Νέα

Αν έγραφαν οι εκδιδόμενες κριτικές τί πιστεύετε ότι θα έλεγαν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steveman7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Περισσότερο από όλα οι πουτάνες ενδιαφέρονται να εντοπίσουν τους πλούσιους πελάτες για να τους μαδήσουν πουλώντας τους έρωτα.

...άλλη τακτική είναι να το παίξουν κουρασμένες από τον πληρωμένο έρωτα...πληγωμένες...προβληματισμένες από την ζωή τους...έτοιμες να τα παρατήσουν...σου αφιερώνουν λίγο παραπάνω χρόνο από αυτόν που πλήρωσες...και έτσι και τσιμπήσεις...ΣΕ ΜΑΔΗΣΑΝ!!!!...:2funny::2funny:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Περισσότερο από όλα οι πουτάνες ενδιαφέρονται να εντοπίσουν τους πλούσιους πελάτες για να τους μαδήσουν πουλώντας τους έρωτα.

...άλλη τακτική είναι να το παίξουν κουρασμένες από τον πληρωμένο έρωτα...πληγωμένες...προβληματισμένες από την ζωή τους...έτοιμες να τα παρατήσουν...σου αφιερώνουν λίγο παραπάνω χρόνο από αυτόν που πλήρωσες...και έτσι και τσιμπήσεις...ΣΕ ΜΑΔΗΣΑΝ!!!!...:2funny::2funny:

Επενδύουν λίγο χρόνο για να εισπράξουν πολύ χρήμα!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Οι ιερόδουλες δεν μπορούν να κάνουν κριτικές λόγω επαγγελματικού απορρήτου. Λογικά τις πιάνει κι ο ευρωπαικός νόμος GDPR περί προσωπικών δεδομένων, ο οποίος δεν είναι μόνο για sites όπως πιστεύουν πολλοί. Αλλά κι αυτά να μην ήταν, θα έχαναν την πελατεία τους όσες άρχιζαν να βγάζουν στη φόρα προσωπικά πελατών.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
[quote author=steveman7 link= ]Έχετε αναρωτηθει ποτέ αν είχαν δικαίωμα οι κοπέλες να γράψουν στο bou για τα ραντεβού τους με πελάτες όπως κάνουμε εμείς τα μέλη τι θα έλεγαν;θα ήταν κωμικοτραγικο πιστεύω του τύπου ο ένας την είχε μικρή αλλος δεν του σηκωνόταν άλλος μου έφερε δωρα μου έταξε γάμο άλλος με γραπωνε σαν γαλοπουλο και διάφορα ευτράπελα. [/quote]
α)Θέλει τη μέγιστη εξυπηρέτηση με ελάχιστη τιμή.

β)Αγαπουλης. Να μου λέει ότι δε με θεωρεί πουτανα. Ναι αλλά εγώ τον βλέπω σα πελάτη.

γ)Με ρώτησε αν εχυσα . Εγώ χύνω μόνο με το αγόρι μου. Με τον πελάτη δε νοιώθω τίποτα. Ικανοποίηση παίρνω μόνο ψυχολογικη.Όταν ο πελάτης ηταν εύκολος ,γρήγορος ,ευχάριστος . Αν άφησε και έξτρα δωράκι .Το κάνω μόνο για τα λεφτά.

δ)Ειναι σαδιστης . Δεν είμαι πλαστική κούκλα για να επιτρεπω να με κανει ο,τι θελει και να μου προκαλεί πόνο . Όταν δεν υπάρχουν περιορισμοί η φαντασία του οργιάζει. Προτιμώ να είμαι κακιά πόρνη αλλά να φύγω χωρίς να σημάδια στο σώμα μου. Αρκετά σημαδεψα την ψυχή μου.

ε)Ευγενικός με ψεύτικη συμπάθεια και διάθεση για κατανόηση. Προσπαθεί να εισχωρήσει στο μυαλό, στην ψυχή, να μάθει βιογραφικά στοιχεία. Αυτος που θα ρωτήσει πώς έφτασες να πληρώνεσαι για σεξ με άγνωστο άντρα; Δλδ τι, προτείνει να προτιμώ να μην πληρώνομαι;

ζ)Απαίσιος. Από αυτούς τους πελάτες που καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν αγαπάς και τόσο το χρήμα.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι θετικό. Δεν υπήρξα εκδιδομενη και δεν μπορώ να σκεφτώ την θετική πλευρα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
[quote author=steveman7 link= ]Έχετε αναρωτηθει ποτέ αν είχαν δικαίωμα οι κοπέλες να γράψουν στο bou για τα ραντεβού τους με πελάτες όπως κάνουμε εμείς τα μέλη τι θα έλεγαν;θα ήταν κωμικοτραγικο πιστεύω του τύπου ο ένας την είχε μικρή αλλος δεν του σηκωνόταν άλλος μου έφερε δωρα μου έταξε γάμο άλλος με γραπωνε σαν γαλοπουλο και διάφορα ευτράπελα.
Δεν υπήρξα εκδιδομενη και δεν μπορώ να σκεφτώ την θετική πλευρα
[/quote]

Δύσκολο να το πιστέψουμε διότι γράφεις σαν εκδιδόμενη!

Υποθέτω ότι δεν είσαι η ίδια που έγραφε εδώ πριν από μερικά χρόνια ως φοιτήτρια ιατρικής που προσπαθούσε να μπει στο μυαλό των αντρών που πληρώνουν για να γαμήσουν ή μήπως είσαι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
[quote author=steveman7 link= ]Έχετε αναρωτηθει ποτέ αν είχαν δικαίωμα οι κοπέλες να γράψουν στο bou για τα ραντεβού τους με πελάτες όπως κάνουμε εμείς τα μέλη τι θα έλεγαν;θα ήταν κωμικοτραγικο πιστεύω του τύπου ο ένας την είχε μικρή αλλος δεν του σηκωνόταν άλλος μου έφερε δωρα μου έταξε γάμο άλλος με γραπωνε σαν γαλοπουλο και διάφορα ευτράπελα.

Υποθέτω ότι δεν είσαι η ίδια που έγραφε εδώ πριν από μερικά χρόνια ως φοιτήτρια ιατρικής που προσπαθούσε να μπει στο μυαλό των αντρών που πληρώνουν για να γαμήσουν ή μήπως είσαι; [/quote]
Καμία σχέση. Γράφω σαν να είμαι διότι αυτοί είναι οι λόγοι που δεν έγινα εκδιδομενη. Θέλω εγώ να επιλέγω ποιον θα αγγίξω.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Υποθέτω ότι δεν είσαι η ίδια που έγραφε εδώ πριν από μερικά χρόνια ως φοιτήτρια ιατρικής που προσπαθούσε να μπει στο μυαλό των αντρών που πληρώνουν για να γαμήσουν ή μήπως είσαι;
Καμία σχέση. Γράφω σαν να είμαι διότι αυτοί είναι οι λόγοι που δεν έγινα εκδιδομενη. Θέλω εγώ να επιλέγω ποιον θα αγγίξω. [/quote]

Τότε κακώς γράφεις για λογαριασμό τους!

Μήπως γνωρίζεις προσωπικά κάποια εκδιδόμενη;

• Like
Αντιδράσεις: srek7

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636

Υποθέτω ότι δεν είσαι η ίδια που έγραφε εδώ πριν από μερικά χρόνια ως φοιτήτρια ιατρικής που προσπαθούσε να μπει στο μυαλό των αντρών που πληρώνουν για να γαμήσουν ή μήπως είσαι; [/quote]

...δεν είναι πουτάνα φίλε...αυτή είναι φοιτήτρια των ΤΕΙ...που μπήκε στο site για να κάνει την 6μηνη πρακτική της...:bounce-glasses::2funny::bounce-glasses::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: srek7
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Καμία σχέση. Γράφω σαν να είμαι διότι αυτοί είναι οι λόγοι που δεν έγινα εκδιδομενη. Θέλω εγώ να επιλέγω ποιον θα αγγίξω.

Μήπως γνωρίζεις προσωπικά κάποια εκδιδόμενη; [/quote]
Γνώριζα . Ειμαι γυναίκα. Θα μπορούσε η τύχη μου να μην είναι γενναιόδωρη μαζι μου και να ημουν στη θέση τους.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

...δεν είναι πουτάνα φίλε...αυτή είναι φοιτήτρια των ΤΕΙ...που μπήκε στο site για να κάνει την 6μηνη πρακτική της...:bounce-glasses::2funny::bounce-glasses::2funny: [/quote]

Πρακτική εξ αποστάσεως δεν γίνεται! Πρέπει να στρώσει κώλο για να μελετήσει το αντικείμενο των σπουδών της !!!

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636

...δεν είναι πουτάνα φίλε...αυτή είναι φοιτήτρια των ΤΕΙ...που μπήκε στο site για να κάνει την 6μηνη πρακτική της...:bounce-glasses::2funny::bounce-glasses::2funny:

Πρακτική εξ αποστάσεως δεν γίνεται! Πρέπει να στρώσει κώλο για να μελετήσει το αντικείμενο των σπουδών της !!! [/quote]

...με βάση τις 6 κατηγορίες που ανέφερε...είναι προφανές ότι ο κώλος της είναι καλά στρωμένος...:wink:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Γνώριζα . Ειμαι γυναίκα. Θα μπορούσε η τύχη μου να μην είναι γενναιόδωρη μαζι μου και να ημουν στη θέση τους. [/quote]

Έχεις ακόμα φιλική σχέση με κάποια εκδιδόμενη;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.809
Πόντοι
216

Γνώριζα . Ειμαι γυναίκα. Θα μπορούσε η τύχη μου να μην είναι γενναιόδωρη μαζι μου και να ημουν στη θέση τους. [/quote]
Βεβαίως θα μπορούσες να πληρώνεις Πάκηδες για να τους ανακουφιζεις σε βρωμερές, σκοτεινές υπόγες.
Δεν πληρείς καμία προδιαγραφή για οτιδήποτε άλλο και επομένως δεν θα μπορούσες να γράψεις, ούτε να γινεις "σαν αυτές". Τυχερή ΔΕΝ είσαι εσύ, αυτές απολαμβάνουν χρήμα και ποικιλία ανδρών που εσύ ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Γνώριζα . Ειμαι γυναίκα. Θα μπορούσε η τύχη μου να μην είναι γενναιόδωρη μαζι μου και να ημουν στη θέση τους.
Βεβαίως θα μπορούσες να πληρώνεις Πάκηδες για να τους ανακουφιζεις σε βρωμερές, σκοτεινές υπόγες.
Δεν πληρείς καμία προδιαγραφή για οτιδήποτε άλλο και επομένως δεν θα μπορούσες να γράψεις, ούτε να γινεις "σαν αυτές". Τυχερή ΔΕΝ είσαι εσύ, αυτές απολαμβάνουν χρήμα και ποικιλία ανδρών που εσύ ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. [/quote]

Σαν εκδιδόμενη γράφεις! Είσαι;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
@Annapurna# και @Polly_L# ευχαριστούμε για την ελάχιστη και τόσο πολύτιμη συνάμα συνεισφορά σας.

Ελάχιστη σε σχέση με όσα θα μπορούσαν τω όντι να λεχθούν και ν’ αποκαλυφθούν σε ένα φόρουμ ταυτοποιήσιμων πελατών το οποίο θα λειτουργούσε μεταξύ άλλων ως καταγγελτικό όργανο των εργαζομένων στο σεξ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
@Annapurna# και @Polly_L# ευχαριστούμε για την ελάχιστη και τόσο πολύτιμη συνάμα συνεισφορά σας.

Ελάχιστη σε σχέση με όσα θα μπορούσαν τω όντι να λεχθούν και ν’ αποκαλυφθούν σε ένα φόρουμ ταυτοποιήσιμων πελατών το οποίο θα λειτουργούσε μεταξύ άλλων ως καταγγελτικό όργανο των εργαζομένων στο σεξ.

Μωρη Φατμέ,γαμώ τον Ζακ και όλη την λαοτκι σκουπιδοκοινότητα!
Από την μια το παίζεις αριστερή πεοθυλαστρια και από την άλλη θες την ρουφιανιά και μηχανισμό στιγματισμού και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Που να σε γαμησει ο Αλί Μπαμπά και οι 40 κλέφτες μωρή Φατμέ!

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Κι όταν με το καλό εδραιωθεί, στο εγγύς ή απώτερο μέλλον, η κουλτούρα της προστασίας του συνταγματικού δικαιώματος στην σωματική ακεραιότητα των πολιτών —για ν’ αρκεστούμε στο κατ’ εξοχήν στοιχειώδες— θα υπάρξει κάποιος που θα σκεφτεί ότι για τον κάθε πελάτη που είναι σε θέση να αγοράζει υπηρεσίες, δεν αντιστοιχεί αλλά προηγείται ένας εργαζόμενος που έχει εξαναγκαστεί να πουλήσει την εργασιακή του δύναμη προκειμένου να επιβιώσει.

Κι ότι ο σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων που κινούνται στη μεθόριο της βίας αρμόζει μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα κι όχι στις σύγχρονες δημοκρατίες.

Ως τότε βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, τόσο μακρύς που ίσως να μη φτάσουμε να γιορτάσουμε καν τα τριακόσια χρόνια ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους.

Τι το ‘θελαν άραγε, εκείνοι οι βοσκοί που δεν μιλούσαν διόλου την ελληνική, σύμφωνα με τον αείμνηστο Ακομινάτο, να αποδεχτούν τον ορισμό του πολίτη και να επονομαστούν έλληνες;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να πας να τα μάθεις αυτά μωρή Φατμέ στους γαμιάδες σου τους σκατομετανάστες,τους υπάνθρωπους!
Άλλα βέβαια αυτοί όταν σε ξεκωλιάζουν και σε πηδάνε ομαδόν γίνονται όλα κοινή συναίνεση.:grin:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
kappa fi είσαι αριστερός νεόκοπος ,άρα καθόλου περίεργο που είσαι αμόρφωτος και υποκριτής. Αλλιώς θα άνηκες σε άλλο πολιτικό χώρο.

Ποια Λυσιστράτη βρε σκεπάρνι, συγκρίνεις μία αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη με το γεγονός ότι οι πουτάνες κάνουν μια δουλειά που τις υποχρεώνει να κάνουν σεξ επειδή πληρώνονται;;;;;; Στη Λυσιστράτη η αποχή από το σεξ γίνεται από τις παντρεμένες για να λήξει ο πόλεμος, εσύ μας λες να γίνει απεργία στις πουτάνες για να μπορούν να απορρίπτουν πελάτες.

Καταρχήν είσαι ένας κλασικός αριστερός υποκριτής που συντηρείς ένα σύστημα και ταυτόχρονα βγαίνεις και μας το παίζεις ηθικολόγος. Κιπηγαίνεις με πουτάνες, άρα είσαι και εσύ αιτία που υπάρχει αυτό το επάγγελμα. Και αν νομίζεις ότι εσύ δεν ενοχλείς κανέναν επειδή δεν τις μαστιγώνεις, έτσι να πιστεύεις για να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Και κάτι αριστεροί σύντροφοί σου που έχουν 3 πολυκατοικίες από το μπαμπά σου λένε ότι είναι κοντά στο λαό επειδή ακούνε Θεοδωράκη. Μια χαρά τις καταπιέζεις παπάρα.

Και επειδή σαν γνήσιος αριστερός πρέπει να μην είσαι και πολύ της δουλειάς, μάθε ότι έτσι είναι η ζωή. Και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και μπλέκω με πελάτες που πιστολιάζουν, που δεν τους κόβει, που είναι ματζίρηδες, τι να κάνω να βάλω μια ταμπέλα στο γραφείο "δεκτοί μόνο φυσιολογικοί άνθρωποι"; Λυπάμαι δε μου έγραψε ο μπαμπάς μου 3 πολυκατοικίες, τι να κάνω ο καημένος, θα συνεχίσω να παλεύω με τους πελάτες που μου τυχαίνουν.

Συνδικαλιστικό όργανο έχουν τα κορίτσια, δεν έχουν ανάγκη τις ρητορείες σου. Αλλά αφού κόπτεσαι τόσο πολύ γιατί δεν πας να ενισχύσεις τον αγώνα τους;
τα ειπες εκπληκτικα,και εγω σανελευθερος εππαγγελματιας που ομως ξεκινησα απο εργατης περασα απο το σταδιο του οτι μας καταπιεζει το κεφαλαιο και ποσο κακαι ειναι τα αφεντικα κτλπ κτλπ και μαρξιστης ενεργος ημουνα αλλλα η ζωη ετσι παει και καλως ετσι παει αν εχεις ορεξη για δουλεια δε σε τρωει η μαρμαγκα.Αν ηταν πραγκατικος αριστερος και ηθικολογος ο τυπος δεν θα ηταν εδω μεσα,αλλα ειναι απο τους wannabe παπαρες που το παιζουν ανταρτες και υπερασπιτστες του αδικου,που τα χουν ολα στο πιατο δενεχουν ιδεα τι σημβαινει στη πιατσα και αναπαραγουν παπαριες χωιδεορις να χουν πρακτικη εμπειρια και ειναι ο λογος που η αριστερα ειναι ενα απολυτο σκουπιδαριο....εγω πλεον σαν κεντρωος και ρεαλιστης πολιτικα,κατι τετοιες αποψεις μονο στα ατομα που εγγραψα στο ψυχογραφημα που εβγαλα για τον τυπο μπορει να ανηκουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom