Εσυ ρε φιλαράκι πόσα λεφτά λες να φάω εκεί περίπου για 5 μέρες για να ειμαι κομπλέ αλλά σ λογικά πλαίσια???
με χοτελ ή χωρις ;
Εσυ ρε φιλαράκι πόσα λεφτά λες να φάω εκεί περίπου για 5 μέρες για να ειμαι κομπλέ αλλά σ λογικά πλαίσια???
εχει παει κανεις εδω ? . αν ναι ποια ειναι η γνωμη σας
Χωρίς χοτελ τα έξοδα εκεί μόνο έχει κ φουρνο μικροκυμάτων τ δωματιο
τρελέ ξέφυγες πολύ χαχα..τι 60 τη μέρα σε φαγητό τι 1500 σύνολο??είσαι υπερβολικος εγω δηλαδή π υπολογίζω να φάω 4-5κατοσταρικα θα πεινάσω??υπολογισε ένα 60 σε φαγητο την ημερα με την προυποθεση ότι το πρωινο είναι στο ξενοδοχειο
τωρα για ξενοδοχειο εσυ αποφασίζεις και μπορεις να βρεις καλες τιμες στο booking.com
για τις μετακινήσεις παιζει το που θα μενεις αλλα μπορεις να βγαλεις και εισητηριο για ολες τις μερες αν σκοπευεις να μεινεις μακρυα από το κεντρο
τωρα για την διασκεδαση παιζει το ποσο πινεις κλπ αλλα αν αρκεστεις σε μπυρες και νορμαλ ποσοτητες δεν θα χρειαστείς πανω από 1500 και θα εισαι αρκετα κομπλε
φιλε paradise εννοείς το swingerαδικο??εξαρταται και το τι θελεις να κανεις μπορεις να γυρνας ολη μερα να φας στα mc donalds , kfc , burger king να πινεις μπαφους και μπιρες αυτο δεν θα κοστισει τιποτα
τωρα αν θες να ριξεις 1-2 στις βιτρινες , το βραδυ να πας στο paradise και μετα οταν γυρισεις να πας για μασα ... ε ετσι θα θες πολλα
εγω οταν ξυπναγα πηγαινα σε ενα coffee shop και επερνα καφε και τοστ για να ξεκινησει η μερα ... μετα βολτες , μασα τη βγαζαμε φθηνα σε φαστ φουντ , το βραδυ (καθε βραδυ) πηγαιναμε Paradise ... ετσι μου κοστιζε η μερα 100-120 . μετακινησεις δεν υπολογιζα καθως πηγαιναμε παντου με τα ποδια, ουτε τραμ ουτε ποδηλατα ουτε τιποτα , (ατελειωτες οι κραμπες)
ΑαΑ ! αν γουσταρετε μπαλα να πατε να δειτε αγιαξ
τρελέ ξέφυγες πολύ χαχα..τι 60 τη μέρα σε φαγητό τι 1500 σύνολο??είσαι υπερβολικος εγω δηλαδή π υπολογίζω να φάω 4-5κατοσταρικα θα πεινάσω??
εβαλα και το ξενοδοχειο μεσα δεν ηξερα ότι θα μεινεις σε σπιτι αλλωστε η εισοδος πχ στο paradise είναι 80 ευρω αν θυμαμαι καλα δηλαδή δυο φορες να πας θελεις 200 μαζι με τα παρελκομενα. ενταξει αμα τρως στα μακντοναλντς είναι φθηνα τι να σου πω είναι εσυ τι θελεις να κανεις και να δεις, απλα.
Σχετικά κοντά είναι στο κέντρο θα σας στείλω το βράδυ λινκ με χάρτη να δείτε και να μ πείτε κ εσείς τη γνώμη σας
Για ριξτε μια ματια και πειτε μ αν ειναι σε καλο μερος κοντα στο κεντρο δηλαδη... το δημοσιευσα και πριν αλλα δεν το εμφανιζει
Man σε γαμω σημειο εισαι, το De Pijp ειναι η καλυτερη περιοχηΓια ριξτε μια ματια και πειτε μ αν ειναι σε καλο μερος κοντα στο κεντρο δηλαδη... το δημοσιευσα και πριν αλλα δεν το εμφανιζει