Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στους φίλους του Άμστερνταμ!

Έχω πάει 4 φορές και θα ξαναπάω τον Νοέμβρη, στα πλαίσια του 23ου Cannabis Cup.

Τελευταία φορά που πήγα είχα κάνει και threesome στα red lights, καλή εμπειρία και τα κορίτσια ποιοτικά.

Η ερώτησή μου είναι: που αλλού μπορώ να κάνω threesome πέρα από τις βιτρίνες; Από ότι είδα στο thread στα club αναφέρονται κυρίως σε swingers & σε όργια. Έχει κανείς τίποτα υπ'όψιν; Ή βιτρίνα;

Πάντως πλέον υπάρχουν αρκετές δυάδες σε βιτρίνες, σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια που δεν έπαιζε το σκηνικό.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Παιδιά έκλεισα 3-6 Σεπτεμβρίου για 1η φορά Amsterdam. Τι παίζει εκείνη την εποχή?  :dancing:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ψιλιβροχο, κατα τα αλλα τα ιδια με τις αλλες εποχες πανω-κατω

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Που έκλεισες; Το νταβαντούρι είναι στο κέντρο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
και στο border να εκλεισε, με το τραμ ειναι ολα πολυ κοντα.
μασατζιδικα εχει δυο στασεις πριν το τερμα - central staton -

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Έκλεισα σε ένα ξενοδοχείο στο central station κοντά. Στην Red light δίπλα.

Έχω μερικές ερωτήσεις.

1) To Cassa Rosso διάβασα πως είναι πανάκριβο.. 30€ είσοδος χωρίς ποτό και 45€ με 3 ποτά για show που επαναλαμβάνεται ανά 1μιση ώρα το πολύ. Αν είναι έτσι καλύτερα στα δικά μας κωλάδικα λολ.
Κάτι καλύτερο σε strip παίζει από το συγκεκριμένο γενικότερα στο Amsterdam; Κυρίως σε τιμές.

2) Τα Peep show είναι 2€ ανά πόση ώρα;

3) To Sex Museum αξίζει την επίσκεψη;

4) Κάποιο coffeeshop που να επιτρέπεται ΚΑΙ το κάπνισμα τσιγάρου;

Ευχαριστώ  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
1. Ναι έτσι είναι. ΜΗΝ πάρεις το εισητήριο με τα ποτά. Σκέτη απάτη. Το σώου όντως εναλάσσεται περίπου κάθε 1,5 ώρα και είναι το ίδιο. Βέβαια κάθεσαι όση ώρα θες αλλά....
2. 2€/4λεπτο. Μπορείς να αγοράσεις και κάρτα με 20€ (κερδίζεις 5 λεπτά περίπου)
3. Έχει 2 . Το ένα στην αρχή της Damrak και το άλλο στη RLZ . Αξίζουν μόνο για να γελάσεις. Το πρώτο καλύτερο.
4. ??? (Έχω να πάω πριν την απαγόρευση). Μάθε όμως και πες μας.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Να σαι καλά για την βοήθεια.  ;)

Θα πάω σε βιτρίνες, peep shows και το μουσείο που μου είπες. Για strip άκυρο..από τι βλέπω δεν αξίζει.

Όσον αφορά το κάπνισμα σε κάποια coffeeshop δεν είμαι σίγουρος στο αν επιτρέπεται. Μερικοί λένε ναι άλλοι όχι. Πχ δες αυτό το post .

Τέσπα, θα ενημερώσω για ότι είναι μόλις γυρίσω  :)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Κανονικα και με το νομο απαγορευεται το καπνισμα οπως και σοτυς αλλους χωρους. Τωρα τα πιο μικρα μαγαζια δε ξερω κατα ποσο το κρατανε. Φυσικα δεν ειναι μπαχαλο η κατασταση οπως στην ελλαδα. Στου Barney's που πηγα μετα την απαγορευση, ειχαν στα τραπεζακια ενα βαζο με διαφορα χορταρικα "ουδετερα" ως προς τις ιδιοτητες καπνισματος τους για να το χρησιμοποιουν σα βαση του τριφυλου. Και τη πρωτη μερα που μηηγα με αναμενο στο χερι, δε μου ειπαν τπτ, αλλα τους ειδα να συζητουν μεταξυ τος για αυτο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Κανονικα και με το νομο απαγορευεται το καπνισμα οπως και σοτυς αλλους χωρους. Τωρα τα πιο μικρα μαγαζια δε ξερω κατα ποσο το κρατανε. Φυσικα δεν ειναι μπαχαλο η κατασταση οπως στην ελλαδα. Στου Barney's που πηγα μετα την απαγορευση, ειχαν στα τραπεζακια ενα βαζο με διαφορα χορταρικα "ουδετερα" ως προς τις ιδιοτητες καπνισματος τους για να το χρησιμοποιουν σα βαση του τριφυλου. Και τη πρωτη μερα που μηηγα με αναμενο στο χερι, δε μου ειπαν τπτ, αλλα τους ειδα να συζητουν μεταξυ τος για αυτο.
τι χορταρικα?
τουμπεκι κ ετσι?

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Έκλεισα σε ένα ξενοδοχείο στο central station κοντά. Στην Red light δίπλα.

Έχω μερικές ερωτήσεις.

1) To Cassa Rosso διάβασα πως είναι πανάκριβο.. 30€ είσοδος χωρίς ποτό και 45€ με 3 ποτά για show που επαναλαμβάνεται ανά 1μιση ώρα το πολύ. Αν είναι έτσι καλύτερα στα δικά μας κωλάδικα λολ.
Κάτι καλύτερο σε strip παίζει από το συγκεκριμένο γενικότερα στο Amsterdam; Κυρίως σε τιμές.

2) Τα Peep show είναι 2€ ανά πόση ώρα;

3) To Sex Museum αξίζει την επίσκεψη;

4) Κάποιο coffeeshop που να επιτρέπεται ΚΑΙ το κάπνισμα τσιγάρου;

Ευχαριστώ  :grin:

2) Στο Peep show που πηγα ηταν 2 ευρω/2 λεπτα. στην Red light
4) Σε ολα coffeeshop που επισκεφθηκα, εστριβα με τσιγαρο. κανεις δεν μου ειπε ποτε τιποτα. μπορει να μην με καταλαβαν, αλλα δεν ειχα προβλημα. και απο ο,τι ειδα καπνιζαν και κανονικα τσιγαρα οι περισσοτεροι.

Ημουν εκει την προηγουμενη βδομαδα. αρα ειναι φρεσκα τα νεα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
2) Στο Peep show που πηγα ηταν 2 ευρω/2 λεπτα. στην Red light
4) Σε ολα coffeeshop που επισκεφθηκα, εστριβα με τσιγαρο. κανεις δεν μου ειπε ποτε τιποτα. μπορει να μην με καταλαβαν, αλλα δεν ειχα προβλημα. και απο ο,τι ειδα καπνιζαν και κανονικα τσιγαρα οι περισσοτεροι.

Ημουν εκει την προηγουμενη βδομαδα. αρα ειναι φρεσκα τα νεα.
ειναι ντροπη να πας ολλανδια και να καπνισεις κανονικα τσιγαρα τυπε :2funny:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
@ska_punk Μπορείς να πεις σε ποια coffeeshop πήγες και ήταν έτσι;

ειναι ντροπη να πας ολλανδια και να καπνισεις κανονικα τσιγαρα τυπε :2funny:

Τύπε δίκιο έχεις αλλά με τη νικοτίνη παθαίνεις εθισμό όχι με το χόρτο.  :grin:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιας και έχετε πιάσει τα coffeeshops να ρωτίσω και εγώ κάτι. Υπάρχει κανένα coffeeshop που να παρέχει αργιλέ?

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
wow αυτό πρώτη φορά το βλέπω.
Δεν είναι οτι θέλω να δοκιμάσω αργιλέ. Δεν καπνίζω κανονικά τσιγάρα καθόλου. Μόνο αργιλέ. Οπότε δεν θέλω να συνδιάσω το χόρτο με το 'marlboro'. Οπότε είναι δίλιμα. 'Καπνίζεις' ή δεν 'καπνίζεις'?

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, πήγα τελευταία φορά τον Νοέμβρη και ήμουνα και ψυλλιασμένος. Τελικά μόνο σε ένα μαγαζί δεν επέτρεπαν το στρίψιμο με τσιγάρο, είναι ένα ακριβώς πάνω από τα Red Lights, δεν θυμάμαι το όνομα, μέσα είναι κίτρινο και έχει τοιχογραφία την Μέριλυν. Εκεί είχε υποκατάστατο.

Κατά τα άλλα, το στάτους είχε ως εξής: πλην της παραπάνω εξαίρεσης, σε όλα μπορείς να στρίψεις με καπνό, και σε κάποια από αυτά μπορείς να καπνίσεις κιόλας.

Το παράδοξο είναι σε μερικά πρέπει να βγεις έξω για να καπνίσεις "ψεύτη" (κανονικό τσιγάρο)!

Συνιστώ Abraxas, το έχει και Ελληνίδα κοπέλα από την Αθήνα. Ωραίο μαγαζί.

Το Stones είναι επίσης πολύ καλό, πλησίον RLD.

Αποφύγετε ψώνια από πάρα πολύ τουριστικά μέρη, με εξαίρεση το Bulldog, το οποίο δεν το προτιμούμε γιατί γίνεται ένας σκοτωμός γενικότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom