You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Amsterdam
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
:oΕιναι πραγματι απιστευτη εμπειρια ενα τετοιο club της Ολλανδιας, εγω ειχα παει για πρωτη φορα πριν 5 χρονια μαζι με την μητερα μου η οποια θα παρακολουθουσε καποιο ιατρικο συνεδριο που να φανταστω οτι οταν μπηκα κρυφα κρυφα σε ενα τετοιο κλαμπ ειδα μεταξυ των αλλων γυναικων την μητερα μου με τα ποδια ανοιχτα και 6-7 ατομα γυρω της. Εκανα πως δεν την ειδα συμετειχα σε αρκετα παιχνιδια και οταν γυρισα στο ξενοδοχειο γυρνα και μου λεει καθως τρογαμε.... περρασες ομοφρα μικρέ? χαμογελασα και την ρωτησα για αυτη...Τοτε μου ειπε οτι καθε φορα που βγαινει απο την ελλαδα το κανει αλλα βεβαια απολυτα κρυφα......
καλη ερωτηση...να κανω μια χαζη ερωτηση?? καποτες βαζετε σ'αυτα τα παρτυ? η υπαρχουν και ατομα που δεν βαζουν?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ειναι πραγματι απιστευτη εμπειρια ενα τετοιο club της Ολλανδιας, εγω ειχα παει για πρωτη φορα πριν 5 χρονια μαζι με την μητερα μου η οποια θα παρακολουθουσε καποιο ιατρικο συνεδριο που να φανταστω οτι οταν μπηκα κρυφα κρυφα σε ενα τετοιο κλαμπ ειδα μεταξυ των αλλων γυναικων την μητερα μου με τα ποδια ανοιχτα και 6-7 ατομα γυρω της. Εκανα πως δεν την ειδα συμετειχα σε αρκετα παιχνιδια και οταν γυρισα στο ξενοδοχειο γυρνα και μου λεει καθως τρογαμε.... περρασες ομοφρα μικρέ? χαμογελασα και την ρωτησα για αυτη...Τοτε μου ειπε οτι καθε φορα που βγαινει απο την ελλαδα το κανει αλλα βεβαια απολυτα κρυφα......
Τί έγινε ρε παιδιά??????? το θεωρείτε τόσο απίθανο εσείς που είστε τόσο προοδευτικοι ????
Είναι πιθανόν πάντος μην το αποκλείεται το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζη ο υιός είναι σοκαριστικό λόγο της σχέσης μάνα γιού αλλά κατα τα άλλα είναι πιθανόν να συμβή.εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
να κανω μια χαζη ερωτηση?? καποτες βαζετε σ'αυτα τα παρτυ? η υπαρχουν και ατομα που δεν βαζουν?
απάντηση ???????? Πολύ καλή ερωτηση.
Αλαν δεν ειναι θεμα συντηρητισμου η` προοδευτικοτητας τοσο πολυ, οσο πιθανοτητας να συμβει σε καποιον κατι τετοιο...δεν το ακους και καθε μερα...Τί έγινε ρε παιδιά??????? το θεωρείτε τόσο απίθανο εσείς που είστε τόσο προοδευτικοι ????
Είναι πιθανόν πάντος μην το αποκλείεται το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζη ο υιός είναι σοκαριστικό λόγο της σχέσης μάνα γιού αλλά κατα τα άλλα είναι πιθανόν να συμβή.εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
κυριοι (αντε και κυριες) γυρισα
και μετα απο αυτα που εζησα στην μεγαλυτερη παρτουζα της ευρωπης (αυτοι το λενε ,οχι εγω)
ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ εκει κατω απο το ονομα μου......
δεν ειναι δυνατον μετα απο τετοιο μεταπτυχιακο που περασα να κυκλοφορω με τρια αστερακια μονο......
ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ
ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
αυριο εκτενες ρεπορταζ
Βεβαίως να εισηγηθούμε στους ΜΟΝΤ να υλοποιηθή το αιτημά σου....
Τι μας έχεις κάνει ρε φίλε τώρα μας έχεις ξυπνήση παλιές νοσταλγικές στιγμες είμουν
6 μήνες Ολλανδία έμενα στο ρίντερκερκ προάστειο του Ροτερνταμ και ήμουν ερωτευμένος στο Χάαρλεμ με κάποια Μαριεκ βάν Β...........Κ τρεία χρόνια καψούρας αλλά είμουν και πιτσιρικάς τότε και δεν τα ξέραμε αυτά τα κόλπα τώρα όχι μόνο θέλω να ανέβω και να τα ζήσω έστω για μια εμπειρία αλλά θέλω και να δώ την μεγάλη μου νεανική και πρώτη καψούρα της ζωής μου..... Μεγαλοδικηγόρος τώρα στο Αμστερνταμ και μένει κάπου στο SANTPOORT-NOORD
άν είναι ακόμη παντρεμένη με τον ίδιο????
έχω να επικοινωνήσω μαζί της απο το 1993 η δε καψούρα ήταν το 1978 έως το 1981.
Γεράσαμε γαμώτω.
αχχχχχχ νάσαι καλά ρε τάσσο.
Αλαν πρεπει να ειχες κακοπερασει με την Κ.Μαριεκ Βαν Β.....Κ...Βεβαίως να εισηγηθούμε στους ΜΟΝΤ να υλοποιηθή το αιτημά σου....
Τι μας έχεις κάνει ρε φίλε τώρα μας έχεις ξυπνήση παλιές νοσταλγικές στιγμες είμουν
6 μήνες Ολλανδία έμενα στο ρίντερκερκ προάστειο του Ροτερνταμ και ήμουν ερωτευμένος στο Χάαρλεμ με κάποια Μαριεκ βάν Β...........Κ τρεία χρόνια καψούρας αλλά είμουν και πιτσιρικάς τότε και δεν τα ξέραμε αυτά τα κόλπα τώρα όχι μόνο θέλω να ανέβω και να τα ζήσω έστω για μια εμπειρία αλλά θέλω και να δώ την μεγάλη μου νεανική και πρώτη καψούρα της ζωής μου..... Μεγαλοδικηγόρος τώρα στο Αμστερνταμ και μένει κάπου στο SANTPOORT-NOORD
έχω να επικοινωνήσω μαζί της απο το 1993 η δε καψούρα ήταν το 1978 έως το 1981.
Γεράσαμε γαμώτω.
αχχχχχχ νάσαι καλά ρε τάσσο.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αλαν πρεπει να ειχες κακοπερασει με την Κ.Μαριεκ Βαν Β.....Κ...
Σκάσε μικρέ εγω να δείς τι μαλακίες έκανα για πάρτυ της έλεγα στους δικούς μου ότι πάμε σχολική εκδρομή 5ήμερη Αθήνα ή Γύρω πελοπονήσου ή Αγώνες με την ομάδα έπαιζα Μπάσκετ
και εγω την κοπανούσα Ολλανδία........
Μιλάμε για ένα άλογο ξανθό κουκλα σαν την μικρή ολλανδέζα στα γαλατα της εποχής μας όποιος τα θυμάτε..... Υπάρχουν άραγε ακόμα??
γάλατα? φυσικά και υπάρχουν!!!!!η νουνού έχει τη μαμά εταιρία στην Ολανδία........Σκάσε μικρέ εγω να δείς τι μαλακίες έκανα για πάρτυ της έλεγα στους δικούς μου ότι πάμε σχολική εκδρομή 5ήμερη Αθήνα ή Γύρω πελοπονήσου ή Αγώνες με την ομάδα έπαιζα Μπάσκετ
και εγω την κοπανούσα Ολλανδία........
Μιλάμε για ένα άλογο ξανθό κουκλα σαν την μικρή ολλανδέζα στα γαλατα της εποχής μας όποιος τα θυμάτε..... Υπάρχουν άραγε ακόμα??
καλά ρε ! έφευγες 20 χρονών απ το σπίτι για μπάσκετ και πήγαινες Ολλανδία?? είσαι πολύ τρελός ρε!!
Πάντως η πιθανότητα να πετύχει κάποιος σε gang bang party τη μάνα του υπάρχει....
ωστόσο όσο προοδευτικός κι αν είσαι, σε σοκάρει και σε σημαδεύει πιστεύω!
Μια και έγραψα και γω εδώ, ας δώσω και τα εύσημά μου στον φίλο tasosedess που με τις συγκλονιστικές περιγραφές του έχει ανατρέψει όλες τις προβλέψεις των τουριστικών γραφείων για κρατήσεις θέσεων στις πτήσεις Ελλάδας-Ολλανδίας.
Αφού ετοιμάζονται μέχρι και...τρένο να βάλουν για να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες-πορνοτουρίστες!
Ετοίμασε λιγάκι το έδαφος Τάσσο και πες σε κανέναν υπεύθυνο των πάρτυ ότι
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
καλά να περνάς φίλε!
Αφού ετοιμάζονται μέχρι και...τρένο να βάλουν για να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες-πορνοτουρίστες!
Ετοίμασε λιγάκι το έδαφος Τάσσο και πες σε κανέναν υπεύθυνο των πάρτυ ότι
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
καλά να περνάς φίλε!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
γάλατα? φυσικά και υπάρχουν!!!!!η νουνού έχει τη μαμά εταιρία στην Ολανδία........
καλά ρε ! έφευγες 20 χρονών απ το σπίτι για μπάσκετ και πήγαινες Ολλανδία?? είσαι πολύ τρελός ρε!!
18 ετών παρακαλώ..... διαβατήριο είχα απο τα 16 με υπογραφη του πατέρα μου οτι μου επιτρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό και το ανανέωνα κάθε χρόνο εκεί να δείτε εποχές δύσκολες ούτε το χεράκι δεν μας άφηναν οι γκόμενες οι Ελεεινίδες να πιάσουμε και μόλις μπλέκαμε με καραμουνάρες απο το εξωτερικό σκυλιάζανε και το παίζαν και παρεξηγημένες.
Ρωσίδες τοτε δεν υπήρχαν
παίζαμε μπάλα με Ολλανδία - Αγγλία παρα πολύ και γενικά Σκανδιναβία ( Σουηδία -δανία - φιλανδία -Νορβηγία.)
Γερμανίδες ξέχασες!σήμα κατατεθέν της δεκ 80-αρχές 90!18 ετών παρακαλώ..... διαβατήριο είχα απο τα 16 με υπογραφη του πατέρα μου οτι μου επιτρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό και το ανανέωνα κάθε χρόνο εκεί να δείτε εποχές δύσκολες ούτε το χεράκι δεν μας άφηναν οι γκόμενες οι Ελεεινίδες να πιάσουμε και μόλις μπλέκαμε με καραμουνάρες απο το εξωτερικό σκυλιάζανε και το παίζαν και παρεξηγημένες.
Ρωσίδες τοτε δεν υπήρχαν
παίζαμε μπάλα με Ολλανδία - Αγγλία παρα πολύ και γενικά Σκανδιναβία ( Σουηδία -δανία - φιλανδία -Νορβηγία.)
εξ ου και το τραγούδι! ...."γερμανίδες τουρίστριες,που διψάνε για σπέρμα!"
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οποιος ξερει παιζει μπαλα με ολλανδεζες τυπε18 ετών παρακαλώ..... διαβατήριο είχα απο τα 16 με υπογραφη του πατέρα μου οτι μου επιτρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό και το ανανέωνα κάθε χρόνο εκεί να δείτε εποχές δύσκολες ούτε το χεράκι δεν μας άφηναν οι γκόμενες οι Ελεεινίδες να πιάσουμε και μόλις μπλέκαμε με καραμουνάρες απο το εξωτερικό σκυλιάζανε και το παίζαν και παρεξηγημένες.
Ρωσίδες τοτε δεν υπήρχαν
οπως ακριβως γραφεις
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Οχι δεν είχα πολλές επαφες με Γερμανίδες σπάνια και πού ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕ΅ΧΩΡΕΣΓερμανίδες ξέχασες!σήμα κατατεθέν της δεκ 80-αρχές 90!
εξ ου και το τραγούδι! ...."γερμανίδες τουρίστριες,που διψάνε για σπέρμα!"
ΗΤΑΝ ΜΑΣΤ τότε και οι Εγγλέζες γνήσιες Πόρνες τα ποιο ανώμαλλα
και ότι σεξουαλικό αποθημενο είχαμε βγάζαμε με αυτές τα γούστα μας εκει να δείτε ερωτες για σαπουνόπερες..
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Παιδιά καλές οι αναμνήσεις αλλά πάμε μπροστά.... ξεφύγαμε απο το θέμα μας κατα πολύ.
ΠΟΥ εισαι ρε Τάσσο να μας καθηλώσεις μπροστά στον Υπολογιστή με τις αφηγήσεις σου;;;;;;;
ΠΟΥ εισαι ρε Τάσσο να μας καθηλώσεις μπροστά στον Υπολογιστή με τις αφηγήσεις σου;;;;;;;
Οταν πηγαινω ταξιδι, το μονο πραγμα που δε με νοιαζει ειναι τι θα ψωνισω (απο μαγαζια), και παντα γραφω στα αρχιδια μου ολους, αλλα κυριως ολες που σχεδιαζουν τι θα παρουν απο το ταξιδι που θα πανε. Και φυσικα δε χαλαω ωρες στα μαγαζια για να βρω τι θα παρω σε ποιον και αλλες λοιπες μαλακιες.
Απο τους γεματους δρομους ομως περναω, και το συνδιαζω αν ειναι ο προορισμος μου, να περναω απο αυτους, γιατι με το χαζι περνα η ωρα και μικραινει η αποσταση. Στο Αμστερνταμ υπαρχουν τετοιοι δρομοι. Μαγαζια πολλα και τα παντα πουλανε. Και πολυ κοσμος κυκλοφορει, ιδιως αν ειναι καλος ο καιρος. Ενας απο αυτους, ειναι η Nieuwendijk, που ειναι παραλληλος της Damrak, της οδου που συνδεει τον σταθμο με την πλατεια Dam. Στην πλατεια συνεχιζει η κινηση με την οδο Kalverstraat, τον πιο ακριβο δρομο της πολης, και ενα απο τους πιο ακριβους της Ευρωπης. Οχι σε τιμες προιοντων, αλλα σε τιμες ανα τετραγωνικο μετρο. Η οδο αυτη φτανει στον πυργο (απο τα οχυρωματικα εργα της πολης) Munttoren. Μετα συνεχιζει αλλη οδος και φτανεις στην πλατεια Ρεμπραντ, οπου αραζεις για ενα καφε ή μπυρα. Μπορεις να διακοψεις αυτη τη πορεια νωριτερα, και μεσω της Leidsetraat να φτασεις στην πλατεια Leidseplein για τον ιδιο σκοπο. Αυτη οι δρομοι ειναι οι πιο γεματοι απο κοσμο, και αποκλειετε να μη περασεις. Πριν φτασεις στην πλατεια Ρεμπραντ, ειναι ο σινεμας B! που προβαλει ολη μερα τσοντες. Στον πρωτο οροφο νορμαλ και στον δευτερο κανει παρτυ το αδελφατο. Στον τριτο οροφο εχει gloryholes. Ετσι πρεπει να ειναι η διαταξη αν θυμαμαι απο τις περιγραφες, γιατι δεν το εχω επισκευτει. Παντως, ειναι δυο οι τροποι για να μπεις. Στον εναν, πληρωνεις ενα μικρο ποσο για να μπεις μια φορα, και ο αλλος ειναι ενα λιγο μεγαλυτερο ποσο για να μπεις οσες φορες θελεις την ημερα. Γιατι να το κανεις ατο θα μου πεις.... στο σινεμα αυτο, πηγαινουν ζευγαρια ή γυναικες και πεφτει η πουτσα συνεφο. Δεν ειναι τοσο συχνο το φαινομενο, αλλα ειναι πολυ εξτρεμ οι καταστασεις. Και στον τριτο οροφο αμα χωσεις το καβλι σου σε μια τρυπα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα πιπωσεις γυναικα.
Αυτα για τωρα.
Απο τους γεματους δρομους ομως περναω, και το συνδιαζω αν ειναι ο προορισμος μου, να περναω απο αυτους, γιατι με το χαζι περνα η ωρα και μικραινει η αποσταση. Στο Αμστερνταμ υπαρχουν τετοιοι δρομοι. Μαγαζια πολλα και τα παντα πουλανε. Και πολυ κοσμος κυκλοφορει, ιδιως αν ειναι καλος ο καιρος. Ενας απο αυτους, ειναι η Nieuwendijk, που ειναι παραλληλος της Damrak, της οδου που συνδεει τον σταθμο με την πλατεια Dam. Στην πλατεια συνεχιζει η κινηση με την οδο Kalverstraat, τον πιο ακριβο δρομο της πολης, και ενα απο τους πιο ακριβους της Ευρωπης. Οχι σε τιμες προιοντων, αλλα σε τιμες ανα τετραγωνικο μετρο. Η οδο αυτη φτανει στον πυργο (απο τα οχυρωματικα εργα της πολης) Munttoren. Μετα συνεχιζει αλλη οδος και φτανεις στην πλατεια Ρεμπραντ, οπου αραζεις για ενα καφε ή μπυρα. Μπορεις να διακοψεις αυτη τη πορεια νωριτερα, και μεσω της Leidsetraat να φτασεις στην πλατεια Leidseplein για τον ιδιο σκοπο. Αυτη οι δρομοι ειναι οι πιο γεματοι απο κοσμο, και αποκλειετε να μη περασεις. Πριν φτασεις στην πλατεια Ρεμπραντ, ειναι ο σινεμας B! που προβαλει ολη μερα τσοντες. Στον πρωτο οροφο νορμαλ και στον δευτερο κανει παρτυ το αδελφατο. Στον τριτο οροφο εχει gloryholes. Ετσι πρεπει να ειναι η διαταξη αν θυμαμαι απο τις περιγραφες, γιατι δεν το εχω επισκευτει. Παντως, ειναι δυο οι τροποι για να μπεις. Στον εναν, πληρωνεις ενα μικρο ποσο για να μπεις μια φορα, και ο αλλος ειναι ενα λιγο μεγαλυτερο ποσο για να μπεις οσες φορες θελεις την ημερα. Γιατι να το κανεις ατο θα μου πεις.... στο σινεμα αυτο, πηγαινουν ζευγαρια ή γυναικες και πεφτει η πουτσα συνεφο. Δεν ειναι τοσο συχνο το φαινομενο, αλλα ειναι πολυ εξτρεμ οι καταστασεις. Και στον τριτο οροφο αμα χωσεις το καβλι σου σε μια τρυπα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα πιπωσεις γυναικα.
Αυτα για τωρα.