Νέα

Αν Γυρνούσατε Στο Παρελθόν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ε...είχα μία σχέση και την χάλασα άθελά μου...από τότε το μετανοιώνω....τέσπα...

όταν λες τη χάλασες άθελα σου, εννοείς έκανες μαλακία??? και πόσο χοντρή ήταν αυτή η μαλακία που δεν μπόρεσε να συγχωρέσει????
μη σκάς... για να μην είναι κοντά σου, πάει να πει δεν άξιζε... Και το χρόνο πίσω να γυρίσεις και να τα κάνεις όλα σωστά... πάλι κάτι θα γινόταν για να μην είστε μαζί...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
όταν λες τη χάλασες άθελα σου, εννοείς έκανες μαλακία??? και πόσο χοντρή ήταν αυτή η μαλακία που δεν μπόρεσε να συγχωρέσει????
μη σκάς... για να μην είναι κοντά σου, πάει να πει δεν άξιζε... Και το χρόνο πίσω να γυρίσεις και να τα κάνεις όλα σωστά... πάλι κάτι θα γινόταν για να μην είστε μαζί...

Ναι μαλακία έγινε αλλά άθελα μου.Το πρόβλημα είναι από τότε...όλο περιστασιακές περιπέτειες οι πολλές εκ των οποίων είχαν προοπτικές σχέσης, αλλά όλο κάτι με αποτρέπει...όποτε το θέμα πάει στο "τι έχουμε" ή στο "σχέση ή περιπέτεια" το στομάχι μου γίνεται κόμπος...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ε...είχα μία σχέση και την χάλασα άθελά μου...από τότε το μετανοιώνω....τέσπα...
Ολοι το εχουμε κανει τυπε......

Ειναι η ανωριμοτητα της νιοτης ολο αυτο !!!!!

Μην μασας και προχωρα ..........

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
...και συγκεκριμένα στη μέρα που τελειώσατε το Λύκειο ή κάτι αντίστοιχο, στην ηλικία των 18 δηλαδή, τι θα αλλάζατε στη συνέχεια και τι θα κάνατε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο; Συμπεριλαμβάνονται αισθηματικά, επαγγελματικά, φιλίες κλπ. Εννοείται με τη γνώση και την εμπειρία του παρόντος. ;)

Θα έφευγα απ' το σπίτι μου. Δε θα πήγαινα σε μπουρδέλα. Δε θα ερωτευόμουν. Θα έβρισκα μια κοπελίτσα να περνάω τον καιρό μου, ένα δυαράκι, μια δουλίτσα. Και θα ήμουν καλά.

Ίσως ακόμα καλύτερα να έφευγα απ' την Ελλάδα.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
δεν θα έμενα στην ελλάδα

δεν θα ξόδευα τα χρήματά μου σαν να μην υπάρχει αύριο

δεν έχανα το χρόνο μου να πάω να ψηφίζω στις εκλογές

δεν θα γάμαγα την φωτεινούλα από τον κόλο τόσο άγρια

δεν θα έκανα προβλέψεις για το μέλλον

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Θα προσέγγιζα τη Βασούλα, την Αννούλα και την Δήμητρα, μόρτικα μαγκιώρικα και με τσαμπουκά και όχι σαν το καλό παιδί που λιώνει για ένα τους βλέμμα. Εννοείται ότι καμιά δε με είχε δει ερωτικά τότε. Πολύ φυσικό. Αιτία: ο τρόπος προσέγγισης. Αν μπορούσα να γυρίσω στο παρελθόν θα ήμουν πιό άμεσος, πιό ευθύς και πιό ωμός. Αυτό ήθελαν και αυτό θέλουν πάντα οι γκόμενες. Μετά από αρκετά χρόνια το κατάλαβα και πέρασα καλά... ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

θα καλωσόριζα τον αχαχούχα μετά την τελευταία επιστροφή του στο σάιτ :sunglasses:

Ολοι το εχουμε κανει τυπε......

Ειναι η ανωριμοτητα της νιοτης ολο αυτο !!!!!

Μην μασας και προχωρα ..........

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ποτέ μην μετανοιώνεις για τα γαμήσια που έριξες τύπε lycienr...

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επίσης την πρώτη μου κοπελιά θα την απατούσα τρελά! Το τραβούσε ο οργανισμός της τόσο ζηλιάρα που ήτανε. Τότε ούτε κινητά, ούτε μικροκάμερες, ούτε μαλακίες. Έκανες ό,τι ήθελες χωρίς να μπορεί να το καταγράψει κανένας και πουθενά. Για να αγοράσεις μια κάμερα στις αρχές των 90's ήθελες περίπου 250000 δρχ και ήταν μεγαθήριο. Μόνο κρυφά δε μπορούσες να βιντεοσκοπήσεις.  :cheesy: Θα την απατούσα λοιπόν και μετά θα πήγαινα κοντά της και θα της έλεγα, αγάπη μου, μοναδικέ μου έρωτα!! Ακόμα θα έπινε νερό στο όνομά μου. Βλέπετε όμως ότι όταν είσαι σωστός οι γκόμενες σε έχουν δεδομένο. Θα το ξαναπώ: Άργησα να αλλάξω, αλλά από τότε που άλλαξα ήρθαν τούμπα τα προσωπικά μου. Νομίζω...; ;)  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Geosal

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρά πέρναγα τότε στα 18 και τα γκομενακια τα ειχα ,,,αγαπούλη δεν με έλεγες και Αγγλία πήγα (20 μετα το στρατο) για σπουδές και γαμησα από μοντέλα μέχρι καραμπαζα,,,  το μόνο που θα άλλαζα ήταν λιγότερα λεφτά σε στριπτιτζαδικα και περισσότερα σε CT – STUDIOS. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μια χαρά πέρναγα τότε στα 18 και τα γκομενακια τα ειχα ,,,αγαπούλη δεν με έλεγες και Αγγλία πήγα (20 μετα το στρατο) για σπουδές και γαμησα από μοντέλα μέχρι καραμπαζα,,,  το μόνο που θα άλλαζα ήταν λιγότερα λεφτά σε στριπτιτζαδικα και περισσότερα σε CT – STUDIOS. :rockon: :rockon: :rockon:
Κοίτα, αυτά που δεν έκανα τότε, τα κάνω τώρα, αν και είμαι λίγο παντρεμένος! :cheesy:
Κι εγώ χάλασα πολλά λεφτά σε στριπτιτζάδικα. Δε μετανοιώνω όμως γι'αυτά. Πέρασα καλά. Γάμησα κιόλας ένα τρελό μουνάκι. Τώρα πάω ελάχιστα. Μέσα σε ένα χρόνο δηλαδή μπορεί να πάω 3-4 φορές...

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
1. Θα έκανα οπωσδήποτε περιτομή
2. Δε θα άρχιζα ποτέ μα ποτέ τσιγάρο
3. Θα γινόμουν φυτό στη σχολή που πέρασα, με σκοπό να φύγω μετά έξω
4. Θα έφευγα μετά έξω
5. Θα καταριόμουν 1.000 φορές τη μέρα το γαμημένο κωλοσύστημα του να σε περιμένει αμέσως μετά τις σπουδές και πριν το ξεκίνημα της καριέρας σου.........
....
....
....
....

[size=50pt][size=50pt]Ο ΣΤΡΑΤΟΣ[/size][/size]

6. Θα έψαχνα από νωρίς να βρω μια κοπέλα να τα κάνουμε όλα μαζί και όχι να γαμάω ότι ναναι από δω κι από κει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
μα θελει και ερωτημα?!!!!! δεν θα τα εφτιαχνα ποτε με τη φωφω μου!!!!!!!!!
α ρε φωφη με εφαγες τα καλυτερα μου χρονια

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
1) θα εφευγα απο το σπίτι μου στα 18, ιδανικα για σπουδές στο εξωτερικό  (με τι λεφτα ?????)

2) Θα ελεγα στις γκόμενες οτι θελω σόβαρη σχεση. Μετα θα ημουν ο εαυτος μου οποτε οι γκόμενες θα με παραταγαν  :crazy: :dancing:

3)  Δεν θα αρχιζα το τσιγαρο ούτε θα έπινα τόσο πολύ (αν είχα καταφέρει το 1 το 3 θα ηταν πιο ευκόλο)

4) Θα εφευγα εξω για να αποφύγω τον στρατό

5) Θα επαιρνα μαζι μου τα αποτελεσματα του λόττο οποτε στα 19 μου θα ημουν εκατομυριούχος  :dancing:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τελικά ένα πράγμα κατάλαβα. Όλοι θα θέλαμε να είχαμε κάνει άλλα από αυτά που τελικά κάναμε.  :cheesy:
Άλλος λέει θα'θελα να γάμαγα από δω κι από κει, άλλος να είχε μια σοβαρή σχέση και να μοιραζόταν τη ζωή του με αυτήν. Άλλος να περνούσε καλά στο στρατό, άλλος να ΜΗΝ είχε πάει καθόλου στρατό. Άλλος να πήγαινε με πολλές πουτάνες, άλλος να μην τις είχε αγγίζει καν. Και άλλος να ερωτευόταν περισσότερο ενώ άλλος να τις είχε όλες για πλάκα και να τις κορόιδευε. Μου φαίνεται ότι αν αθροίσουμε τις εμπειρίες μας θα σχηματίσουμε (θεωρητικά έστω) την τέλεια νεανική ηλικία. Γιατί απλούστατα, παιδιά, νομίζω ότι ακόμα και αν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω, θα κάναμε ακριβώς τα ίδια λάθη, τις ίδιες μαλακίες και τα ίδια σωστά. Επειδή απλά είμαστε εμείς. Με τα σωστά και με τα λάθη μας. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom