ελλάδα και σκέφτεσται εναλακτικές λύσεις ας μοιραστούμε τις χώρες που
σκέφτεσται να μετοικήσεται. Αν υπάρχει κάποια χώρα που δε σας καλύπτει μπορείται να την αναφέρεται.
Προσωπικά πιστεύω κάποια επιλογή εκτός ευρωζώνης θα ήταν η καλύτερη. Ενδεικτικά ο Καναδάς ή η Αυστραλία και
καλή ποιότητα ζωής έχουν και πάνε καλά οικονομικά.Οπότε θα επέλεγα μία από αυτές.

¨οπου βρεθεί δουλειά τύπε. γιατί δεν υπάρχει σάλιο ούτε για τα εισιτήρια...

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Όλες οι χώρες πλην της ευρωπαϊκής ένωσης χρειάζονται  ειδική άδεια εργασίας .
Δεν είναι μπείτε σκύλοι και αλέστε…όπως η Ελλάδα ;) Αλλά θα πήγαινα Μελβούρνη που έχει περίπου καμιά 200.000 Έλληνες.

Επισκέπτης
Όλες οι χώρες πλην της ευρωπαϊκής ένωσης χρειάζονται  ειδική άδεια εργασίας .
Δεν είναι μπείτε σκύλοι και αλέστε…όπως η Ελλάδα ;) Αλλά θα πήγαινα Μελβούρνη που έχει περίπου καμιά 200.000 Έλληνες.

δλδ 100.000 ελλεηνίδες;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Κατά τη γνώμη μου, οι Σκανδιναυικές χώρες είναι μια πολύ καλή λύση (και προσωπική επιθυμία του γράφοντος) με υψηλό επίπεδο διαβίωσης, κοινωνικού συνόλου και αποτελούν οικονομίες με ισχυρά θεμέλια. Για να μην αναφέρω και τις απίστευτες, από κάθε άποψη, κοπέλες που βρίσκονται στα μέρη αυτα...  :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Κατά τη γνώμη μου, οι Σκανδιναυικές χώρες είναι μια πολύ καλή λύση (και προσωπική επιθυμία του γράφοντος) με υψηλό επίπεδο διαβίωσης, κοινωνικού συνόλου και αποτελούν οικονομίες με ισχυρά θεμέλια. Για να μην αναφέρω και τις απίστευτες, από κάθε άποψη, κοπέλες που βρίσκονται στα μέρη αυτα...  :smitten: :smitten: :smitten:

οι οποίες βλέπουν τους Έλληνες ωσάν η Μαντάμ Σουσού τους ιχθυοπώλες...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αστραλια........γιατι βγαινει μεσα απο τ αστρα  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Καναδας δαγκωτο... :dancing: :dancing:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Νεα Ζηλανδια? Πως σας ηρθε αυτο ρε καυλιαρηδες? Ειναι της μοδας να μεταναστευεις εκει τελευταια?

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Νεα Ζηλανδια? Πως σας ηρθε αυτο ρε καυλιαρηδες? Ειναι της μοδας να μεταναστευεις εκει τελευταια?

μαλλον απο το αρνακι νεας ζηλανδιας!πως καποιοι πανε στην σουηδια για τις μουναρες;ε,αυτοι πανε στην νεα ζηλανδια για τα αρνακια

Συνημμένα

• arni_provlepsi-300x225.jpg
    arni_provlepsi-300x225.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 33

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Εχω μεταναστευσει ηδη στο χωριο μου.Ο αδερφος μου ζει τα τελευταια 5 χρονια Αμστερνταμ,εγω προτιμησα κατι πιο απλο.Τα 3 τελευταια χρονια ζω εδω,ζοριστηκα λιγο στην αρχη αλλα τωρα ειμαι μια χαρα.Ολοι εχουμε ενα χωριο που μας περιμενει,η κριση δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Εχω μεταναστευσει ηδη στο χωριο μου.Ο αδερφος μου ζει τα τελευταια 5 χρονια Αμστερνταμ,εγω προτιμησα κατι πιο απλο.Τα 3 τελευταια χρονια ζω εδω,ζοριστηκα λιγο στην αρχη αλλα τωρα ειμαι μια χαρα.Ολοι εχουμε ενα χωριο που μας περιμενει,η κριση δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο.
αν μετακινηθηκες απο Αθηνα σε χωριο,ειναι πραγματικα δυσκολο κ μπραβο αν σου εκατσε καλα... :rockon: :rockon:

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
αν μετακινηθηκες απο Αθηνα σε χωριο,ειναι πραγματικα δυσκολο κ μπραβο αν σου εκατσε καλα... :rockon: :rockon:
Δεν πρεπει να παρουμε μια αποφαση με γνωμονα το μισθο και το lifestyle της νεας μας ζωης.Δυστυχως τα γεγονοτα τρεχουν,και λογω GAP(κατα την ταπινη μου αποψη)σπανε ολα τα κοντερ,ετσι η αποφαση μας πρεπει να παρθει με βαση την επιβιωση μας πρωτιστως και μετα ολα τα αλλα.Χωρις να θελω να αγχωσω κανεναν αυτη ειναι η θεση μου.Οπως επισης γνωμη μου ειναι οτι μετα την κριση (σε 2-3 χρονια) θα υπαρξουν τρελες ευκαιριες αναπτηξης.

OP
OP
flyman29

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.470
Πόντοι
456
Μήπως τα 2-3 χρόνια είναι παραπάνω?Μπορεί όλοι μας μετά από 20-20 χρόνια να μετανιώνουμε που δεν φύγαμε όταν μπορούσαμε. Παιδιά τα πράγματα δεν πάνε καλά....
.Οπως επισης γνωμη μου ειναι οτι μετα την κριση (σε 2-3 χρονια) θα υπαρξουν τρελες ευκαιριες αναπτηξης.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
1.Οπου εχει ομορφες γυναικες, ανυχτομυαλες και ακομπλεξαριστες στο σεξ και χωρις ταμπου..

2Σε οποια χωρα εχει καλο επικερδες χρηματηστιριο  :zfuck:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
(σε 2-3 χρονια) θα υπαρξουν τρελες ευκαιριες αναπτηξης.
 :2funny:  :2funny:  :2funny:        το αλλο με τον Τοτο  το ξερεις??????????
       εχουμε  μια απο της ομορφοτερες χωρες στο κοσμο νησια  και ιστοριες και την εχουμε  :shit:  :shit: αντι να ειμαστε μονακο τωρα
        να καει το μπουρδελο η βουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom