Είσαι ωραίος inspector! Από τιμές ρώτησες? Έχω να πατήσω μήνες..
80 η ώρα πλήρες, 100 bodytobody και 110 το nuru. έχουν βάλει και 60 το μισάωρο.
Είσαι ωραίος inspector! Από τιμές ρώτησες? Έχω να πατήσω μήνες..
80 η ώρα πλήρες, 100 bodytobody και 110 το nuru. έχουν βάλει και 60 το μισάωρο.
χαίρομαι αν υπήρξα χρήσιμος.
προσεξε μόνο μη πεις το γιάνει...παπαγιάννη χε χε
άντε να περάσω να δώ αυτή την Τζέσικα , τόσες επισκέψεις σε αυτό το ίδρυμα , είτε δεν δούλευε είτε ήταν στο δωμάτιο.
γάματα , δεν την έχω δεί ποτέ...και έχω ακούσει τα καλύτερα απο τον spanky13.χαρτακι με νουμερακι πηρες?
γάματα , δεν την έχω δεί ποτέ...και έχω ακούσει τα καλύτερα απο τον spanky13.
αυτή είναι
spunky13 λεγομαι,και οχι spanky13!!!...γάματα , δεν την έχω δεί ποτέ...και έχω ακούσει τα καλύτερα απο τον spanky13.
έλα μωρέ πως κάνεις έτσι πέτυχα το 13spunky13 λεγομαι,και οχι spanky13!!!...
δηλαδή... ? της τον έδωσες τον πάτο στα χέρια ή απλά μοιράστηκες μαζί μας την φαντασίωσή σου...χαλαρωσε μεγαλε μην παθεις και τιποτα. κανουμε και λιγη πλακιτσα
μαζευω 80 ,και τρεχω....hard spunk!!!!!δεν αντεξα και πηγα χθες τελικα. παρουσες μονο 4 κοπελλες. στεφανια,τζεσσικα και δυο αλλες που δεν ειδα.
να δεις ποια τιμησα? ποια τιμησα?
την ξεκωλιασα spunky 13
της πεταξα τα ματια εξω
τη γαμησα και για ολο τον ενα χρονο που ελειπε
το πες και το κανες τελικα...επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στο Golden Time , ο στόχος είχε κλειδώσει στο μυαλό μου και ας μην την είχα δει ποτέ.
πέρασμα στο σαλόνι και παρέλασαν 3 κοπέλες.
Λία καστανή ψηλή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί.
Τζούλια καστανόξανθη κοντή με μαλλί μέχρι πάνω απο τους ώμους κανονικό σώμα 2άρι βυζί και
Ναταλία ξανθιά παχουλή με 2άρια βυζιά.
αυτές είναι οι κοπέλες μου λέει η σερίφησα , η Τζέσικα ρωτάω , είναι στο δωμάτιο , καλά θα περιμένω.
τα προγράμματα τέσσερα
μισή ώρα μασάζ σέξ 60 ευρώ.
45 λεπτά μασάζ σέξ 80 ευρώ.
μία ώρα btb 100 ευρώ.
μία ώρα nuru 110 ευρώ.
Μετά από κάνα τέταρτο μου λέει η σερίφησα έλα στο δωμάτιο(δεν της είχα πεί ότι θα περάσω , να δώ την Τζέσικα ήθελα),ξεδιπλώνει την πετσέτα
ανοίγει την συσκευασία με τις παντόφλες και εγώ την κοιτάω απορημένος....δεν της είπα ότι θέλω να δώ πρώτα την Τζέσικα και κατευθείαν χωρίς
τελικά να την έχω δει ποτέ μου , της λέω ότι θέλω nuru....αααα μισό λεπτό να σας ετοιμάσω το δωμάτιο μου λέει.
Τζέσικα λοιπόν μελαχρινό μελανούρι κοντούλα με κανονικό σώμα μικρό βυζί και υπέροχο σφιχτό κωλαράκι , τα υπόλοιπα στην κριτική που θα ακολουθήσει.
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στο Golden Time , ο στόχος είχε κλειδώσει στο μυαλό μου και ας μην την είχα δει ποτέ.
πέρασμα στο σαλόνι και παρέλασαν 3 κοπέλες.
Λία καστανή ψηλή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί.
Τζούλια καστανόξανθη κοντή με μαλλί μέχρι πάνω απο τους ώμους κανονικό σώμα 2άρι βυζί και
Ναταλία ξανθιά παχουλή με 2άρια βυζιά.
αυτές είναι οι κοπέλες μου λέει η σερίφησα , η Τζέσικα ρωτάω , είναι στο δωμάτιο , καλά θα περιμένω.
τα προγράμματα τέσσερα
μισή ώρα μασάζ σέξ 60 ευρώ.
45 λεπτά μασάζ σέξ 80 ευρώ.
μία ώρα btb 100 ευρώ.
μία ώρα nuru 110 ευρώ.
Μετά από κάνα τέταρτο μου λέει η σερίφησα έλα στο δωμάτιο(δεν της είχα πεί ότι θα περάσω , να δώ την Τζέσικα ήθελα),ξεδιπλώνει την πετσέτα
ανοίγει την συσκευασία με τις παντόφλες και εγώ την κοιτάω απορημένος....δεν της είπα ότι θέλω να δώ πρώτα την Τζέσικα και κατευθείαν χωρίς
τελικά να την έχω δει ποτέ μου , της λέω ότι θέλω nuru....αααα μισό λεπτό να σας ετοιμάσω το δωμάτιο μου λέει.
Τζέσικα λοιπόν μελαχρινό μελανούρι κοντούλα με κανονικό σώμα μικρό βυζί και υπέροχο σφιχτό κωλαράκι , τα υπόλοιπα στην κριτική που θα ακολουθήσει.
Σας βίασαν κύριε......
τελικά να την έχω δει ποτέ μου , ...
...