Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Η Ζωη πήγε στη Ζανα,
οι άλλες δουλευουν?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, η υποδοχή λίαν ευγενής και πληθώρα γυναικών σε promilf-milf κατηγορία. Αυτή τη φορά μου ανοίξανε. Τίποτα το εντυπωσιακό για τα δικά μου γούστα, αλλά όλες με το χαμόγελο (όχι του παιδιού..). Πιο μαζεμένοι οι χρόνοι στις συνεδρίες, σε σχέση με τον γειτονικό ανταγωνισμό (60€ ημίωρο, 80 45λεπτο, 100 bdb και special price nuru στα 110 αν ενθυμούμαι καλώς).

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, η υποδοχή λίαν ευγενής και πληθώρα γυναικών σε promilf-milf κατηγορία. Αυτή τη φορά μου ανοίξανε. Τίποτα το εντυπωσιακό για τα δικά μου γούστα, αλλά όλες με το χαμόγελο (όχι του παιδιού..). Πιο μαζεμένοι οι χρόνοι στις συνεδρίες, σε σχέση με τον γειτονικό ανταγωνισμό (60€ ημίωρο, 80 45λεπτο, 100 bdb και special price nuru στα 110 αν ενθυμούμαι καλώς).
Η εβελινα ηταν εκει...?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813

καλα θυμασαι,μειωθηκε η τιμη

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και που είσαι ακόμη για τις τιμές των 100 ευρώ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813
οταν ξεκινησε το nuru εδω ειχε 150 ευρω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
οταν ξεκινησε το nuru εδω ειχε 150 ευρω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Να θυμήσω σε κάποιους νέους ἐνθάδε, οτι εν αρχήν οι πρώτοι πελάτες που καταθέταμε το εκατοπενηντάρι για νούρου είχαμε το πρόσκαιρο μπόνους  με ΔΥΟ λαδοκόρες στο δωμάτιο (χχχωρίς να βββαράνε τις πόρτες για χρονικό όριο και τέτοια), ήτοι 75 ευραίους ανα κόρη και σίγουρα "γεμάτη" ώρα αν οχι και παραπάνω μέσα στο νουρο-δωμάτιο.
Φευ όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πήραν ΠΟΛΥ εύκολα τα μυαλά τους αέρα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αρχίσε ο εκφυλισμός και οι χρονικοί περιορισμοί, τα διακοσάρια και όλα τα καλούδια. (όπου μαζευεται πολύ βρόμα ,  προσελκύονται όλο και περισσότερες σκατόμυγες γύρω από την ακαθαρσία εξ ού και σύνατομα απόκτησαν πρόβλημα με "πεσίματα" , "ντού" και όλα τα παρελκόμενα.  Από κει που σε παρακαλάγανε κυριολεκτικά στο παλιό λαδομάγαζο στη Σωλομού (πριν την μετεστέγαση στη Συγγρού) , σε τραβούσανε από το χέρι να περάσεις στο δωμάτιο,  καταντήσανε να βιάζονται να "αδειάσουν" το δωμάτιο αδιαφορώντας εαν μέσα είναι παλαιός πελάτης , ή τι καταθέσεις έχει κάνει , ή τελός πάντων μια "τυπική" ευγένεια, ώστε φεύγοντας από κει να 'χεις κάποιο καλό λόγο να πεις.  Ομως τα λάθη πληρώνονται σκληρά και μαθαίνει κανείς το "μάθημά" του the hard way  :uglystupid: όπως λένε και οι φίλοι μας οι american-ευρωπαίοι εταίροι.       :s&m_1:

V for Vedetta...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Να θυμήσω σε κάποιους νέους ἐνθάδε, οτι εν αρχήν οι πρώτοι πελάτες που καταθέταμε το εκατοπενηντάρι για νούρου είχαμε το πρόσκαιρο μπόνους  με ΔΥΟ λαδοκόρες στο δωμάτιο (χχχωρίς να βββαράνε τις πόρτες για χρονικό όριο και τέτοια), ήτοι 75 ευραίους ανα κόρη και σίγουρα "γεμάτη" ώρα αν οχι και παραπάνω μέσα στο νουρο-δωμάτιο.
Φευ όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πήραν ΠΟΛΥ εύκολα τα μυαλά τους αέρα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αρχίσε ο εκφυλισμός και οι χρονικοί περιορισμοί, τα διακοσάρια και όλα τα καλούδια. (όπου μαζευεται πολύ βρόμα ,  προσελκύονται όλο και περισσότερες σκατόμυγες γύρω από την ακαθαρσία εξ ού και σύνατομα απόκτησαν πρόβλημα με "πεσίματα" , "ντού" και όλα τα παρελκόμενα.  Από κει που σε παρακαλάγανε κυριολεκτικά στο παλιό λαδομάγαζο στη Σωλομού (πριν την μετεστέγαση στη Συγγρού) , σε τραβούσανε από το χέρι να περάσεις στο δωμάτιο,  καταντήσανε να βιάζονται να "αδειάσουν" το δωμάτιο αδιαφορώντας εαν μέσα είναι παλαιός πελάτης , ή τι καταθέσεις έχει κάνει , ή τελός πάντων μια "τυπική" ευγένεια, ώστε φεύγοντας από κει να 'χεις κάποιο καλό λόγο να πεις.  Ομως τα λάθη πληρώνονται σκληρά και μαθαίνει κανείς το "μάθημά" του the hard way  :uglystupid: όπως λένε και οι φίλοι μας οι american-ευρωπαίοι εταίροι.       :s&m_1:

V for Vedetta...
....απο τα αλωνια στα σαλονια φιλε μου....δυστηχως(η ευτηχως)ομως...το παρτυ τελειωσε...

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Να θυμήσω σε κάποιους νέους ἐνθάδε, οτι εν αρχήν οι πρώτοι πελάτες που καταθέταμε το εκατοπενηντάρι για νούρου είχαμε το πρόσκαιρο μπόνους  με ΔΥΟ λαδοκόρες στο δωμάτιο (χχχωρίς να βββαράνε τις πόρτες για χρονικό όριο και τέτοια), ήτοι 75 ευραίους ανα κόρη και σίγουρα "γεμάτη" ώρα αν οχι και παραπάνω μέσα στο νουρο-δωμάτιο.
Φευ όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πήραν ΠΟΛΥ εύκολα τα μυαλά τους αέρα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αρχίσε ο εκφυλισμός και οι χρονικοί περιορισμοί, τα διακοσάρια και όλα τα καλούδια. (όπου μαζευεται πολύ βρόμα ,  προσελκύονται όλο και περισσότερες σκατόμυγες γύρω από την ακαθαρσία εξ ού και σύνατομα απόκτησαν πρόβλημα με "πεσίματα" , "ντού" και όλα τα παρελκόμενα.  Από κει που σε παρακαλάγανε κυριολεκτικά στο παλιό λαδομάγαζο στη Σωλομού (πριν την μετεστέγαση στη Συγγρού) , σε τραβούσανε από το χέρι να περάσεις στο δωμάτιο,  καταντήσανε να βιάζονται να "αδειάσουν" το δωμάτιο αδιαφορώντας εαν μέσα είναι παλαιός πελάτης , ή τι καταθέσεις έχει κάνει , ή τελός πάντων μια "τυπική" ευγένεια, ώστε φεύγοντας από κει να 'χεις κάποιο καλό λόγο να πεις.  Ομως τα λάθη πληρώνονται σκληρά και μαθαίνει κανείς το "μάθημά" του the hard way  :uglystupid: όπως λένε και οι φίλοι μας οι american-ευρωπαίοι εταίροι.      :s&m_1:

V for Vedetta...

Τι μου θύμησες παίχτη, έτσι ήταν... έτσι όπως τα λές είναι

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
περασμα χτες...δεν ανοιγανε,ουτε απαντουσανε στο τηλ...κουδουνι,καμερα στην εισιδο στις θεσεις τουσ ωστοσο...ξερει κανεισ ι παιζει???

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
στο τηλέφωνο απαντάνε

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μηπως υπαρχει καμια νεοτερη ενημερωση για το μαγαζι ?
και ποιος ειναι ο τροπος για να μπει κανεις ? χτυπαει απλος το κουδουνι ? ή παιρνει τηλεφωνο ?

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι εγινε μηπως εκλεισε οριστικα ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ο zero tolerance εχει παρει μια αρμαθια κλειδιά και κλειδωνει ιδρυματα  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom