Είσαι και πάλι λάθος.Ο απλός γιατρός δεν σώζει ζωές όπως το λες.Ο απλός γιατρός απλά ακολουθεί κάποιες διαδικασίες που κάποιος άλλος μάγκας γιατρός τις ανακάλυψε και για να σώζονται ζωές.Τότε και ένα απλός ηλεκτρολόγος όταν έρχεται σπίτι σου να του σκας 2-3 χιλιάρικα κάθε φορά για το καλώδιο που σου έφτιαξε η την λάμπα που σου άλλαξε γιατί αλλιώς θα μπορούσες να πάθεις εσύ ηλεκτροπληξία και να πεθάνεις.Και ο Βας Βας ο Παρασκευας ειναι ΕΝΑΣ.
Για να τελειωνουμε και απο τη δικη μου πλευρα οι γιατροι σωζουν ζωες και τελος.
Αν πεθαινεις δε θα σε σωσει ο ενας σισε ουτε ο ενας Αντετοκουμπο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμοιβές αθλητών. Κάπου ΕΛΕΟΣ!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 273
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτό είναι επιλογή σου.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιτρέψεις σε κάποιον άλλον να το φοράει.Αν στη τελική δεν το πουλάγανε δεν θα το είχαν πια διαθέσιμο για πώληση.Σου ξαναλέω μην γίνεσαι κομπλεξικός.Μην είσαι βλέπεις μόνο το αρνητικό κομμάτι.Τι προσφερει ενα κασκολ 900 ευρω παραπανω που να τ αξιζει;
Ξερεις ποσα αλλα πολυ χρησιμα αγοραζεις με 900 ευρω;
Γιατι πρεπει να πληρωσω τους μεταξοσκωληκες της ζουαζουλανδης και τους ραφτες δε ξερω κι εγω ποιου για να φορεσω ενα χρυσο πατσαβουρι;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εσενα ποιος σε εβαλε δικηγορο?Ανώριμοι....
Η πνευματική φτώχεια άραγε?
Είναι επιλογή?
Who knows...
Μεγάλες κουβέντες από μικρούς γεννητικους αδένες...
Άστο...
Δεν το έχεις ούτως η άλλως ρε άνθρωπε...
Μόνιμα στην κόντρα είσαι...
Παρεπιπτόντως..
Την Κυριακή που έρχεται βαφτίζω ένα κοριτσάκι...
Μήπως θέλεις να έρθεις καλεσμένος από εμένα εννοείται τον νονό
να δεις και από κοντά πως είναι το μουνι?
Δεν βλέπεις που δεν βλέπεις της φανταστικής Λατίνας σου
έλα τουλάχιστον να δεις της βαφτιστηρας μου μπας και αλλάξεις τροπάριο...
Πόσο μουστερης ρε μαλακά πια?
Πόσο πια δηλαδή?
Κάπου έλεος δηλαδή...
Γαμιολα μπλε...Φιλικά πάντα ρε ντολμά...
Για το καλό σου...
Μαλακά ελπίζω να μην με έχεις στην ignore list σου?
Με τον troubaman τα λεμε πολλες φορες, σε απολυτα φιλικο τονο.
Εσενα ποια πελωρια αναγκη σε εκανε να ποσταρεις αυτη τη μαλακια, για τη συζητηση που εχω με καποιον, ο οποιος σε τιποτα δεν παρεξηγηθηκε?
Μεγαλη τυχη θα εχει το κοριτσακι που θα το βαφτισει ενας σαχλαμαρας.
Και που να ηξεραν οι γονεις του, που σου ανεθεσαν τη βαφτιση, οτι μιλας για το μουνι του κοριτσιου σε ενα σαιτ για πουτανες.
Αντε τραβα παρακει, εξυπνακια
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Πρωτα απ ολα δε σου επιτρεπω να επιχειρεις να με μειωσεις σε προσωπικο επιπεδο.Δε νομίζω ότι το σκάκι κάνει για το IQ το δικό σου, πιο πολύ για το Ζαραλίκο σε κόβω.
Πριν 25 χρόνια που ήμουν φοιτητής άκουγα τα ίδια που λες εσύ "μα γιατί ο Ζιντάν να παίρνει πιο πολλά από το σκουπιδιάρη, ο σκουπιδιάρης βοηθά στο να ζούμε σε ένα υγιές περιβάλλον, ο Ζιντάν κλωτσάει μια μπάλα". Προφανώς κανένας από αυτούς που το έλεγαν δεν έγινε σκουπιδιάρης.
Παρουσιάζεις τη μαλακία επιχείρημα ότι πρέπει να αμοίβεσαι ανάλογα με το πόσο κοινωφελές είναι το έργο που προσφέρεις.
- Δες τι κοινό έχουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πόση χαρά δίνουν σε πόσους ανθρώπους, πόσες ατελείωτες ώρες γεμίζουν στις ζωές των ανθρώπων. Το ίδιο για την ψυχαγωγία.
- Ο γιατρός /σκουπιδιάρης / νοσηλευτής/ επιστήμονας / πυροσβέστης αν πρέπει να εκβιάσει την κοινωνία "ή θα με πληρώνετε τα λεφτά του Αντετοκούμπο ή θα σας αφήσω να ψοφήσετε" σημαίνει ότι είναι ένα τομάρι που έχει τελείως διαβρωθεί από το χρήμα (όπως εσύ που όλο για λεφτά μιλάς και το παίζεις και ιδεολόγος από πάνω) για αυτό και δεν αξίζει ούτε τα σκουπίδια να μαζεύει.
Και τότε και τώρα τα ίδια και τα ίδια.
Δεν εχεις σεβασμο και αυτο σε κανει αντικανο να συμμετεχεις σε διαλογο τις προκοπης.
Οποτε για σενα οι πιο ακριβοπληρωμενοι πρεπει να ειναι οσοι προσφερουν χαρα;
Τοτε να πληρωνετε αδρα και τους κλοουν.
Τελος παντων.
Να μαθεις να σεβεσαι και να μη βιαζεσαι να κρινεις ανθρωπους που δε γνωριζεις.
Μπορεις και καλυτερα
Συγνωμη που σου χαλαω το παραμυθι.
Δε μιλαμε για εκβιασμο αλλα για αληθινη και δικαιη αποτιμηση αξιας.
Οσο η μαζα πολωνεται και πορωνεται αυτοι οι τυποι θα χεζονται στο χρημα.
Αμα εσενα σ αρεσει βολεψου στη μετριοτητα σου.
Γιατι αυτο βγαζει ο λογος σου.Μια μετριοτητα.Ενα μεσο ορο.
Κακος δεν εισαι.
Συνεχισε το εργο σου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.238
- Πόντοι
- 5.506
Ρε τύπε, έχεις λοκάρει άσχημα με το γιατρό και τη ζωή που θα σώσει και τον Αντετοκούμπο.Και ο Βας Βας ο Παρασκευας ειναι ΕΝΑΣ.
Για να τελειωνουμε και απο τη δικη μου πλευρα οι γιατροι σωζουν ζωες και τελος.
Αν πεθαινεις δε θα σε σωσει ο ενας σισε ουτε ο ενας Αντετοκουμπο.
Να σου το θέσω αλλιώς. Οι γιατροί που ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ είναι λίγοι, δε σώζουν ζωές όλοι οι γιατροί. Και συνήθως αυτοί είναι καλά αμοιβόμενοι γι αυτό το λόγο, γιατί έχουν κερδίσει με την αξία τους τον τίτλο "σώζει ζωές", με τις γνώσεις και τις πράξεις τους.
Ο Αντετοκούμπο όμως παραμένει ΕΝΑΣ και δίνει χαρά με την παράσταση του ταυτόχρονα σε εκατομμύρια ανθρώπους, πιθανότατα και σε αυτούς που κάποια στιγμή ο γιατρός θα σώσει ή ΔΕ θα σώσει τη ζωή τους. Και ακόμα περισσότερο, πιθανώς δίνει μια ευχάριστη παράσταση ακόμα και σε χιλιάδες γιατρούς "που σώζουν ζωές". Λες και αυτοί να τον βλέπουν και να λένε σαν και σένα "τον μπούστη βγάζει εκατομμύρια παίζοντας τόπι ενώ εμείς σώζουμε ζωές";
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μα οχι φιλε μου. Δεν ειναι ενας. Ειναι εκατομμυρια σαν αυτον.Και ο Βας Βας ο Παρασκευας ειναι ΕΝΑΣ.
Οι γιατροί που κουράρουν τον Ατεντοκούμπο πιστεύει ο Trubaman ότι παίρνουν κανένα απλό μισθό;Ρε τύπε, έχεις λοκάρει άσχημα με το γιατρό και τη ζωή που θα σώσει και τον Αντετοκούμπο.
Να σου το θέσω αλλιώς. Οι γιατροί που ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ είναι λίγοι, δε σώζουν ζωές όλοι οι γιατροί. Και συνήθως αυτοί είναι καλά αμοιβόμενοι γι αυτό το λόγο, γιατί έχουν κερδίσει με την αξία τους τον τίτλο "σώζει ζωές", με τις γνώσεις και τις πράξεις τους.
Ο Αντετοκούμπο όμως παραμένει ΕΝΑΣ και δίνει χαρά με την παράσταση του ταυτόχρονα σε εκατομμύρια ανθρώπους, πιθανότατα και σε αυτούς που κάποια στιγμή ο γιατρός θα σώσει ή ΔΕ θα σώσει τη ζωή τους. Και ακόμα περισσότερο, πιθανώς δίνει μια ευχάριστη παράσταση ακόμα και σε χιλιάδες γιατρούς "που σώζουν ζωές". Λες και αυτοί να τον βλέπουν και να λένε σαν και σένα "τον μπούστη βγάζει εκατομμύρια παίζοντας τόπι ενώ εμείς σώζουμε ζωές";
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Και απο την ηλεκτροπληξια γιατρος θα σε σωσει αν παθεις.Είσαι και πάλι λάθος.Ο απλός γιατρός δεν σώζει ζωές όπως το λες.Ο απλός γιατρός απλά ακολουθεί κάποιες διαδικασίες που κάποιος άλλος μάγκας γιατρός τις ανακάλυψε και για να σώζονται ζωές.Τότε και ένα απλός ηλεκτρολόγος όταν έρχεται σπίτι σου να του σκας 2-3 χιλιάρικα κάθε φορά για το καλώδιο που σου έφτιαξε η την λάμπα που σου άλλαξε γιατί αλλιώς θα μπορούσες να πάθεις εσύ ηλεκτροπληξία και να πεθάνεις.
Καλα οκ "μαγκας" γιατρος και ακολουθηση διαδικασιων.Οκ.
Κοιτα.Ουτε κι εγω ειμαι γιατρος ουτε ξερω απο ιατρικα.Αλλα αναγνωριζω τη σπουδαιοτητα τους.
Ως αθλητη με βοηθησαν πολυ σε σοβαρους τραυματισμους μου.
Μου εσωσαν τη ζωη.
Ακολουθουν λεει διαδικασιες
Προφανως και δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας συμπαθη μου φιλε.
Ο ηλεκτρολογος ειναι χρησιμος σαφως αλλα ΔΕΝ σωζει ζωες.
Ωστοσο διασφαλιζει ΠΟΙΟΤΗΤΑ ζωης.
Κι αξιζει σαφως.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.238
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε. Τι δουλειά κάνεις;Πρωτα απ ολα δε σου επιτρεπω να επιχειρεις να με μειωσεις σε προσωπικο επιπεδο.
Δεν εχεις σεβασμο και αυτο σε κανει αντικανο να συμμετεχεις σε διαλογο τις προκοπης.
Οποτε για σενα οι πιο ακριβοπληρωμενοι πρεπει να ειναι οσοι προσφερουν χαρα;
Τοτε να πληρωνετε αδρα και τους κλοουν.
Τελος παντων.
Να μαθεις να σεβεσαι και να μη βιαζεσαι να κρινεις ανθρωπους που δε γνωριζεις.
Μπορεις και καλυτερα
Συγνωμη που σου χαλαω το παραμυθι.
Δε μιλαμε για εκβιασμο αλλα για αληθινη και δικαιη αποτιμηση αξιας.
Οσο η μαζα πολωνεται και πορωνεται αυτοι οι τυποι θα χεζονται στο χρημα.
Αμα εσενα σ αρεσει βολεψου στη μετριοτητα σου.
Γιατι αυτο βγαζει ο λογος σου.Μια μετριοτητα.Ενα μεσο ορο.
Κακος δεν εισαι.
Συνεχισε το εργο σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα θα σου γράψει ότι κακώς πληρώνονται ένα σκασμό χρήματα γιατί δε σώζουν ζωές.Οι γιατροί που κουράρουν τον Ατεντοκούμπο πιστεύει ο Trubaman ότι παίρνουν κανένα απλό μισθό;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Οτι δουλεια κι αν κανω,ειναι δουλεια μου τυπε μου.Τύπε. Τι δουλειά κάνεις;
Με ολο το σεβασμο.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Επρεπε να παιρνουν τον ιδιο μισθο με τους αλλους γιατρους.Οι γιατροί που κουράρουν τον Ατεντοκούμπο πιστεύει ο Trubaman ότι παίρνουν κανένα απλό μισθό;
Την ιδια ακριβως δουλεια κανουν.
Δεν αξιζει παραπανω η ζωη του Ατετοκουμπο.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.153
- Πόντοι
- 3.846
πω πω ρε παικταρά πάω να αυτοκτονήσω από τύψεις.
μιλάς όλο για ανθρώπους που θα έπρεπε να παίρνουν εκατομμύρια επειδή σώζουν ζωές. Αυτό και μόνο δείχνει ότι όλα ,ακόμα και την ανθρώπινη ζωή, τα μετράς με το χρήμα. Σύμφωνα με τη δική σου λογική μόνο οι πλούσιοι θα επιβιώσουν, εγώ που δε μπορώ να δώσω το μισθό του Αντετοκούμπο στο γιατρό ,πρέπει να πεθάνω. Άρα να παραιτηθούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και να αφήσουν τα παιδιά της Καμπότζης και της Μαδαγασκάρης να πεθάνουν. Αυτό δε μας λες;
Εκτός αν το πάμε ανάποδα. Να αμείβονται οι γιατροί έτσι ώστε να είναι η υγεία προσιτή για όλους αλλά οι αθλητές και οι ηθοποιοί να είναι πιο κακοπληρωμένοι.
Άρα δικαιοσύνη είναι η Milwakee Bucks Α.Ε. να βγάζει δισεκατομμύρια και ο Αντετοκούμπο 800 ευρώ το μήνα. Αυτό πώς σου φαίνεται;
Τα επιχειρήματά σου είναι για μπίρες από το περίπτερο στην πλατεία Εξαρχείων και ανάλυση μέχρι τις 4 το πρωί. Επειδή όμως εγώ δεν είμαι φοιτητής πια, καλύτερα βρες τίποτα φοιτητές της Παντείου να συζητήσετε.
μιλάς όλο για ανθρώπους που θα έπρεπε να παίρνουν εκατομμύρια επειδή σώζουν ζωές. Αυτό και μόνο δείχνει ότι όλα ,ακόμα και την ανθρώπινη ζωή, τα μετράς με το χρήμα. Σύμφωνα με τη δική σου λογική μόνο οι πλούσιοι θα επιβιώσουν, εγώ που δε μπορώ να δώσω το μισθό του Αντετοκούμπο στο γιατρό ,πρέπει να πεθάνω. Άρα να παραιτηθούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και να αφήσουν τα παιδιά της Καμπότζης και της Μαδαγασκάρης να πεθάνουν. Αυτό δε μας λες;
Εκτός αν το πάμε ανάποδα. Να αμείβονται οι γιατροί έτσι ώστε να είναι η υγεία προσιτή για όλους αλλά οι αθλητές και οι ηθοποιοί να είναι πιο κακοπληρωμένοι.
Άρα δικαιοσύνη είναι η Milwakee Bucks Α.Ε. να βγάζει δισεκατομμύρια και ο Αντετοκούμπο 800 ευρώ το μήνα. Αυτό πώς σου φαίνεται;
Τα επιχειρήματά σου είναι για μπίρες από το περίπτερο στην πλατεία Εξαρχείων και ανάλυση μέχρι τις 4 το πρωί. Επειδή όμως εγώ δεν είμαι φοιτητής πια, καλύτερα βρες τίποτα φοιτητές της Παντείου να συζητήσετε.
Και πόσοι γιατροί έχουν κάνει λάθος διαγνώσεις και ταλαιπωρούν πολλούς ασθενείς.Δεν αρνήθηκε κανένας τη σπουδαιότητα του γιατρού και όλως των επαγγελμάτων.Αλλά ζεις σε μια καπιταλιστική κοινωνία,κανόσες της είναι ο χρόνος είναι χρήμα,προσφορά και ζήτηση και το χρήμα θα σου φέρει και άλλο χρήμα.Έτσι πάει.Στους αιώνες των αιώνων από την αρχή των ανθρώπινων πολιτισμών.Και απο την ηλεκτροπληξια γιατρος θα σε σωσει αν παθεις.
Καλα οκ "μαγκας" γιατρος και ακολουθηση διαδικασιων.Οκ.
Κοιτα.Ουτε κι εγω ειμαι γιατρος ουτε ξερω απο ιατρικα.Αλλα αναγνωριζω τη σπουδαιοτητα τους.
Ως αθλητη με βοηθησαν πολυ σε σοβαρους τραυματισμους μου.
Μου εσωσαν τη ζωη.
Ακολουθουν λεει διαδικασιες
Προφανως και δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας συμπαθη μου φιλε.
Ο ηλεκτρολογος ειναι χρησιμος σαφως αλλα ΔΕΝ σωζει ζωες.
Ωστοσο διασφαλιζει ΠΟΙΟΤΗΤΑ ζωης.
Κι αξιζει σαφως.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Θελω να σου επισημανω με καθε σοβαροτητα οτι αντιλαμβανομαι απολυτως το σκεπτικο σου και καταλαβαινω το πώς λειτουργει στο μυαλο σου και σε τι επιπεδο. Απλα, θεωρω οτι το να σκεφτεσαι με τον τροπο αυτο, "καταθλιβει" πρωτα απο ολα εσενα, για κατι που ούτε μπορει να αλλαξει, ούτε να διαφοροποιηθει.Οτι δουλεια κι αν κανω,ειναι δουλεια μου τυπε μου.
Με ολο το σεβασμο.
Όχι σου λέει ότι ακόμα και η Milwakee Bucks Α.Ε. πρέπει να βγάζει τα ελάχιστα στο έτος.Τα λειτουργικά έξοδα + ένα μισθό για τα μέλη της εταιρείας.πω πω ρε παικταρά πάω να αυτοκτονήσω από τύψεις.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.395
- Πόντοι
- 14.936
Εσύ ρε σοβαροφανη καραγκιοζακο τι δουλειά έχεις σε σάιτ με πουτανες όπως τις λες υποτιμητικά?Εσενα ποιος σε εβαλε δικηγορο?
Με τον troubaman τα λεμε πολλες φορες, σε απολυτα φιλικο τονο.
Εσενα ποια πελωρια αναγκη σε εκανε να ποσταρεις αυτη τη μαλακια, για τη συζητηση που εχω με καποιον, ο οποιος σε τιποτα δεν παρεξηγηθηκε?
Μεγαλη τυχη θα εχει το κοριτσακι που θα το βαφτισει ενας σαχλαμαρας.
Και που να ηξεραν οι γονεις του, που σου ανεθεσαν τη βαφτιση, οτι μιλας για το μουνι του κοριτσιου σε ενα σαιτ για πουτανες.
Αντε τραβα παρακει, εξυπνακια
Για αλίευση κρεατοβεργας να υποθέσω έτσι?
Σαν καλός ψηφοφόρος του αρχιπουσταρου...
Δεν γαμαμε ανδρική κωλοτρυπιδα εδώ τον πούλο και τραβά σε ομοφυλόφιλο
τσατ να σε γαμησουν...
Που σου χάλασα την πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα κουβεντουλα με τον @troubaman
ελεεινέ άντρα...
Τραχανοπουστα...
Μίασμα κυβερνητικό...
Σκουπιδαριο...
Που πριν ένα χρόνο μας έλεγες φερέφωνο των μπινεδων να μην περνάμε από το κέντρο
των Αθηνων αν δεν θέλουμε να κινδυνεύουμε...
Άντε καριολα...
Δεν μιλάω δεν μιλάω αλλά άντε γαμω τα αγαμητα σου πουστη τελευταιε...
Θα μας την μπεις κιόλας λινατσα...
Φιλικά πάντα..
Troubaman κατανοώ και εγώ το σκεπτικό σου, αλλά δεν λειτουργεί έτσι ο κόσμος αλλά και η ίδια η φύση δεν λειτουργεί έτσι.Πάντα ο πιο αδύναμος την πληρώνει.Δεν είναι λάθος η λογική σου αλλά δεν λειτουργεί το πράγμα έτσι.Το χρήμα δεν κινείται με βάση την ηθική και κοινωνική αξία.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Οι γιατροι σωζουν ζωες.Ρε τύπε, έχεις λοκάρει άσχημα με το γιατρό και τη ζωή που θα σώσει και τον Αντετοκούμπο.
Οχι λιγοι οχι οι πιο ακριβοπληρωνενοι.
Αυτοι ειπαμε ειναι οι πιο εμπορικοι και θυμιζουν επιχειρηματιες παρα παροχους υγειας.
Και παμε παλι στο αρχικο μας θεμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελα, σαχλαμάρα, κάνουμε μια σοβαρη συζητηση εδω περα, αντε παρακεί παιξε με τα κουβαδακια σου. Εχεις να συνεισφερεις κατι στη συζητηση ή ο μονος καημος σου, αρχικομπλεξικε, ειναι να βρισεις εμενα? Τα κομπλεξ σου δεν αφορουν τους υπολοιπους. Και αν θελεις να το παμε ετσι, ξερω κι εγω να βριζω. Ενταξει ειμαστε? Αιντε βγαλε το σκασμο και πηγαινε στα τσακιδια τωραΕσύ ρε σοβαροφανη καραγκιοζακο τι δουλειά έχεις σε σάιτ με πουτανες όπως τις λες υποτιμητικά?
Για αλίευση κρεατοβεργας να υποθέσω έτσι?
Σαν καλός ψηφοφόρος του αρχιπουσταρου...
Δεν γαμαμε ανδρική κωλοτρυπιδα εδώ τον πούλο και τραβά σε ομοφυλόφιλο
τσατ να σε γαμησουν...
Που σου χάλασα την πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα κουβεντουλα με τον @troubaman
ελεεινέ άντρα...
Τραχανοπουστα...
Μίασμα κυβερνητικό...
Σκουπιδαριο...
Που πριν ένα χρόνο μας έλεγες φερέφωνο των μπινεδων να μην περνάμε από το κέντρο
των Αθηνων αν δεν θέλουμε να κινδυνεύουμε...
Άντε καριολα...
Δεν μιλάω δεν μιλάω αλλά άντε γαμω τα αγαμητα σου πουστη τελευταιε...
Θα μας την μπεις κιόλας λινατσα...
Φιλικά πάντα..
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.855
- Πόντοι
- 4.766
Τι παπαριές γράφει το άτομο...Με την ίδια λογική και όσοι δουλεύουν στο σούπερ μάρκετ πρέπει παίρνουν 3000 ο καθένας γιατί και αυτοί σώζουν ζωές...αφού πουλάνε τρόφιμα..και αν δεν φάει ο κόσμος φαγητό δεν θα επιβιώσει άρα σώζουν ζωες και αυτοί... Αυτό το σάιτ σφηκοφωλια με Αμεα είναι δεν εξηγείται αλλιώς...