Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
Πού'σαι φίλε, όλα καλά?
Πού'σαι φίλε, όλα καλά?
Όλα βαίνουν καλώς....εδώ έφυγαν όλα τα μωρά από την πόλη μας ...πάνε λέει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα....Πού'σαι φίλε, όλα καλά?
Η γιορτή της δημοκρατίας μπόρμπι !!Όλα βαίνουν καλώς....εδώ έφυγαν όλα τα μωρά από την πόλη μας ...πάνε λέει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα....
....προβατίνα....αυτό μάλιστα....μας τα έχουν πρήξει με τα ριμπαγια...Η γιορτή της δημοκρατίας μπόρμπι !!
Όταν ανέβεις κανόνισε και με τον αλλο το γαύρο προβατίνα...
Πικάνιες είναι το νέο τρέντ.....προβατίνα....αυτό μάλιστα....μας τα έχουν πρήξει με τα ριμπαγια...
Stay tuned..!!
Οι ανεξάρτητες τα έχουν αυτά φίλε μου ...Εχω στειλει στο τελγκραμ π λεει εδω και μια εβδομαδα(πανω κατω) και απαντηση καμια....μαυρο η τυπισα απο εμενα
Επειδή διάβασα πολλά...
Έχω whatsup, viber, messenger, insta. Ok δεν έχω telegram ή όπως σκατά λέγεται.
Είναι θέμα να βάλω? Προφανώς όχι ιδιαίτερα...αλλά.
Α. Η επαγγελματίας είναι η ιερόδουλη. Εγώ είμαι πελάτης. Αυτή θα έρθει στα μέτρα μου, όχι εγώ στα δικά της.
Ο μαγαζάτορας υποχρεούται να παίρνει πιστωτικές. Κι ο σοβαρός τις παίρνει όλες, όχι μόνο master και visa.
Στην περίπτωσή μας ο βασικός τρόπος επικοινωνίας είναι το τηλέφωνο. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Γι αυτό και λέγεται call girl. μετά από αυτό το βασικό, καλό είναι να έχει κι όλα τα άλλα μέσα η κοπέλα για να τους εξυπηρετεί όλους. Πρώτα όμως τηλέφωνο. Και υπενθυμίζω ότι αυτή εξυπηρετεί εμάς, όχι εμείς αυτή.
Β. Δεν είμαστε όλοι 20. Ούτε με πολύ χρόνο και άπλα. ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε πότε και αν θα μας απαντήσει στο viber κλπ...
Θέλω τώρα να ξέρω και να φτιάξω πρόγραμμα, όχι να κρέμομαι στ'αυτά της...
Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με τηλέφωνο που είτε απαντά κσι κανονιζω, είτε δεν μπορεί και πάω στην επόμενη. Όχι όμως να περιμένω σαν 15χρονο.
Γ. Φυσικά δικαίωμά τους να κάνουν ότι γουστάρουν . Καλώς. Κι αφού τα ανέχεστε κι εσείς καλώς, δικαιωμά σας.
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ. ΕΛΕΟΣ
Πάρε τηλέφωνο την προστασία καταναλωτών και κάνε παράπονο.
Ρε πάτε καλά ;;;;;;;
Αητός...Τα telegram είναι αυτά που κάνουν εξοργισμένους αυτούς που χειρίζονται τα predator...
Δικέφαλος;Αητός...
ΑκέφαλοςΔικέφαλος;
Οι ανεξάρτητες τα έχουν αυτά φίλε μου ...
Ρέγουλα και υπομονή .
Για άμεσα αποτελέσματα γραφείο και όποια είναι διαθέσιμη
Τι να σου πω ρε φίλε μου ...πόση υπομονή;
Ε καλά πάμε παρακάτω μέχρι εφόσον όταν καί αν....Τι να σου πω ρε φίλε μου ...
Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει η κοπέλα .
Και εγώ δεν έχω κάνει κίνηση ακόμα . Περιμένω να καταλαγιάσει λίγο η κατάσταση . Πρώτες ημέρες πάντα πέφτουν όλοι με τα μούτρα .
Α κύριε συνάδελφε θα μου επιτρέψετε να υποβάλλω τάς αντιρρήσεις μου όσον αφορά το θέμα του μουνακίου Amelie καθότι διακρίνω μία ενδιαφέρουσα περίπτωση Κοράσιου στο παρών νήμα που ευρισκόμεθα ...Ε καλά πάμε παρακάτω μέχρι εφόσον όταν καί αν....
Αγαπητέ συνάδελφε θά συμφωνήσω μαζί σας περί καλής περίπτωσεως νεαρού μουνακιου κοινώς "πιπινι γάλακτος" καθώς έχω επίσης υποβάλει τό ενδιαφέρον μου για συνάντηση με την νεαρά αλλά μέχρι νεωτέρας αγαπητέ μην μείνουμε με τό πέος μας ανά χείρας.Α κύριε συνάδελφε θα μου επιτρέψετε να υποβάλλω τάς αντιρρήσεις μου όσον αφορά το θέμα του μουνακίου Amelie καθότι διακρίνω μία ενδιαφέρουσα περίπτωση Κοράσιου στο παρών νήμα που ευρισκόμεθα ...
(Και ως γνωστόν η διαίσθηση μου δεν με προδίδει σε τοιαύτες περιπτώσεις)
κοινως θες να τον βρεξεις περιμενοντας αν και εφοσον...Αγαπητέ συνάδελφε θά συμφωνήσω μαζί σας περί καλής περίπτωσεως νεαρού μουνακιου κοινώς "πιπινι γάλακτος" καθώς έχω επίσης υποβάλει τό ενδιαφέρον μου για συνάντηση με την νεαρά αλλά μέχρι νεωτέρας αγαπητέ μην μείνουμε με τό πέος μας ανά χείρας.