Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
σε ποια πολη ησουνα?
οι αγγλιδες γουσταρουν αραπηδες με δυτικο ντυσιμο κ κυριως μιγαδες ασπρο μπαμπα μαυρη μπιγκ φατ μαμα απο λαγκος ναιτζιρια
Στο Manchester, έμενα δίπλα στο παλαιό γήπεδο της City στο Maine Road.
Οι disco Royal, Piccadilly 21, Conservatory και το club Hacienta ήταν οι ναοί της εποχής. Το παιχνίδι όμως ήταν στην Discoteque Continental (εμείς το λέγαμε και Βούρκο), σε ένα στενό, σε υπόγειο, στο κέντρο, δίπλα στο UMIST. Εκεί είχε πάντα διαθέσιμες ξέμπαρκες Αγγλίδες. Ένα φεγγάρι τα είχα με μια φακιδιάρα Αγγλίδα (+2 χρόνια μεγαλύτερή μου) που έμενε σε ένα προάστειο, ήταν και δημόσιος υπάλληλος στα δικαστήρια τρομάρα της, και στα ραντεβού μας την έφερνε με το αμάξι  και μου την παρέδιδε ο πατέρας της! Αυτό ήταν πολύ προχωρημένο για μένα τότε! Τι θυμήθηκα τώρα!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
σε ποια πολη ησουνα?

οι αγγλιδες γουσταρουν αραπηδες με δυτικο ντυσιμο κ κυριως μιγαδες ασπρο μπαμπα μαυρη μπιγκ φατ μαμα απο λαγκος ναιτζιρια

Σε ποια πόλη τα βλέπεις αυτά αγορίνα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Τουρισμός στο Amsterdam για μία ημέρα έπειτα από επίσκεψη σε γνωστό μου στην ευρύτερη περιοχή. Κατ' αρχήν, όσα γράφονται για τις άθλιες υπηρεσίες στην RLD είναι σωστά. Ευτυχώς πήγα υποψιασμένος και τη γλίτωσα.
Ωστόσο, προσέχετε γιατί απ' οτι κατάλαβα, τα ίδια ισχύουν και για οπουδήποτε αλλού στο Amsterdam. Οι "έξτρα" υπηρεσίες (π.χ. ακούμπημα, φίλημα) χρεώνονται παραπάνω. Δεν είναι ότι σιχαίνονται οι κοπέλες ή ότι δεν επιτρέπεται, απλώς είναι ο τρόπος που έχουνε για να πάρουν τα 100 Ε. Αυτή είναι η ελάχιστη τιμή για να κάνει κάποιος κανονικό σεξ κι όχι τα 50.

Γενικά οι υπηρεσίες είναι πανάκριβες συγκρινόμενες με την Ελλάδα. Τα call girls ίσως είναι μία λύση αλλά και πάλι θέλει προσοχή για τα έξτρα. Π.χ. σε μία αγγελία που δοκίμασα ενώ είχε την τιμή στα 50 το μισάωρο, με full υπηρεσίες (αγκαλιές - φιλιά, όχι τίποτα εξεζητημένο) πήγαινε στα 100 Ευρώ (!) Βέβαια αυτά δεν τα έγραφε στην αγγελία. Άλλο θέμα είναι ότι με τις αγγελίες πρέπει να τρέχεις στα σπίτια τους μακριά από το κέντρο ή να έχεις ξενοδοχείο να τις φέρεις (απ' ότι κατάλαβα, μερικά ζητάνε ταυτότητα και σε αυτές για να τις βάλουνε μέσα !)

Δοκίμασα τα μασάζ, τα οποία ήταν αρκετά καλά. Στο απλό (40 Ε/ώρα) σε αλείφει με λάδι η κινέζα και σε τρίβει παντού με ιδιαίτερη έμφαση στους γλουτούς. Κάνει μασάζ στον κώλο δηλαδή αλλά αυτό δεν θεωρείται σεξουαλικής φύσεως. Στο τέλος σε γυρνάει ανάποδα και τσεκάρει αν υπάρχει στύση. Ευφυολογώντας, ζητά άλλα 20-30 Ε για να το παίξει. Άμα θες να πιάνεις κι εσύ πάει στα 50 και βάλε. Άντε γεια δηλαδή, κι οι κινέζες στο κόλπο. Υπάρχουνε και μασατζίδικα που αυτή η έξτρα υπηρεσία δεν προσφέρεται. Άμα δείτε να μην υπάρχει δωμάτιο απομονωμένο που να κλειδώνει η πόρτα μάλλον δεν παίζει κάτι παραπέρα. Μόνο μασάζ του κώλου δηλαδή...
Υπάρχει επίσης και το thai μασσάζ που σε τραβολογάνε λες και κάνεις διατάσεις. Κι αυτό, αν και πιο ακριβό, δεν υπόσχεται κάτι παραπέρα.

Μ' αυτά και μ' αυτά νύχτωσε και δεν είχα κάνει τίποτα. Τελευταίο καταφύγιο το privehuis Park 118 για το οποίο υπάρχει σχετική καταχώριση στο χάρτη της Ολλανδίας στο forum σας. Υποτίθεται με 65 Ε κανείς τη δουλειά σου στο μισάωρο. Αμ δε! Κι εκεί μέσα η κοπέλα ήθελε +40 για τις "έξτρα" υπηρεσίες. Μεγάλο ξενέρωμα. Απελπισμένος από το περασμένο της ώρας αλλά και χωρίς να θέλω να δώσω τα 105 για υπηρεσίες μισής ώρας συνέχισα στο έτσι. Βοήθησε βέβαια που η κοπέλα ήτανe Ολλανδεζούλα, σαν αυτά τα χαμογελαστά αγγελάκια που βλέπεις πάνω στα ποδήλατα παντού στην Ολλανδία (για να λέμε και τα θετικά). Σχεδόν όλες οι άλλες εκεί μέσα ήταν από άλλες χώρες. Ίσως αυτές να κάνουν κάτι παραπάνω με τα 65 ευρώ, οι Ολλανδέζες όμως όχι.
(Ένα μασατζίδικο που έχετε καταχωρημένο στο χάρτη εκεί κοντα, στην Ceintuurbaan 185, μάλλον δεν υπάρχει πλέον, λειτουργεί εκεί άλλο μαγαζί απ' ότι είδα. Εκτός αν είναι κρυμμένο σε άλλο όροφο, άνω του ισογείου).

Η νοοτροπία τους παντού είναι "βλέπετε αλλά μην αγγίζετε". Σε προσπάθειες που έκανα μετά να βρω κάτι να φάω είδα ότι υπάρχει κι εκεί η λογική "φάτε μάτια ψάρια". Όμορφα στην όψη αλλά από ουσία τίποτα. Π.χ., τα original Dutch εστιατόρια θεωρούν ως πλήρες γεύμα το ψωμί με το σαλάμι (έλεος). Δοκίμασα σε ασιατικό αλλά ήτανε τόσο χάλια οι πρώτες ύλες τους που το παράτησα στη μέση.  Στον τομέα του γρήγορου φαγητού, αντί για πιτόγυρο σου πουλάνε μόνο τις τηγανιτές πατάτες. Τι να λέμε, ανυπομονούσα να γυρίσω στην Ελλαδίτσα μας να φάω και να  :knockinb: σαν άνθρωπος.

Φυσικά τα παραλέω λίγο κι έτσι έμεινα να δω και τη νυχτερινή ζωή στα μπαράκια γύρω από τη leidseplein. Γενικά  κυριλέ η κατάσταση. Υπάρχουνε όμως και ξέμπαρκες τουρίστριες που ανοίγεις εύκολα κουβέντα. Το κλίμα είναι φιλικό και οι παρέες όχι τόσο κλειστές όπως στη Ελλάδα. Τα ξανθά αγγελάκια, παρ΄ όλο το χαμόγελο, στον ερωτικό τομέα μας κατατάσσουνε πολύ χάμηλα, σαν τους "γύφτους" της Ευρώπης και μάλλον δίκιο έχουνε. Οι πιο πολλά υποσχόμενες φαίνονται οι Ισπανίδες. Χρόνο να έχεις να γυρνάς. Προσοχή όμως, έχει και πολλές Ελληνίδες (ναι κι εκεί!!).

Συμπερασματικά, το Αmsterdam έχει το όνομα αλλά όχι και τη χάρη. Αυτό που υπάρχει παντού σε αφθονία είναι μόνο το χόρτο. Για τον δικό μας εθισμό (:fuck2:) το μέρος δεν προσφέρεται.

Στο αεροδρόμιο, στην επιστροφή, ένας gay υπάλληλος μου έκανε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο. Αφού πασπάτεψε καλά καλά  τα δύο και το μακρύ, ανακάλυψε δια της αφής ένα χαρτονόμισμα στην τσέπη και ζήτησε να το βγάλω για να το δει! Δηλαδή τι θα μπορούσε να ήτανε; κανένα χάρτινο ξυραφάκι :think:. Σκέφτηκα μέτα μήπως έψαχνε για ναρκωτικά για να τον δικαιολογήσω αλλά και πάλι, μια τέτοια μικροποσότητα θα πέρναγε στις χειραποσκευές με τα τσαρούχια. Άρα είναι gay ανώμαλος που τη βρίσκει έτσι. Παρακολουθήστε τους διακριτικά, οι περισσότεροι σε αυτή τη δουλειά στο Σίπχολ είναι τέτοιοι. Γι' αυτό λοιπόν προσέχετε. Να είστε γραβατωμένοι, ξυρισμένοι και να χαιρετάτε Ολλανδικά αλλιώς θα σαν τον πιάσουνε στην κυριολεξία.

Γιατί δεν ρώτησες πριν έρθεις?

Υπάρχουν περιοχές που αξίζουν για πορνοτουρισμό όπως Den Haag :)

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Γιατί δεν ρώτησες πριν έρθεις?

Υπάρχουν περιοχές που αξίζουν για πορνοτουρισμό όπως Den Haag :)
Ευχαριστώ παιδιά, όποτε ξαναεπισκεφτώ τη χώρα θα το ψάξω και για παραπέρα σίγουρα! Αλλά έτσι κι αλλιώς το Amsterdam είναι μία εμπειρία από μόνο του.

Αν κρίνω από το nickname σου πρέπει να περνάς καλά εκεί  :)

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπόν... συγχωρέστε με που το λέω... αλλά είναι Μεγάλο Σάββατο και ΒΑΡΙΕΜΕ να διαβάζω όλες τις σελίδες οπότε πάμε στην μαγειρίτσα στο ψητό.
Μέσα Μαϊου θα είμαι Αμστερνταμ για 3 ημέρες σε επαγγελματικό ταξίδι. Θα είναι η τέταρτη φορά που πάω. Τις προηγούμενες τρεις
φορές μόνο RLD τριγυρνούσα. Εκτός από την πρώτη μου επίσκεψη στο Άμστενταμ, όπου και είχα μπει μέσα σε ένα μπουρδέλο στο
RLD όλες τις άλλες φορές δεν έκανα τίποτα καθότι η πρώτη με είχε ξενερώση.

Το τα τι αύτα τώρα... κάποιος να δώσει κανένα καλο ίνφο για βίζιτα..? για swinger club ίσως..? για καμία καλή παρέα..?
Αναφέρθεικε κάτι για Den Haag. Κάποια επιπλέον ίνφο?

Αναμένω τους ειδικούς του Άμστερνταμ εάν έχουν την καλοσύνη να με ενημερώσουν. Δέχομαι και πμ.

Καλή Ανάσταση..!!

:priest:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Λοιπόν... συγχωρέστε με που το λέω... αλλά είναι Μεγάλο Σάββατο και ΒΑΡΙΕΜΕ να διαβάζω όλες τις σελίδες οπότε πάμε στην μαγειρίτσα στο ψητό.
Μέσα Μαϊου θα είμαι Αμστερνταμ για 3 ημέρες σε επαγγελματικό ταξίδι. Θα είναι η τέταρτη φορά που πάω. Τις προηγούμενες τρεις
φορές μόνο RLD τριγυρνούσα. Εκτός από την πρώτη μου επίσκεψη στο Άμστενταμ, όπου και είχα μπει μέσα σε ένα μπουρδέλο στο
RLD όλες τις άλλες φορές δεν έκανα τίποτα καθότι η πρώτη με είχε ξενερώση.

Το τα τι αύτα τώρα... κάποιος να δώσει κανένα καλο ίνφο για βίζιτα..? για swinger club ίσως..? για καμία καλή παρέα..?
Αναφέρθεικε κάτι για Den Haag. Κάποια επιπλέον ίνφο?

Αναμένω τους ειδικούς του Άμστερνταμ εάν έχουν την καλοσύνη να με ενημερώσουν. Δέχομαι και πμ.

Καλή Ανάσταση..!!

:priest:

ταξακι απο το central station Και προορισμο paradise club ... διευθυνση SCHAAFSTRAAT 26A - 1021 KE AMSTERDAM NOORD TEL: +31 (0)20 637 34 16
ειναι κοντα στο σταθμο, θα περασεις με το αμαξι στη γεφυρα κατω απο τη θαλασσα και σε περιπου κανα 15λεπτο θα εχεις φτασει, η εισοδος στο μαγαζι ειναι 80ευρω, σαουνες πισινα ολα στη διαθεση σου, εχω παει καμια 10αρια φορες , καθε φορα πηδαγα περισσοτερο απο 2 γυναικες που ηταν εκει και διψαγανε για σπερμα

RLD μακρια δεν αξιζουν , με 20ευρω στη φυλης γαμας 10 φορες καλυτερα

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
ταξακι απο το central station Και προορισμο paradise club ... διευθυνση SCHAAFSTRAAT 26A - 1021 KE AMSTERDAM NOORD TEL: +31 (0)20 637 34 16
ειναι κοντα στο σταθμο, θα περασεις με το αμαξι στη γεφυρα κατω απο τη θαλασσα και σε περιπου κανα 15λεπτο θα εχεις φτασει, η εισοδος στο μαγαζι ειναι 80ευρω, σαουνες πισινα ολα στη διαθεση σου, εχω παει καμια 10αρια φορες , καθε φορα πηδαγα περισσοτερο απο 2 γυναικες που ηταν εκει και διψαγανε για σπερμα

RLD μακρια δεν αξιζουν , με 20ευρω στη φυλης γαμας 10 φορες καλυτερα

Πρέπει να συνοδεύομαι στο Paradise Club? Βασικά θα έχω συνοδεία μαζί μου... την γραμματέα μου.   :grin: :grin: :grin:
Αλλά να δω πως θα την πείσω να έρθει παρέα. 

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πρέπει να συνοδεύομαι στο Paradise Club? Βασικά θα έχω συνοδεία μαζί μου... την γραμματέα μου.   :grin: :grin: :grin:
Αλλά να δω πως θα την πείσω να έρθει παρέα.  

Οχι , μπορεις να μπεις και μονος σου, μη σε νοιαζει , αρκετα ζευγαρια θα ψαχνουν αντρα μονο του

παλια ηταν μονο πεμπτη η μερα που επιτρεποταν μετα απο οτι καταλαβα οτι μερα και να πας αφου εχω παει διαφορες μερες εγω , στανταρ το 80αρι και εισοδος απο της 8 το απογευμα

οταν βαρεθεις και θα θες να φυγεις να πεις στην εισοδο που πληρωνεις να σου καλεσουν ταξι, μη βγεις εξω και ψαχνεσαι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τριήμερο στο Amsterdam..

Δεν ξερω αν υπάρχει πιο ακατάλληλη πόλη για πορνοτουρισμο,άλλωστε δεν ήρθα για τέτοιο λόγο.

Πολλές οι βιτρίνες στο De Wallen,πολλές σαύρες τις μεσημβρινές/απογευματινες ώρες.Οσο πιο απόκεντρο,τόσο πιο σαύρες.Στο διπλανο καναλι περιοχή μόνο με μαύρες.Άλλα στενάκια με τραβελους.

Ομως ανάμεσα σε όλες αυτές παίζουν και κάποιες ΜΟΥΝΑΡΕΣ.Suck&Fuck 50 ευρώ,αλλά όπως έχει ξαναγραφτεί,ειναι απάτη η φάση.20 λεπτά,αποστειρωμένο σεξ,για πιασίματα extra λεφτά,κ.λ.π.

Πήγα με φίλους στο Sex Palace που με 2€ παίρνεις μάτι 2 λεπτά live show.Χορό,αυνανισμο,sex.Ανάλογα τι θα πετύχεις.Το συνιστω για την εμπειρία.

Ομως μετά τριγυρνώντας στα στενά είδα ενα τοπ Ρωσακι και πέρασα.Τη ρώτησα απο που ειναι και μου είπε ότι τη λένε Vanessa και ότι ειναι από Μάλτα :rolleyes:.
Στα καπάκια με ρώτησε και αυτή και της απάντησα:"I am from Nigeria",έτσι για να μην έχει την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι θα μου πουλήσει τον παραμικρό παπά.
Διεκπεραιωτικος Top Μουναρος αλλά αυτό το ήξερα απο πριν.

Για πορνοτουρισμο δεν αξίζει,αλλά σαν τουριστική εμπειρία έχει τη φάση της.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Τριήμερο στο Amsterdam..
Δεν ξερω αν υπάρχει πιο ακατάλληλη πόλη για πορνοτουρισμο,άλλωστε δεν ήρθα για τέτοιο λόγο.
Πολλές οι βιτρίνες στο De Wallen,πολλές σαύρες τις μεσημβρινές/απογευματινες ώρες.Οσο πιο απόκεντρο,τόσο πιο σαύρες.Στο διπλανο καναλι περιοχή μόνο με μαύρες.Άλλα στενάκια με τραβελους.
Ομως ανάμεσα σε όλες αυτές παίζουν και κάποιες ΜΟΥΝΑΡΕΣ.Suck&Fuck 50 ευρώ,αλλά όπως έχει ξαναγραφτεί,ειναι απάτη η φάση.20 λεπτά,αποστειρωμένο σεξ,για πιασίματα extra λεφτά,κ.λ.π.
Πήγα με φίλους στο Sex Palace που με 2€ παίρνεις μάτι 2 λεπτά live show.Χορό,αυνανισμο,sex.Ανάλογα τι θα πετύχεις.Το συνιστω για την εμπειρία.
Ομως μετά τριγυρνώντας στα στενά είδα ενα τοπ Ρωσακι και πέρασα.Τη ρώτησα απο που ειναι και μου είπε ότι τη λένε Vanessa και ότι ειναι από Μάλτα :rolleyes:.
Στα καπάκια με ρώτησε και αυτή και της απάντησα:"I am from Nigeria",έτσι για να μην έχει την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι θα μου πουλήσει τον παραμικρό παπά.
Διεκπεραιωτικος Top Μουναρος αλλά αυτό το ήξερα απο πριν.
Για πορνοτουρισμο δεν αξίζει,αλλά σαν τουριστική εμπειρία έχει τη φάση της.

Σε πάω με τα 1000 γιατί εσύ είσαι δικός μου άνθρωπος..!!
Πάω φίλε την επόμενη εβδομάδα Άμστερνταμ για 4η φορά. Μέχρι στιγμής έχω σταθεί σε αυτά τα βιτρινομάγαζα. Φέτος απόφάσισα να πάω λίγο παρακάτω.
Καθότι λάτρης του Swinging στο εξωτερικό λέω να επισκεφτώ αυτό που μου πρότεινε παραπάνω ο φίλος Sanexxx69.
Άντε να δουμε κι από εκεί τι παίζει.

Πάντως εάν έχει κάποιος μεγάλη εμπειρία από Amsterdam ας με ενημερώση.  :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Σε πάω με τα 1000 γιατί εσύ είσαι δικός μου άνθρωπος..!!
Πάω φίλε την επόμενη εβδομάδα Άμστερνταμ για 4η φορά. Μέχρι στιγμής έχω σταθεί σε αυτά τα βιτρινομάγαζα. Φέτος απόφάσισα να πάω λίγο παρακάτω.
Καθότι λάτρης του Swinging στο εξωτερικό λέω να επισκεφτώ αυτό που μου πρότεινε παραπάνω ο φίλος Sanexxx69.
Άντε να δουμε κι από εκεί τι παίζει.

Πάντως εάν έχει κάποιος μεγάλη εμπειρία από Amsterdam ας με ενημερώση.  :hi:

Να πας στο φαταμοργκανα!!!
Μπες στο Γκουγκλ να το βρεις,αξίζει πραγματικά

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Εχθές 15 Μαϊου 2017. Ενημέρωση σύντομα..!!

Συνημμένα

• IMG_8055.JPG
    IMG_8055.JPG
    575,7 KB · Εμφανίσεις: 114
  • IMG_8057.JPG
    IMG_8057.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 105
  • IMG_8059.JPG
    IMG_8059.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 103
  • IMG_8060.JPG
    IMG_8060.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 122

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Μου έλειψε η μπουρδελοτσαρκα στο Άμστερνταμ  :heavymetalbig:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πέμπτη με Κυριακή 24-28/5 θα είμαι εκεί... 4η φορά!

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Μάγκες εγώ που πήγα τον Ιανουάριο πέτυχα μια μαύρη σε μπουρδέλο που τα έκανε όλα με 50αρικακι πολύ τίμιο απο γκάνα + τουερκ χορό στον πούτσο

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
PLMA και συ συνάδελφε ?

Αχαχαχαχα... ναι. Και εσύ εδώ;;;  Και δεν έστειλες μήνυμα για μπύρα;;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ..!! :grin: :grin: :grin:

Από το εχθεσινό βράδυ, παραθέτω φώτος. Θα ακολουθήσουν σύντομα και βίντεο..!!

Συνημμένα

• IMG_8087.JPG
    IMG_8087.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 152
  • IMG_8106.JPG
    IMG_8106.JPG
    523,6 KB · Εμφανίσεις: 129
  • IMG_8107.JPG
    IMG_8107.JPG
    526,6 KB · Εμφανίσεις: 124
  • IMG_8086.JPG
    IMG_8086.JPG