spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...ιδια πραγματα...Οπως και στο ποδοσφαιρο ???
...ιδια πραγματα...Οπως και στο ποδοσφαιρο ???
...ιδια πραγματα...
...εχουνε κονε στην fifa...τους δινει ελευθερας...Η μεταγραφικη περιοδος, του Ιανουαριου δεν εληξε, αυτοι γιατι συνεχιζουν ???
Η εβελινα ηταν εκει...?Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, η υποδοχή λίαν ευγενής και πληθώρα γυναικών σε promilf-milf κατηγορία. Αυτή τη φορά μου ανοίξανε. Τίποτα το εντυπωσιακό για τα δικά μου γούστα, αλλά όλες με το χαμόγελο (όχι του παιδιού..). Πιο μαζεμένοι οι χρόνοι στις συνεδρίες, σε σχέση με τον γειτονικό ανταγωνισμό (60€ ημίωρο, 80 45λεπτο, 100 bdb και special price nuru στα 110 αν ενθυμούμαι καλώς).
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, η υποδοχή λίαν ευγενής και πληθώρα γυναικών σε promilf-milf κατηγορία. Αυτή τη φορά μου ανοίξανε. Τίποτα το εντυπωσιακό για τα δικά μου γούστα, αλλά όλες με το χαμόγελο (όχι του παιδιού..). Πιο μαζεμένοι οι χρόνοι στις συνεδρίες, σε σχέση με τον γειτονικό ανταγωνισμό (60€ ημίωρο, 80 45λεπτο, 100 bdb και special price nuru στα 110 αν ενθυμούμαι καλώς).
οταν ξεκινησε το nuru εδω ειχε 150 ευρω
....απο τα αλωνια στα σαλονια φιλε μου....δυστηχως(η ευτηχως)ομως...το παρτυ τελειωσε...Να θυμήσω σε κάποιους νέους ἐνθάδε, οτι εν αρχήν οι πρώτοι πελάτες που καταθέταμε το εκατοπενηντάρι για νούρου είχαμε το πρόσκαιρο μπόνους με ΔΥΟ λαδοκόρες στο δωμάτιο (χχχωρίς να βββαράνε τις πόρτες για χρονικό όριο και τέτοια), ήτοι 75 ευραίους ανα κόρη και σίγουρα "γεμάτη" ώρα αν οχι και παραπάνω μέσα στο νουρο-δωμάτιο.
Φευ όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πήραν ΠΟΛΥ εύκολα τα μυαλά τους αέρα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αρχίσε ο εκφυλισμός και οι χρονικοί περιορισμοί, τα διακοσάρια και όλα τα καλούδια. (όπου μαζευεται πολύ βρόμα , προσελκύονται όλο και περισσότερες σκατόμυγες γύρω από την ακαθαρσία εξ ού και σύνατομα απόκτησαν πρόβλημα με "πεσίματα" , "ντού" και όλα τα παρελκόμενα. Από κει που σε παρακαλάγανε κυριολεκτικά στο παλιό λαδομάγαζο στη Σωλομού (πριν την μετεστέγαση στη Συγγρού) , σε τραβούσανε από το χέρι να περάσεις στο δωμάτιο, καταντήσανε να βιάζονται να "αδειάσουν" το δωμάτιο αδιαφορώντας εαν μέσα είναι παλαιός πελάτης , ή τι καταθέσεις έχει κάνει , ή τελός πάντων μια "τυπική" ευγένεια, ώστε φεύγοντας από κει να 'χεις κάποιο καλό λόγο να πεις. Ομως τα λάθη πληρώνονται σκληρά και μαθαίνει κανείς το "μάθημά" του the hard way όπως λένε και οι φίλοι μας οι american-ευρωπαίοι εταίροι.
V for Vedetta...
Να θυμήσω σε κάποιους νέους ἐνθάδε, οτι εν αρχήν οι πρώτοι πελάτες που καταθέταμε το εκατοπενηντάρι για νούρου είχαμε το πρόσκαιρο μπόνους με ΔΥΟ λαδοκόρες στο δωμάτιο (χχχωρίς να βββαράνε τις πόρτες για χρονικό όριο και τέτοια), ήτοι 75 ευραίους ανα κόρη και σίγουρα "γεμάτη" ώρα αν οχι και παραπάνω μέσα στο νουρο-δωμάτιο.
Φευ όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πήραν ΠΟΛΥ εύκολα τα μυαλά τους αέρα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αρχίσε ο εκφυλισμός και οι χρονικοί περιορισμοί, τα διακοσάρια και όλα τα καλούδια. (όπου μαζευεται πολύ βρόμα , προσελκύονται όλο και περισσότερες σκατόμυγες γύρω από την ακαθαρσία εξ ού και σύνατομα απόκτησαν πρόβλημα με "πεσίματα" , "ντού" και όλα τα παρελκόμενα. Από κει που σε παρακαλάγανε κυριολεκτικά στο παλιό λαδομάγαζο στη Σωλομού (πριν την μετεστέγαση στη Συγγρού) , σε τραβούσανε από το χέρι να περάσεις στο δωμάτιο, καταντήσανε να βιάζονται να "αδειάσουν" το δωμάτιο αδιαφορώντας εαν μέσα είναι παλαιός πελάτης , ή τι καταθέσεις έχει κάνει , ή τελός πάντων μια "τυπική" ευγένεια, ώστε φεύγοντας από κει να 'χεις κάποιο καλό λόγο να πεις. Ομως τα λάθη πληρώνονται σκληρά και μαθαίνει κανείς το "μάθημά" του the hard way όπως λένε και οι φίλοι μας οι american-ευρωπαίοι εταίροι.
V for Vedetta...
Τι εγινε μηπως εκλεισε οριστικα ?
ο zero tolerance εχει παρει μια αρμαθια κλειδιά και κλειδωνει ιδρυματα
ΔΕΝ το κανει αυτος....ΑΛΛΟΙ το κανουν..... ;)ο zero tolerance εχει παρει μια αρμαθια κλειδιά και κλειδωνει ιδρυματα