COFFEESHOP #2
Να φτιαξω και εγω τη λιστα μου.
Homegrown Fantasy
Σε αποσταση αναπνοης απο την συνοικια κοκκινων φαναριων singel, και σε αποσταση αναπνοης απο την πλατεια Dam Ενα παρα πολυ φιλικο μαγαζι και με καταστημα πωλησης σπορων στο κοντινο στενακι οπου μπορειτε να αγορασετε πολυ καλους τριφτες (για να τριβετε την φουντα. Εχει παρει μερικα βραβεια στο Cannabis cup, και δοκιμαστε οπωσδηποτε το Cheese. Μια πολυ αρωματικη και δυνατη φουντα. Δε προσφερει αλκοολ και η σοκολατα του ειναι πολυ καλη. Διαθετει ακομα space cake σε δυο γευσεις και volcano vaporiser για οσους δεν θελουν να καπνισουν καπνο. Αυτο που δε πρεπει να χασετε, ειναι η τουαλετα. Με ειδικο φωτισμο νομιζεις οτι κατουρας γαλα. Το ιδιο παθαινεις και οταν πας να πλυνεις τα χερια.
420 Cafe (de Kuil)
Παρα πολυ κοντα στο κεντρικο σταθμο, η πρωτη σας επιλογη για ενα γρηγορο μολις φτασετε. Ανοικτα απο το πρωι.
Barney's Coffeeshop , Barney's Uptown
Το ενα απεναντι απο το αλλο. στο πρωτο παιρνεις τις προμηθειες σου και στο αλλο το πρωινο σου. Σερβιρει αλκοολ (το δευτερο) και πιο διπλα ειναι η Barney's Farm με πααααρα πολλα βραβεια το Cannabis cup, ενα μαγαζι που πρεπει να πατε οπωσδηποτε. Ιστορικο μαγαζι και θεικες φουντες. Πιο περα ειναι και το μπουρδελο του jan bik.
The Bulldog Palace
Στη πλατεια Leidseplein, με το ισογειο να ειναι φουνταδικο και τους οροφους μπαρ, γινετε τις πουτανας. Εχει και "γλυκακια". Τουριστικο μαγαζι, μπορειτε να το αποφυγετε, εκτος και αν μεινετε εκει κοντα και το εχετε σα λυση αν σας τελειωσουν οι προμηθειες.
Smokey
Στη πλατεια Rembrandtplein και αυτο τουριστικο μαγαζι με αρκετους νεους να κανουν πλακα σα να καπνιζουν πρωτη φορα. Το χειροτερο σημειο, ο τυπος που καθετε στη πορτα και σου ζητα να βγαλεις το σκουφο.
De Dampkring
Καλο μαγαζι, και με τις σκηνες που γυριστηκαν στο Ocean's twelve εχει παρει τα πανω του. Πολυ καλη διακοσμηση και καλες φουντες.
Εχω και αλλα να γραψω, αλλα αλλα κλεισανε, αλλα ειναι απογοητευση. Γενικα, αν πατε 2-3 φορες, θα καταληξετε να ψωνιζετε σε αυτο που σας αρεσε τις πρωτες φορες. Να ξερετε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να ψωνισεις απο το μαγαζι αν πας ας πουμε να πιεις ενα καφε. Μη σας πιασουν κοτσους, γιατι και εκει κανουν αρπαχτες.