Νέα

Amsterdam

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ksaderfos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
92
Κριτικές
1
Like
115
Πόντοι
0
Το Mellow Yellow σε λίγες ημέρες θα αποτελεί παρελθόν καθώς ο δήμαρχος, Eberhard van der Laan, επιβλέπει την τελική φάση ενός προγράμματος με κυβερνητική υποστήριξη που περιλαμβάνει κλείσιμο κάθε coffeeshop που βρίσκεται σε απόσταση 250μ. από ένα σχολείο.


Το Mellow Yellow είναι ένα από τα 28 καταστήματα που θα επηρεαστούν από την πρωτοβουλία, η οποία φέρεται να αποσκοπεί στην αποτροπή των νέων από τη χρήση κάνναβης.



ΝΑΙ Και ?? παρακατω...
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
710
Πόντοι
96
να κάνω μια mini ενημέρωση από Αμστερνταμ που είχα πάει το ΣουΚου...δεν είχα πολύ χρόνο αλλα πέρασα απο red light district   :cheesy:

οι τιμες παραμένουν στα 50 ευρω για suck & fuck το 15λεπτο αλλά όπως έχει αναφερθεί είναι απάτη. Στα 50 ευρώ οι περισσότερες δεν βγάζουν καν το σουτιέν και δεν αφήνουν να τις αγγίξεις  :S.

Παίζει να σου βάλουν και ένα χαρτί στην περιοχή γυρω απο το πεος για να μην ακουμπήσει, οπως επίσης και δεν σε αφήνουν να ξεβρακωθείς εντελώς  :S
Τωρα αν δώσεις 100ευρω θα πιασεις βυζι, θα ξεβρακωθεις κ θα πηδηξεις για 15 λεπτα. Απλα πραγματα βεβαια, όχι αεροπλανικά  :fuck2:
Ολες παντως αφου μπεις μεσα σε ξεκινανε στο λιβανιστηρι για να δωσεις κατι παραπάνω.

Γενικότερα η περιοχή έχει και παρα πολυ ομορφες κοπελες αλλα και τρελα μπαζα. Τωρα δεν ξερω αν τα μπαζα με 50 ευρω σε αφηνουν να κανεις περισσοτερα μιας και δεν μπαζωσα.

Τελος προσοχη αν δειτε μπλε φωτακι αντι για κοκκινο γιατι παιζει κοπελα με τσουτσουνι   :grin:
Μαζι κοκκινο και μπλε φωτακι σημαινει οτι είναι γυναικα αλλα κανει και λεσβιακο  :hi:
Μορτη οταν πηγα εγω το 2009 ηταν 50ε για 20 λεπτα! Φυσικα δεν πηδηξα καμια! Ενας φιλος που πηδηξε του ειπε εδωσες 50ε για να με πηδηξεις οχι για να μου πιασεις τα βυζια!!
Απο οτι μας ειπε μια κοπελα δινουν ενοικιο 150ε την ημερα για αυτα τα δωματιακια με τις βιτρινες!

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
Τουρισμός στο Amsterdam για μία ημέρα έπειτα από επίσκεψη σε γνωστό μου στην ευρύτερη περιοχή. Κατ' αρχήν, όσα γράφονται για τις άθλιες υπηρεσίες στην RLD είναι σωστά. Ευτυχώς πήγα υποψιασμένος και τη γλίτωσα.
Ωστόσο, προσέχετε γιατί απ' οτι κατάλαβα, τα ίδια ισχύουν και για οπουδήποτε αλλού στο Amsterdam. Οι "έξτρα" υπηρεσίες (π.χ. ακούμπημα, φίλημα) χρεώνονται παραπάνω. Δεν είναι ότι σιχαίνονται οι κοπέλες ή ότι δεν επιτρέπεται, απλώς είναι ο τρόπος που έχουνε για να πάρουν τα 100 Ε. Αυτή είναι η ελάχιστη τιμή για να κάνει κάποιος κανονικό σεξ κι όχι τα 50.

Γενικά οι υπηρεσίες είναι πανάκριβες συγκρινόμενες με την Ελλάδα. Τα call girls ίσως είναι μία λύση αλλά και πάλι θέλει προσοχή για τα έξτρα. Π.χ. σε μία αγγελία που δοκίμασα ενώ είχε την τιμή στα 50 το μισάωρο, με full υπηρεσίες (αγκαλιές - φιλιά, όχι τίποτα εξεζητημένο) πήγαινε στα 100 Ευρώ (!) Βέβαια αυτά δεν τα έγραφε στην αγγελία. Άλλο θέμα είναι ότι με τις αγγελίες πρέπει να τρέχεις στα σπίτια τους μακριά από το κέντρο ή να έχεις ξενοδοχείο να τις φέρεις (απ' ότι κατάλαβα, μερικά ζητάνε ταυτότητα και σε αυτές για να τις βάλουνε μέσα !)

Δοκίμασα τα μασάζ, τα οποία ήταν αρκετά καλά. Στο απλό (40 Ε/ώρα) σε αλείφει με λάδι η κινέζα και σε τρίβει παντού με ιδιαίτερη έμφαση στους γλουτούς. Κάνει μασάζ στον κώλο δηλαδή αλλά αυτό δεν θεωρείται σεξουαλικής φύσεως. Στο τέλος σε γυρνάει ανάποδα και τσεκάρει αν υπάρχει στύση. Ευφυολογώντας, ζητά άλλα 20-30 Ε για να το παίξει. Άμα θες να πιάνεις κι εσύ πάει στα 50 και βάλε. Άντε γεια δηλαδή, κι οι κινέζες στο κόλπο. Υπάρχουνε και μασατζίδικα που αυτή η έξτρα υπηρεσία δεν προσφέρεται. Άμα δείτε να μην υπάρχει δωμάτιο απομονωμένο που να κλειδώνει η πόρτα μάλλον δεν παίζει κάτι παραπέρα. Μόνο μασάζ του κώλου δηλαδή...
Υπάρχει επίσης και το thai μασσάζ που σε τραβολογάνε λες και κάνεις διατάσεις. Κι αυτό, αν και πιο ακριβό, δεν υπόσχεται κάτι παραπέρα.

Μ' αυτά και μ' αυτά νύχτωσε και δεν είχα κάνει τίποτα. Τελευταίο καταφύγιο το privehuis Park 118 για το οποίο υπάρχει σχετική καταχώριση στο χάρτη της Ολλανδίας στο forum σας. Υποτίθεται με 65 Ε κανείς τη δουλειά σου στο μισάωρο. Αμ δε! Κι εκεί μέσα η κοπέλα ήθελε +40 για τις "έξτρα" υπηρεσίες. Μεγάλο ξενέρωμα. Απελπισμένος από το περασμένο της ώρας αλλά και χωρίς να θέλω να δώσω τα 105 για υπηρεσίες μισής ώρας συνέχισα στο έτσι. Βοήθησε βέβαια που η κοπέλα ήτανe Ολλανδεζούλα, σαν αυτά τα χαμογελαστά αγγελάκια που βλέπεις πάνω στα ποδήλατα παντού στην Ολλανδία (για να λέμε και τα θετικά). Σχεδόν όλες οι άλλες εκεί μέσα ήταν από άλλες χώρες. Ίσως αυτές να κάνουν κάτι παραπάνω με τα 65 ευρώ, οι Ολλανδέζες όμως όχι.
(Ένα μασατζίδικο που έχετε καταχωρημένο στο χάρτη εκεί κοντα, στην Ceintuurbaan 185, μάλλον δεν υπάρχει πλέον, λειτουργεί εκεί άλλο μαγαζί απ' ότι είδα. Εκτός αν είναι κρυμμένο σε άλλο όροφο, άνω του ισογείου).

Η νοοτροπία τους παντού είναι "βλέπετε αλλά μην αγγίζετε". Σε προσπάθειες που έκανα μετά να βρω κάτι να φάω είδα ότι υπάρχει κι εκεί η λογική "φάτε μάτια ψάρια". Όμορφα στην όψη αλλά από ουσία τίποτα. Π.χ., τα original Dutch εστιατόρια θεωρούν ως πλήρες γεύμα το ψωμί με το σαλάμι (έλεος). Δοκίμασα σε ασιατικό αλλά ήτανε τόσο χάλια οι πρώτες ύλες τους που το παράτησα στη μέση.  Στον τομέα του γρήγορου φαγητού, αντί για πιτόγυρο σου πουλάνε μόνο τις τηγανιτές πατάτες. Τι να λέμε, ανυπομονούσα να γυρίσω στην Ελλαδίτσα μας να φάω και να  :knockinb: σαν άνθρωπος.

Φυσικά τα παραλέω λίγο κι έτσι έμεινα να δω και τη νυχτερινή ζωή στα μπαράκια γύρω από τη leidseplein. Γενικά  κυριλέ η κατάσταση. Υπάρχουνε όμως και ξέμπαρκες τουρίστριες που ανοίγεις εύκολα κουβέντα. Το κλίμα είναι φιλικό και οι παρέες όχι τόσο κλειστές όπως στη Ελλάδα. Τα ξανθά αγγελάκια, παρ΄ όλο το χαμόγελο, στον ερωτικό τομέα μας κατατάσσουνε πολύ χάμηλα, σαν τους "γύφτους" της Ευρώπης και μάλλον δίκιο έχουνε. Οι πιο πολλά υποσχόμενες φαίνονται οι Ισπανίδες. Χρόνο να έχεις να γυρνάς. Προσοχή όμως, έχει και πολλές Ελληνίδες (ναι κι εκεί!!).

Συμπερασματικά, το Αmsterdam έχει το όνομα αλλά όχι και τη χάρη. Αυτό που υπάρχει παντού σε αφθονία είναι μόνο το χόρτο. Για τον δικό μας εθισμό (:fuck2:) το μέρος δεν προσφέρεται.

Στο αεροδρόμιο, στην επιστροφή, ένας gay υπάλληλος μου έκανε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο. Αφού πασπάτεψε καλά καλά  τα δύο και το μακρύ, ανακάλυψε δια της αφής ένα χαρτονόμισμα στην τσέπη και ζήτησε να το βγάλω για να το δει! Δηλαδή τι θα μπορούσε να ήτανε; κανένα χάρτινο ξυραφάκι :think:. Σκέφτηκα μέτα μήπως έψαχνε για ναρκωτικά για να τον δικαιολογήσω αλλά και πάλι, μια τέτοια μικροποσότητα θα πέρναγε στις χειραποσκευές με τα τσαρούχια. Άρα είναι gay ανώμαλος που τη βρίσκει έτσι. Παρακολουθήστε τους διακριτικά, οι περισσότεροι σε αυτή τη δουλειά στο Σίπχολ είναι τέτοιοι. Γι' αυτό λοιπόν προσέχετε. Να είστε γραβατωμένοι, ξυρισμένοι και να χαιρετάτε Ολλανδικά αλλιώς θα σαν τον πιάσουνε στην κυριολεξία.
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τα ξανθά αγγελάκια, παρ΄ όλο το χαμόγελο, στον ερωτικό τομέα μας κατατάσσουνε πολύ χάμηλα, σαν τους "γύφτους" της Ευρώπης και μάλλον δίκιο έχουνε.


Έκανες κίνηση και τί σου είπε η άλλη;

Σας θεωρούμε γύφτους, κατάμουτρα;

&Από πού κι ως πού έχουν δίκιο τύπε;
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
Έκανες κίνηση και τί σου είπε η άλλη;
Όχι αυτή τη φορά. Σε παλιότερή μου επίσκεψη έχω φάει άκυρο (ευγενικό). Μου εξήγησε η κοπέλα ότι δεν ενδιαφέρεται για μετανάστες (δεν συστηνόμουν ως τουρίστας). Τώρα άμα πεις ότι είσαι greek το πρώτο που τους περνάει από το μυαλό είναι "οι καημένοι που ζούνε από τα λεφτά μας". Μπορεί να σε λυπηθούνε κι όλας αλλά όχι να σε δούνε και για εραστή. Έχουμε δυσφημιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

&Από πού κι ως πού έχουν δίκιο τύπε;
Π.χ. στις διαβάσεις πεζών σταματάνε και σε παρακαλάνε να περάσεις ενώ στην Ελλάδα άμα σου τύχει αυτό ποτέ λες κι ευχαριστώ.
 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
10.429
Κριτικές
217
Like
17.590
Πόντοι
38.177
Π.χ. στις διαβάσεις πεζών σταματάνε και σε παρακαλάνε να περάσεις ενώ στην Ελλάδα άμα σου τύχει αυτό ποτέ λες κι ευχαριστώ.

Μέγα αλήθεια και τεράστιο λαθος αυτο που γίνεται στην Ελλαδα!!!
Φυσικά εδω τα ζωα(πεζή)περνάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο απ'οπου τους βολεύει,ενώ εκει τηρούν τις διαβάσεις!!!
Και φυσικά τα ποδήλατα εχουν προτεραιότητα και μετα ο πεζός!!!
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.287
Κριτικές
1
Like
35.313
Πόντοι
6.256
Χαμογελαστα αγγελακια πανω σε ποδηλατα.
Γενικως οι ολλανδοι ειναι ομορφος λαος.
Οι μπατσοι απ οτι καταλαβα, στα τουριστικα μερη ειναι νεοι γυμνασμενοι και ομορφοι, στο Σιπχολ και στη ρεντ λαιτ με τα ποδηλατα ειναι εμφανισιμοι και ευγενικοι, τοσο ομορφοι που gay τους λες ανετα.
Το αμστερνταμ ειναι γνωστη παγκοσμιως ως gay friendly πολη, η πλατεια με τα γκει μπαρ ( δε θυμαμαι ονομα) ειναι ξακουστη, αδελφες ομως ομορφες γυμνασμενες κυριλε ,οχι ξεφτιλοπουστες, και αρκετοι με εμφανιση αλα φρεντυ μερκιουρι,
Οι δε ολλανδοι ΟΛΟΙ μιλανε τελεια αγγλικα, οχι σαν γαλλους ιταλους που σε πρηζουν.
Καλη χρονια
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
,
Οι δε ολλανδοι ΟΛΟΙ μιλανε τελεια αγγλικα, οχι σαν γαλλους ιταλους που σε πρηζουν.
Ακριβώς, μέχρι κι οι παππούδες τα ξέρουνε πολύ καλά και συνεννοείσαι εύκολα άμα χαθείς.
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
Και σταματάνε να βοηθήσουν σε ατυχήματα:
Ναι ... αν χτυπήσει κανένα ζωάκι να δεις τι γίνεται, ολόκληρη κινητοποίηση. Ήμουν στο σπίτι του γνωστού μου μόνος το πρωί και μου χτυπάνε την πόρτα δύο ξανθούλικα παιδάκια 7-8 χρονών γιατί είδανε ένα άρρωστο κοτσύφι στην αυλή. Δεν μίλαγαν αγγλικά, με νοήματα προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν οτι πρέπει πάρω τηλέφωνο κάπου. Εγώ βέβαια δεν καταλάβαινα τι ήθελαν (δεν μου πέρασε καν από το μυαλό) νόμισα μην έγινε τίποτα σοβαρό έτσι όπως τα είχε πιάσει η υστερία τους και χοροπηδάγανε. Τελικά βάλαμε το κοτσύφι σε ένα κουτάκι και τα 'στειλα και τα τρία στη μάνα τους. Εκεί σίγουρα θα κάλεσαν κάποιο είδος ασθενοφόρου ζώων. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μου κάνει και εντύπωση που τα αφήνουν οι μανάδες τους να τριγυρνάνε σε σπίτια αγνώστων ετσι άφοβα.
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
Ναι ... αν χτυπήσει κανένα ζωάκι να δεις τι γίνεται, ολόκληρη κινητοποίηση. Ήμουν στο σπίτι του γνωστού μου μόνος το πρωί και μου χτυπάνε την πόρτα δύο ξανθούλικα παιδάκια 7-8 χρονών γιατί είδανε ένα άρρωστο κοτσύφι στην αυλή. Δεν μίλαγαν αγγλικά, με νοήματα προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν οτι πρέπει πάρω τηλέφωνο κάπου. Εγώ βέβαια δεν καταλάβαινα τι ήθελαν (δεν μου πέρασε καν από το μυαλό) νόμισα μην έγινε τίποτα σοβαρό έτσι όπως τα είχε πιάσει η υστερία τους και χοροπηδάγανε. Τελικά βάλαμε το κοτσύφι σε ένα κουτάκι και τα 'στειλα και τα τρία στη μάνα τους. Εκεί σίγουρα θα κάλεσαν κάποιο είδος ασθενοφόρου ζώων. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μου κάνει και εντύπωση που τα αφήνουν οι μανάδες τους να τριγυρνάνε σε σπίτια αγνώστων ετσι άφοβα.


οι πιο γαματες χωρες για να ζησεις στην ευρωπη ειναι χολαντ κ uk


εχουν καλη σχετικα ζωη μαζι με πολιτισμο κ νορμαλ κοστος ζωης


αν δεν υπηρχε οικονομικη κριση θα πηγαινα ισπανια να ζησω
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Οι ξανθες ευρωπαιες κοιτανε τους Ελληνες οπως οι Ελληνιδες τους Πακιστανους. Αυτη ειναι η θεση μας στην ιεραρχια. Γι αυτο και απο οσους φοιτητες πηγαν να σπουδασουν Αγγλια σχεδον κανεις δε γαμησε Αγγλιδα: Χειρογλυκανο, Ελληνιδα, αντε και καμια Ινδη.
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
οι πιο γαματες χωρες για να ζησεις στην ευρωπη ειναι χολαντ κ uk


εχουν καλη σχετικα ζωη μαζι με πολιτισμο κ νορμαλ κοστος ζωης


αν δεν υπηρχε οικονομικη κριση θα πηγαινα ισπανια να ζησω
΄Εχουν υψηλό επίπεδο ναι. Ίσως και το Βέλγιο και η Γερμανία αξίζουν αν ξερεις τη γλώσσα.
Στην Ολλανδία φαίνεται να υπάρχουνε δουλειές ακόμα. Ανάμεσα στα μασσατζίδικα που τριγύρναγα πέτυχα κι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας. Ο κατώτατος μισθός ανειδίκευτου εργάτη ήταν στα 1600 Ευρώ και δουλειές υπάρχουν ακόμα και να μην ξέρεις τη γλώσσα. Πρόβλημα ο κακός καιρός και τα υψηλά ενοίκια βέβαια. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι τη δυσκολία αφομοίωσης στην κοινωνία τους. Θα χρειαστεί χρόνια να κάνεις τον κύκλο σου ξανά από το μηδέν και πιο πολύ θα κάνεις παρέα με μετανάστες τούρκους κλπ. αν δεν έχεις ήδη κάποιον εκεί να σε μπάσει.
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
΄Εχουν υψηλό επίπεδο ναι. Ίσως και το Βέλγιο και η Γερμανία αξίζουν αν ξερεις τη γλώσσα.
Στην Ολλανδία φαίνεται να υπάρχουνε δουλειές ακόμα. Ανάμεσα στα μασσατζίδικα που τριγύρναγα πέτυχα κι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας. Ο κατώτατος μισθός ανειδίκευτου εργάτη ήταν στα 1600 Ευρώ και δουλειές υπάρχουν ακόμα και να μην ξέρεις τη γλώσσα. Πρόβλημα ο κακός καιρός και τα υψηλά ενοίκια βέβαια. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι τη δυσκολία αφομοίωσης στην κοινωνία τους. Θα χρειαστεί χρόνια να κάνεις τον κύκλο σου ξανά από το μηδέν και πιο πολύ θα κάνεις παρέα με μετανάστες τούρκους κλπ. αν δεν έχεις ήδη κάποιον εκεί να σε μπάσει.


γιατι στην ελλαδα ποιος ειναι ο κυκλος σου?


φιλοι κατσικοκλεφτες που σε θαβουνε κ σε ζηλευουνε κ με την πρωτη ευκαιρια σε παιζουνε πουστια?
 

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.549
Κριτικές
212
Like
4.846
Πόντοι
9.035
Οι ξανθες ευρωπαιες κοιτανε τους Ελληνες οπως οι Ελληνιδες τους Πακιστανους. Αυτη ειναι η θεση μας στην ιεραρχια. Γι αυτο και απο οσους φοιτητες πηγαν να σπουδασουν Αγγλια σχεδον κανεις δε γαμησε Αγγλιδα: Χειρογλυκανο, Ελληνιδα, αντε και καμια Ινδη.
Δικέ μου δεν συμφωνώ μαζί σου, για τα '90s τουλάχιστον. Στα '90s που ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, και εγώ και αρκετοί άλλοι Έλληνες τα δαγκώναμε τα αγγλιδάκια κανονικά. Όχι πάντα εύκολα αλλά γινόταν παιχνίδι. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε κάτι μουχλιασμένους δικούς μας που δεν έβγαιναν ποτέ και δεν έκαναν παρέα παρά μόνον με Έλληνες, αυτοί πως να προκόψουν; Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή. Οι Αγγλίδες κάθε Παρασκευή Σάββατο γινόντουσαν τύφλα στο μεθύσι στα pubs και στις discoteque. Πάντως τις πιο ωραίες Αγγλίδες στάνταρ τις κυκλοφορούσαν/πηδούσαν κάτι κατάμαυροι αραπάδες. Τότε τουλάχιστον δεν υπήρχε κάποιος ρατσισμός προς τους Έλληνες. Για τώρα δεν έχω άποψη.
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
Οι ξανθες ευρωπαιες κοιτανε τους Ελληνες οπως οι Ελληνιδες τους Πακιστανους. Αυτη ειναι η θεση μας στην ιεραρχια. Γι αυτο και απο οσους φοιτητες πηγαν να σπουδασουν Αγγλια σχεδον κανεις δε γαμησε Αγγλιδα: Χειρογλυκανο, Ελληνιδα, αντε και καμια Ινδη.
Στις γυναίκες παίζει μεγάλο ρόλο το κοινωνικό status (ειδικά όσο μεγαλώνουνε ...). Ο κανόνας "σπάει" από τα σαράντα και πάνω. Μπορεί να τις πετύχεις μόνες σε μπαράκια και να είναι απελπισμένες ή psycho ή κάτι να μην πάει καλά τελοσπάντων. Σ'αυτήν την περίπτωση ίσως κάταφέρεις να πας με "ξανθιά ευρωπαία" αν βάλεις νερό στο κρασί σου.
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
Δικέ μου δεν συμφωνώ μαζί σου, για τα '90s τουλάχιστον. Στα '90s που ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, και εγώ και αρκετοί άλλοι Έλληνες τα δαγκώναμε τα αγγλιδάκια κανονικά. Όχι πάντα εύκολα αλλά γινόταν παιχνίδι. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε κάτι μουχλιασμένους δικούς μας που δεν έβγαιναν ποτέ και δεν έκαναν παρέα παρά μόνον με Έλληνες, αυτοί πως να προκόψουν; Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή. Οι Αγγλίδες κάθε Παρασκευή Σάββατο γινόντουσαν τύφλα στο μεθύσι στα pubs και στις discoteque. Πάντως τις πιο ωραίες Αγγλίδες στάνταρ τις κυκλοφορούσαν/πηδούσαν κάτι κατάμαυροι αραπάδες. Τότε τουλάχιστον δεν υπήρχε κάποιος ρατσισμός προς τους Έλληνες. Για τώρα δεν έχω άποψη.

σε ποια πολη ησουνα?



οι αγγλιδες γουσταρουν αραπηδες με δυτικο ντυσιμο κ κυριως μιγαδες ασπρο μπαμπα μαυρη μπιγκ φατ μαμα απο λαγκος ναιτζιρια
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
Στις γυναίκες παίζει μεγάλο ρόλο το κοινωνικό status (ειδικά όσο μεγαλώνουνε ...). Ο κανόνας "σπάει" από τα σαράντα και πάνω. Μπορεί να τις πετύχεις μόνες σε μπαράκια και να είναι απελπισμένες ή psycho ή κάτι να μην πάει καλά τελοσπάντων. Σ'αυτήν την περίπτωση ίσως κάταφέρεις να πας με "ξανθιά ευρωπαία" αν βάλεις νερό στο κρασί σου.


ο δουκας ειναι 55 χρονων ανεργος κ κανει πολεμικες τεχνες ρε φιλε
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
γιατι στην ελλαδα ποιος ειναι ο κυκλος σου?


φιλοι κατσικοκλεφτες που σε θαβουνε κ σε ζηλευουνε κ με την πρωτη ευκαιρια σε παιζουνε πουστια?

Θα πας να κανεις παρεα με Τουρκους και Αραβες; Να ειναι αυτοι και τα ναργιλεδοστεκια τους η ζωη σου; Για ενα κομματι ψωμι; Χαρακιρι καλυτερα.
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
Θα πας να κανεις παρεα με Τουρκους και Αραβες; Να ειναι αυτοι και τα ναργιλεδοστεκια τους η ζωη σου; Για ενα κομματι ψωμι; Χαρακιρι καλυτερα.

στο uk εχει πολλους ισπανους που μας αγαπανε


βιβα εσπανια!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom