apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχει σημασια που δεν σου εκανεΔε μου'κανε κάτι, είναι κρίμα. Δεν πίνω και πολύ νερό κιόλας.
ειναι κακο αγορι
και πρεπει να τιμωρηθει
δεν εχει σημασια που δεν σου εκανεΔε μου'κανε κάτι, είναι κρίμα. Δεν πίνω και πολύ νερό κιόλας.
δεν εχει σημασια που δεν σου εκανε
ειναι κακο αγορι
και πρεπει να τιμωρηθει
Καλά ρε φίλε. Τη δουλεία έχει ο Θεός! εδώ μέσα? Το παρακάνεις νομίζω!!
Ρε Κούκλε! ΟΛA? ΟΛΑ? Άμα είναι εδώ είμαι εγώ. Τρελαίνομαι για Κωλαράκι!!!θα τον ρωτουσα ποτε θα πεθανω...ωστε μεχρι τοτε να τα κανω ολα!!!
Χαχαχα!!!και ψωλη στον κωλο και ψυχη στον παραδεισο δεν παει...θελω να παω παραδεισο...Ρε Κούκλε! ΟΛA? ΟΛΑ? Άμα είναι εδώ είμαι εγώ. Τρελαίνομαι για Κωλαράκι!!!
Κρίμα! Πάντως από την Φώτο είσαι πολλή ΚΑΥΛΑ! Από το στόμα, πας στον Παράδεισο???Χαχαχα!!!και ψωλη στον κωλο και ψυχη στον παραδεισο δεν παει...θελω να παω παραδεισο...
ρε τυπε καμακι σε ενα τετοιο θρεντ κανεις?Κρίμα! Πάντως από την Φώτο είσαι πολλή ΚΑΥΛΑ! Από το στόμα, πας στον Παράδεισο???
ΘΑα σου ελεγε ποτε και θα επαιρνες τα αρχιδια μου!!!"Ποτε θα με κανει πλουσιο αθανατο??"
Αθάνατος μόνο αυτός:"Ποτε θα με κανει πλουσιο αθανατο??"
Ορμώμενος απο την παρακάτω φράση που διάβασα στην εφημερίδα άνοιξα αυτό το θρεντάκι:
Αν υπήρχε θεός και είχα την ευκαιρία να του κάνω μία ερώτηση; <<Kύριε>>, θα του έλεγα,<<γιατί προσπαθείτε τόσο πολύ να κρυφτείτε>>.
Ρίτσαρντ Ντόκινς
Νέα Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου 2012.
-Εγώ θα τον ρωτούσα γιατί επέτρεψες να υπάρχει τόσο πόνος;
ΘΑα σου ελεγε ποτε και θα επαιρνες τα αρχιδια μου!!!
Ρωτα τα νουμερα του τζοκερ τουλαχιστον
Αθάνατος μόνο αυτός:
http://[URL unfurl="true"]www.ntelalis.com/wp-content/uploads/2012/01/%CE%A3%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82.jpg[/img[/URL]]
αν κ λογικά θα πεθάνει μετά την επανάσταση νο 2.
[/quote]