dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.650
- Πόντοι
- 22.886
Μην είσαι αμελής με τα καθήκοντα σου , θα τιμωρηθείς ...Οχι οχι δεν το μετάνιωσα
Μην είσαι αμελής με τα καθήκοντα σου , θα τιμωρηθείς ...Οχι οχι δεν το μετάνιωσα
Περιμενουμε απαντηση κουκλα μου!
Χαμηλό προφίλ και μπουρδελα δεν πάνε μαζί.Γενικά έχω καταλάβει ότι διατηρεί χαμηλό προφίλ
Ρε παιδιά μην το αποπαίρνετε το κορίτσι! Όποιος γουστάρει και μπορεί περιμένει. Όποιος δε γουστάρει και δεν μπορεί υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις.
εμένα το χαμηλό προφίλ με εξιτάρει πάντως και θα περιμένω...
Ρε παιδιά μην το αποπαίρνετε το κορίτσι! Όποιος γουστάρει και μπορεί περιμένει. Όποιος δε γουστάρει και δεν μπορεί υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις.
εμένα το χαμηλό προφίλ με εξιτάρει πάντως και θα περιμένω...
Ομοίως! Εγκατέστησα το telegram αλλά στην αναζήτηση (Amelie404) δεν μου την βρίσκει! Τον έσβησε τον λογραριασμό ή κάτι κάνω λάθος;Δεν μπορώ να σε βρω με το nickname στο telegram. Το διεγραψες; Έχεις κάποιο άλλο;;
...μαγκα, το Amelie404 ειναι το ονομα που εμφανιζει για τον χρηστη. Ο λογαριασμος της ειναι ο feel403 , με αυτο θα κανεις την αναζητηση (το γραφει και στο προφιλ της η κοπελα)!Ομοίως! Εγκατέστησα το telegram αλλά στην αναζήτηση (Amelie404) δεν μου την βρίσκει! Τον έσβησε τον λογραριασμό ή κάτι κάνω λάθος;
...μαγκα, το Amelie404 ειναι το ονομα που εμφανιζει για τον χρηστη. Ο λογαριασμος της ειναι ο feel403 , με αυτο θα κανεις την αναζητηση (το γραφει και στο προφιλ της η κοπελα)!
Και το feel403 σε παραπεμπει στο amelie404!...μαγκα, το Amelie404 ειναι το ονομα που εμφανιζει για τον χρηστη. Ο λογαριασμος της ειναι ο feel403 , με αυτο θα κανεις την αναζητηση (το γραφει και στο προφιλ της η κοπελα)!
Και το feel403 σε παραπεμπει στο amelie404!
...μαγκες, δικιο εχετε ολοι σας αλλα εγω δεν μπηκα να γραψω πως λειτουργει το telegram! Απαντησα για τον τροπο να βρουνε τα αλανια παραπανω που ψαχνανε κ δν βρισκανε την κοπελα, δλδ το πρφιλ που ισχυει τωρα κ το εδωσε η ιδια εδω στο μπου!Μπλέκετε το telegram user name (feel403) με το όνομα που επιλέγει ο κάθε χρήστης να εμφανίζεται στο προφίλ του( Amelie404 σ αυτη την περιπτωση).
Και τα δύο μπορεί να τ αλλάξει ο χρήστης του telegram. Αν έχεις συνδεθεί και έχεις επικοινωνήσει με καποιον τότε δε χάνεις την επαφή αλλά αν κάποιος εχει ένα παλιό user name που έχει πλέον αλλαξει και ψάχνει δε θα βρει κατι.
Επίσης ο λογαριασμός διαγραφεται αυτοματα αν ο χρήστης δεν αλλάξει τη συγκεκριμένη ρυθμιση που λέει ότι ο λογαριασμός θα διαγραφεί αν περάσουν κάποιοι μήνες και δεν έχει συνδεθεί ο κάτοχος του λογαριασμού.
Δεν διαφωνω φιλε, αλλα και εμεις που την βρηκαμε κατευθειαν στειλαμε μηνυμα και ακομη ειμαστε στην αναμονη!! Τι κακο πραγμα να μην δινουν τηλεφωνο καποιες ανεξαρτητες!...μαγκες, δικιο εχετε ολοι σας αλλα εγω δεν μπηκα να γραψω πως λειτουργει το telegram! Απαντησα για τον τροπο να βρουνε τα αλανια παραπανω που ψαχνανε κ δν βρισκανε την κοπελα, δλδ το πρφιλ που ισχυει τωρα κ το εδωσε η ιδια εδω στο μπου!
Δεν διαφωνω φιλε, αλλα και εμεις που την βρηκαμε κατευθειαν στειλαμε μηνυμα και ακομη ειμαστε στην αναμονη!! Τι κακο πραγμα να μην δινουν τηλεφωνο καποιες ανεξαρτητες!
Σωστο και αυτο! Τ@νες υπαρχουν πολλες!αν δεν δίνει τηλέφωνο μάλλον δεν θέλει να κάνει ραντεβού και προχωράμε στην επόμενη
Καλό?info;Εδώ τι έχουμε ??