kappa fi είσαι αριστερός νεόκοπος ,άρα καθόλου περίεργο που είσαι αμόρφωτος και υποκριτής. Αλλιώς θα άνηκες σε άλλο πολιτικό χώρο.
Ποια Λυσιστράτη βρε σκεπάρνι, συγκρίνεις μία αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη με το γεγονός ότι οι πουτάνες κάνουν μια δουλειά που τις υποχρεώνει να κάνουν σεξ επειδή πληρώνονται;;;;;; Στη Λυσιστράτη η αποχή από το σεξ γίνεται από τις παντρεμένες για να λήξει ο πόλεμος, εσύ μας λες να γίνει απεργία στις πουτάνες για να μπορούν να απορρίπτουν πελάτες.
Καταρχήν είσαι ένας κλασικός αριστερός υποκριτής που συντηρείς ένα σύστημα και ταυτόχρονα βγαίνεις και μας το παίζεις ηθικολόγος. Κιπηγαίνεις με πουτάνες, άρα είσαι και εσύ αιτία που υπάρχει αυτό το επάγγελμα. Και αν νομίζεις ότι εσύ δεν ενοχλείς κανέναν επειδή δεν τις μαστιγώνεις, έτσι να πιστεύεις για να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Και κάτι αριστεροί σύντροφοί σου που έχουν 3 πολυκατοικίες από το μπαμπά σου λένε ότι είναι κοντά στο λαό επειδή ακούνε Θεοδωράκη. Μια χαρά τις καταπιέζεις παπάρα.
Και επειδή σαν γνήσιος αριστερός πρέπει να μην είσαι και πολύ της δουλειάς, μάθε ότι έτσι είναι η ζωή. Και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και μπλέκω με πελάτες που πιστολιάζουν, που δεν τους κόβει, που είναι ματζίρηδες, τι να κάνω να βάλω μια ταμπέλα στο γραφείο "δεκτοί μόνο φυσιολογικοί άνθρωποι"; Λυπάμαι δε μου έγραψε ο μπαμπάς μου 3 πολυκατοικίες, τι να κάνω ο καημένος, θα συνεχίσω να παλεύω με τους πελάτες που μου τυχαίνουν.
Συνδικαλιστικό όργανο έχουν τα κορίτσια, δεν έχουν ανάγκη τις ρητορείες σου. Αλλά αφού κόπτεσαι τόσο πολύ γιατί δεν πας να ενισχύσεις τον αγώνα τους;