Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αμφιτρίτης 13 Π. Φαληρο ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosathina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινη επισκεψη δε κυνηγησα το φραπε

xinofotis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μια φορα πηγα πριν ενα χρονο και εφυγα τρεχωντας πολυ κοροιδια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κριμα γιατι εχει ωραιες κορασιδες

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χρεώνουν ακόμα 80€ ή μειώσαν τις τιμές?

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ωραιο μασαζ ωραια ατμοσφαιρα αλλα απο κοκο τιποτα μουφα το μαγαζι επισκεψη χτες αλλα η διευθηνση ειανι αιολου 11 στο 1 οροφο  οχι αμφιτριτης  :hammer:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Στην Αιόλου εχει πάει η τρελή μπαζόλα ελληνίδα που το έπαιζε ιδιοκτήτρια στην Αμφιτρίτης.Γνωστή για την κοροιδία και το ελεινό παραμύθι που πούλαγε στους πελάτες της.Το Αμφιτρίτης 13 λειτουργεί κανονικά με δυο τεμάχια εκ των οποίων το ένα είναι πιτσιρίκα Ελληνίδα,μου διαφεύγει το όνομα,κουκλάκι! Ομως παίζει μόνο μασαζ.Αυστηρά!!! Τουλάχιστον έχουν την ειλικρίνια και στο λένε εξ' αρχής.

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην Αιόλου εχει πάει η τρελή μπαζόλα ελληνίδα που το έπαιζε ιδιοκτήτρια στην Αμφιτρίτης.Γνωστή για την κοροιδία και το ελεινό παραμύθι που πούλαγε στους πελάτες της.Το Αμφιτρίτης 13 λειτουργεί κανονικά με δυο τεμάχια εκ των οποίων το ένα είναι πιτσιρίκα Ελληνίδα,μου διαφεύγει το όνομα,κουκλάκι! Ομως παίζει μόνο μασαζ.Αυστηρά!!! Τουλάχιστον έχουν την ειλικρίνια και στο λένε εξ' αρχής.

Η πιτσιρίκα νομίζω λέγεται Έλενα και ειναι όντως ομορφουλα. Η άλλη νομίζω λέγεται Βαλεντίνα.

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωραιο μασαζ ωραια ατμοσφαιρα αλλα απο κοκο τιποτα μουφα το μαγαζι επισκεψη χτες αλλα η διευθηνση ειανι αιολου 11 στο 1 οροφο   οχι αμφιτριτης  :hammer:
Για δώσε μερικές πληροφορίες. Οι κοπέλες είναι αυτές που ήταν αμφιτρήτης? Απο τιμές? Αν δεν σου κάνει κόπο κανε μια πιο αναλυτική περιγραφή.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom