shooter4ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!
Αμελής Ναβιδάδ.Καλησπερα! Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεία πανω απ ολα και ποιοτικές στιγμές!! Ολοι σας οι στοχοι πραγματικότητα και καθε μερα ενα βήμα πιο κοντα στα ονειρα σας!!
Σορρυ για την αργοπορία αλλα το λεει και το ονομα μου Αμελης
Φιλακια πολλα Να περνατε πανέμορφα!!
Καλή χρονιά και σε σένα κοριτσάρα με υγεία πάνω απ'όλα που είναι ο υπ'αριθμόν 1 παράγων και ότι καλύτερο με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται!!!Καλησπερα! Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεία πανω απ ολα και ποιοτικές στιγμές!! Ολοι σας οι στοχοι πραγματικότητα και καθε μερα ενα βήμα πιο κοντα στα ονειρα σας!!
Καληνύχτα σου Amelie με τις χειλάρες και τα ωραία σου....ε καλή ξεκούραση ήθελα να πω αγαπητήΓλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
Σσσσς.....μην το πειςΚαληνύχτα σου Amelie με τις χειλάρες και τα ωραία σου....ε καλή ξεκούραση ήθελα να πω αγαπητή
Τι ειναι αυτα που μας κανεις βραδιατικα? Αντε να κοιμηθεις...Γλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
Συγγνώμη Τζόνι μου ειχα βγει απο ωραιο καυτό μπανάκι κ παρασύρθηκα παμε νανακια τωρα...Τι ειναι αυτα που μας κανεις βραδιατικα? Αντε να κοιμηθεις...
Εγω θα βλεπω βυζιαααα στον υπνο μου!!! Καλο ξημερωμα baby, ονειρα υγρα!!Συγγνώμη Τζόνι μου ειχα βγει απο ωραιο καυτό μπανάκι κ παρασύρθηκα παμε νανακια τωρα...
Ο Ολυμπος και ο Κισσαβος τα δυο βουνα μαλωναν!!!Γλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
Επίσης κούκλαΚαλησπερα! Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεία πανω απ ολα και ποιοτικές στιγμές!! Ολοι σας οι στοχοι πραγματικότητα και καθε μερα ενα βήμα πιο κοντα στα ονειρα σας!!
Γλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
Δηλαδή αν εσύ λες έτσι καληνύχτα την καλημέρα πως θα μας την πεις; Είσαι τούμπανο!!! Την καλησπέρα μου!!!Γλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
Γλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
Καλε??????????????................εγινε ζημια.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα