Και γω φευγω για Αμστερνταμ αρχες Ιουλίου. Ελπίζω αυτό που διαβάσαμε στην προηγούμενη σελίδα να μην εφαρμόστηκε ακόμα.. Ρε παιδιά κάπου διάβασα ότι εκεί υπάρχουν θάλαμοι με γυναίκες μέσα που βάζεις νόμισμα και αυτή σου χορεύει πίσω από ένα τζάμι, και βλέπεις μόνο εσύ. Ισχύει αυτό? Ξέρει κανείς?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Amsterdam
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
χορεύει πίσω από ένα τζάμι, και βλέπεις μόνο εσύ. Ισχύει αυτό? Ξέρει κανείς?
Μόνο εσύ βλέπεις απο το δικό σου θάλαμο. Βλέπουν και άλλοι από το δικό τους
Εχεις δικιο...βεβαια τις νοτιες πολιτιες δεν τις επισκεφτομαι αλλα νομιζω οτι στο ΜΑΑΣΤΡΙΧ εχουν κλεισει η πρεπει να χεις ολλανδικη ταυτοτητα για να προμηθευτεις,δεν ειμαι σιγουρος αλλα μπορω να σου πω απο την περιοχη μου οτι υπαρχουν πολυ λιγα κοφι σοπς...χαρακτηριστικα αναφερω οτι στο ΑΛΚΜΑΡ εχει 4 στο ΧΟΡΝ 2 στο ΕΝΚΧΑΟΥΖΕΝ 1...τα οποια κανουν χρυσες δουλειες.
Ναι zero to amsterntam ειναι απο τις πολυ ωραιες πολεις που και χωρις τα κοφι και τις βιτρινες εχει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις και να δεις...μονο απο αισθητικη και αρχιτεκτονικη αποψη ειναι κατι μαγικο...
Επειδη τυγχανω τακτικος τουριστας του Μααστριχτ .. no problem. επειδικνυεις ταυτοτητα που σκαναρεται για τυπικους νομικους λογους.(δε παιζει προβλημα) Εχεις limit τα 5gr.. υπαρχουν τουλαχιστον 30 coffeshop αλλα ισως οι τιμες να ειναι πιο τσιμπημενες με βορα Υπαρχουν και καλα smartshops
Παντως γενικα το μααστριχτ λεει και πολυ σα πολη, και οι ολλανδεζες μακραν καλυτερες και πιο στυλατες απο γυρω χωρες!!!
Παντως γενικα το μααστριχτ λεει και πολυ σα πολη, και οι ολλανδεζες μακραν καλυτερες και πιο στυλατες απο γυρω χωρες!!!
+1
και μιλάνε και με καβλωτική προφορά τα ολλανδικά. Κάτι μεταξύ φλαμανδικής και ολλανδικής προφοράς.
Σαν να γαμάς καμιά κυπραία από χωριό
+1
και μιλάνε και με καβλωτική προφορά τα ολλανδικά. Κάτι μεταξύ φλαμανδικής και ολλανδικής προφοράς.
Σαν να γαμάς καμιά κυπραία από χωριό
Οντως... και οι γκομενες πολυ ανετες, να πιασεις κουβεντα ανετα!!
Αξιζει μαγκες το μααστριχτ την εποχη που εχει το καρναβαλι.. Ειναι το πιο γνωστο στην ολλανδια.
Ολα τα μπαρακια ειναι με τραπεζακια στους δρομους μουσικη, χορος, γκομενακια παντου .. ολοι .. και λεμε ΟΛΟΙ ντυμενοι
Δυστυχως απο σεξοτουρισμο νομιζω 0 :S
radionterv
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για τους φιλους που μεσα σ' όλα θέλουν να φουμάρουν το καλύτερο (βιολογικής καλλιέργειας) συστήνω ανεπιφύλακτα Dαmpkring. Στο στενό κάτω από την πλατεία Spui. Για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση dαmpkring.nl
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιατι ρε συ τα αλλα τα ριχνουν λιπασματα;Για τους φιλους που μεσα σ' όλα θέλουν να φουμάρουν το καλύτερο (βιολογικής καλλιέργειας) συστήνω ανεπιφύλακτα Dαmpkring. Στο στενό κάτω από την πλατεία Spui. Για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση dαmpkring.nl
radionterv
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και πίττα-γύρο ρίχνουν
Υπαρχουν 2 dampkring to ena stin Harlemstraat....kai to allo se ena katheto dromaki stin KALVESTRAAT..Το αλλο που λεει ο συναγωνιστης ειναι το tweedekamer....ετσι ονομαζεται η ολλανδικη βουλη...ειναι ομως της ιδιας αλυσιδας...αλλα πολυ μικρο στην γωνια ακριβως μεταξυ spui kai singel einai to dutch flowers...Τα dumpkring εχουν πανω απο 100 ποικιλιες απο χορτα και μαυρο.Επειδη καπνιζω μονο σοκαλατες και ψονιζω συστηματικα απο αυτα τα κοφι...προτεινω τα rifman,λενε οτι ειναι οργανικα μαυρα....poikilies opos zafeira,aisha,leila,king hasan,king mohamed.....einai apo tis agapimenes mou.Οι τιμες απο 8 ευρο μεχρι 15,16...σε αυτο το κοφι σοπ θα βρειτε και το περιφημο isolator me 50 euro..for grmm....δεν αξιζει τα λεφτα του αλλα αν θελεται μπορειτε να αγορασεται και μισο γραμμαριο.Αυτο γινεται με ολες τις ποικιλιες με πλαφον τα 10 ευρο.
Και γω φευγω για Αμστερνταμ αρχες Ιουλίου. Ελπίζω αυτό που διαβάσαμε στην προηγούμενη σελίδα να μην εφαρμόστηκε ακόμα.. Ρε παιδιά κάπου διάβασα ότι εκεί υπάρχουν θάλαμοι με γυναίκες μέσα που βάζεις νόμισμα και αυτή σου χορεύει πίσω από ένα τζάμι, και βλέπεις μόνο εσύ. Ισχύει αυτό? Ξέρει κανείς?
ναι. 2ευρα βαζεις και αν της κανεις νοημα οτι θες σεξ μαζι της σου κανει και αυτη νοημα λεγοντας 50ευρω αφου τελειωσει το show. εχω παρει απο εκει 2 φορες
ναι. 2ευρα βαζεις και αν της κανεις νοημα οτι θες σεξ μαζι της σου κανει και αυτη νοημα λεγοντας 50ευρω αφου τελειωσει το show. εχω παρει απο εκει 2 φορες
αξιζει το γαμησι μαζι της η ειναι σαν την red light disctrict suck and fuck τσακ μπαμ τλειωσαμε? ποση ωρα ειναι το σοου? τα βγαζει ολα?
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
ημερησια ενημερωση απο RLD.
τρεις βουλγαρες πηρα, στα σακοφακομαγαζα.
η τριτη εγραψε η αλεξανδρα. μουναροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
και οχι διαικτερεωτικη απλα.
βαλαμε και δευτερη καποτα ( αφου βγηκε η πρωτη βεβαια ) στο πενηνταρι μεσα. διπλη πιπα με λιγα λογια και τι πιπα.
τελος παντων αυριο επιστροφη στα στουντια της αθηνας.
μπορει το αμστερνταμ να εχει πιο μουναρες αλλα οι 'δικες' μας ειναι πιο φιλοτιμες
αυτα. γεια σου τασεαααααααααααααααααα
τρεις βουλγαρες πηρα, στα σακοφακομαγαζα.
η τριτη εγραψε η αλεξανδρα. μουναροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
και οχι διαικτερεωτικη απλα.
βαλαμε και δευτερη καποτα ( αφου βγηκε η πρωτη βεβαια ) στο πενηνταρι μεσα. διπλη πιπα με λιγα λογια και τι πιπα.
τελος παντων αυριο επιστροφη στα στουντια της αθηνας.
μπορει το αμστερνταμ να εχει πιο μουναρες αλλα οι 'δικες' μας ειναι πιο φιλοτιμες
αυτα. γεια σου τασεαααααααααααααααααα
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Μπορει να ενημερωσει καποιος συναγωνιστης που πήγε ή ειναι εκει αν στο λαβυρινθο (εννοω αυτό που μπαινεις μεσα στο στενο και κανεις γυρω γυρω εσωτερικά ) Ειναι στο 1 αριστερα οπως μπαινει η ξανθια με τις βυζαρες ειναι η τελευται στο βιντεο στο 1:01 περιπου
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
ναι αυτη ειναι
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή σε μια βδομάδα θα πάω Άμστερνταμ και θα κάτσω 8 μέρες, δεν θέλω να την βγάλω μόνο στην πρωτεύουσα. Σκέφτομαι να πάρω το τρένο για κανένα χωριό ή πόλη εκεί κοντά. Έχετε να προτείνετε κανένα ωραίο μέρος π.χ. με λειβάδια από παπαρούνες? Ή γενικά κάποιο εξοχικό μέρος στην Ολλανδία.
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
ναι αυτη ειναι
Αδερφέ σ ευχαριστω .Απ οτι καταλαβα ειναι εκει ακόμα έτσι ?
αξιζει το γαμησι μαζι της η ειναι σαν την red light disctrict suck and fuck τσακ μπαμ τλειωσαμε? ποση ωρα ειναι το σοου? τα βγαζει ολα?
suck 'n' fuck .... γενικα δεν αξιζει οπως και στις βιτρινες εκτος αν τραβηξεις λαχειο , εγω π.χ. απο καμια 10αρια που εχω παρει σε βιτρινα να αξιζαν οι 2 !!
μονο σε σπιτακια φιλε πηγαινε που διαλεγεις και αξιζει πιο πολυ .... και φυσικα gangbang parties. . . . . .
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή σε μια βδομάδα θα πάω Άμστερνταμ και θα κάτσω 8 μέρες, δεν θέλω να την βγάλω μόνο στην πρωτεύουσα. Σκέφτομαι να πάρω το τρένο για κανένα χωριό ή πόλη εκεί κοντά. Έχετε να προτείνετε κανένα ωραίο μέρος π.χ. με λειβάδια από παπαρούνες? Ή γενικά κάποιο εξοχικό μέρος στην Ολλανδία.
εγω φιλε ειχα παει στο χωριο ενταμ ειναι γυρω στα 45 λεπτακια μακρια.το μερος τα σπαει 2 τρυφυλακια 1 ποδηλατακι (νοικιασα απο εκει) και βολτες στ χωριο.
εμενα μου αρεσε και το delft με αρκετο φοιτητοκοσμο