Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αμφιτρίτης 13 Π. Φαληρο ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosathina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία

pavlosathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδερφοι,

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΥΑ! ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
Πηγα στο εν λογω Ιδρυμα.
Μαγκες, κοκκινη καρτα. Με εβαλαν μεσα, βλεπετε εχει δυο μουνακια που σε προσελκυουν.
"Προγραμμα εχει?" λεω
"Βεβαιως!" απανταει η τσατσα
"Στοματικο χωρις?"
"βεβαιως" μου απανταει!

Και μαγκες μετα απο το μασαζ, η γκομενα λεει,
"Ευχαριστω τελειωσαμε!"
"Τι τελειωσαμε???" λεω?
φευγει και μετα ηρθε η τσατσα και αρχισε κατι παπαριες οτι η κοπελα ντρεπεται κλπ κλπ!!!

ΜΑΚΡΥΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ!!!!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα !! Όπως τα λέει ο συνάδελφος είναι ....  ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
εγω θα παω να δοκιμασω... ποσο παει το μαλι??????

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
τι λετε ρε παιδια;;παιζει φαληρο μασατζιδικο και δυστυχως ειναι και μουφα;;μλκ αλλα ειμαι και κοντα και ουτε το ηξερα...

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ουτε απ'εξω να περαστε

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
ειχα γραψει  γι΄αυτο σε αλλο θρεντ...το σκηνικο του αιωνα σε μασατζιδικο

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
και το μπλοκαραν τα μπουρδελα ,αλλα το συνεχισα αλλου....ειχε παει φιλοσ και του ειπε ι καργιολα η τσατσα η αφροδιτη οτι εχει φραπε..μπικε μεσα με μια και αφου αρχισε το μασαζ μετα απο λιγο πηγε να ποιασει μπουτι και τραβηχτηκε..το πηρε χαμπαρι τι θα γινει αυτοσ μετα ..οταν γυρισε και τησ ειπε να τρου κανει φραπε,λεει δεν τα κανει αυτη αυτα...της λεει φωναξε τη σεριφισα...της τα ειπε και λλει δεν κανει αυτη ...εμεισ αλλα συμφωνησαμε λεει..θας της πω λεει αυτι και θα κανει..αφου τον ειχε να περιμενει πανς απο μιση ωρα και μπαινοβγαινε αυτη μεσα λεγοντασ οτι εχει παει η κοπελα σε αλλο δωματιο...αυτοσ υπομονη...τελικα μπικε μεσα να συνεχισει το μασαζ

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
του λεει αυτη θα κανεις μονος και εγω θα χαιδευω γυρω γυρω...παλι τα ιδια λεει... φωναξε παλι τη σεριφισα..ντυνετε αυτοσ και βγαινει εξω και λεει στη σεριφισα αλλα συμφωνησαν στην αρχη και δεν εγιναν....λεει αυτη αλλη φορα θα γινει ,γιατι η κοπελα δεν κανει ...καλα λεει δωσε πισω τα λεφτα(ειχε προπληρωσει κιολασ)αφου δε μου εκανε αυτα που συμφωνησαμε...πηγαινε λεει αυτη να συνεχισεις το μασαζ και την υπολοιπη ωρα...το σκετο μασαζ..οχι αυτοσ τα λεφτα θελω.....αυτη λεει θα σου δωσω τα μισα νομιζω ειπε και οκ..οχι αυτος ολα ,αφου αλλα περιμενα...τα ειχε παρει...ακουστε συναθλητες για να μαθενετε τι εγινε μετα

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η μεγάααααλη μαλακία είναι ότι είχε προπληρώσει..    :idiot:

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
καλα λεει αυτος αφου με δουλεψες και ουτε αποδειξη εδωσεσ θα καλεσω μπατσαρια για να φγαλουμε ακρη και παει να παει να καλεσει με το κινητο...αυτη 15 εγκεφαλικα στη στιγμη..του παιρνει το κινητο απο τα χερια .αυτοσ το ξαναπαιρνει...αυτη λεει παρε τα λεφτα ολα και φυγε ,θα φωναξω και τον ιδιοκτητη νομιζω ειπε..φωναξε λεει αυτοσ οποιον θελεισ ,εγς θα καλεσω..τελικα πηρε παλι τα λεφτα επειδη βιαζοταν κιολασ ,αλλιωσ θα της συνεχιζε το σκηνικο μεχρι να τη δει να σωριαζεται κατω....αυτη ηταν εκτος εαυτου και φωναζε μετα δυνατα τι το περασεσ εδω μεσα και ζητας ανωμαλιες..η ιδια που του ειχε πει να σου κανω εγω φραπε αφου δεν κανει η αλλη ..ακουτε η σεριφισα η αφροδιτη η καργιολα ..καταλαωες φιλε τι επρεπε να κανεις οταν δε σου κανανε αυτα που συμφωνησατε..κι αυτο ισχυει για ολουσ και για ολα τα μασατζιδικα...μη μασατε

OP
OP
P

pavlosathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως οπως τα ειπε ο συναδρφος!!!!

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
μουφα το μαγαζι..........
Είτε τηλεφωνικά είτε από κοντα όλα είναι super και τα κάνουν "και καλά" ΟΛΑ.........μεχρι να σκασεις μουρη και να πάρεις τα @@ μου......
[size=14pt]
μακριά παληκάρια................
[/size]

tasos47

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
πηγα και εκανα πολυ ωραιο μασαζ,ξεκουραστηκα!!!
Για μασαζ και θεραπειες ειναι πολυ καλο,με ωραια μουνακια αλλα δεν αγγιζεις :( :(

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
πηγα και εκανα πολυ ωραιο μασαζ,ξεκουραστηκα!!!
Για μασαζ και θεραπειες ειναι πολυ καλο,με ωραια μουνακια αλλα δεν αγγιζεις :( :(

μπραβο στο παλικαρι...δεν πρεπει να μασαμε απο απατεωνισες..και ποτε πληρωμη εξ αρχης...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασα τις προαλες μετρια πραγματα εντυπωση μου εκανε η βερονικα....ωραιο σωμα,μπαινω στο δωματιο ρωταω τη σεριφ καμια εκτονωση μου τα μασαγε.... εξαρταται τη κοπελα αντε γεια αντε γεια :zombie: :zombie: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

νομιζω πως η βερονικα ηταν και καπου αλλου το αναφερω διοτι μπορει να κανει,να παιζει φραπες....ματζαγριωτακη νομιζω
..αντε γεια παντως

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτο είναι τελικά το υποκατάστημα της μάτζα που όλο μου εκθειάζει η πατόλα η τατιάνα από μάτζα αλλά ποτέ δεν μου λέει πού είναι?αχαχαχαχαχαχαχα :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
pathos βαλεντινα εννουσα ενα συναγωνιστη που ρωτησα κατεβαινοντας μου παι οτι παιζει εκτονωση...
η σεριφισα δε ξερω αν περναει,στην απογευματινη εξορμιση τις προαλλες ηταν και μια που μαλλον για δουλεια συζηταγανε

belze69

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνω με ολουσ τουσ αγωνιστεσ. Εγω πηρα 2 μαζι και δεν εκαναν απολυτωσ τιποτα. Εκανα φασαρια ηρθε μεσα η σεριφησ και μου λεει ελα ξανα να σου κανουμε γιατι οι κοπελες δεν ειναι οι καταλληλες! (Στο τηλ μου ειχε πει οτι θα επαιζε φραππες)
Μακρια απο εδω!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom