KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 13.608
- Πόντοι
- 6.166
Ας παρουμε μια γευση απο τον γαμο
Ετσι παμε! Σημαια ψηλα πορεια να πετυχουμε
Βαρύ..Θα σε απολύσω και θα προσλάβω άλλον..
Την λατρεύω την Κορινα ειδωλοΑς παρουμε μια γευση απο τον γαμο
Ας παρουμε μια γευση απο τον γαμο
Την λατρεύω την Κορινα ειδωλο
-ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑ!
-ΝΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ!
Κορμαρα ανέκαθεν ( καρδούλες πολλές καρδούλες ξερεις εσυ)Γλυκιά Καληνύχτα
![]()
Ξερω ξερω κουμπαρε μουΚορμαρα ανέκαθεν ( καρδούλες πολλές καρδούλες ξερεις εσυ)
Είσαι πολύ hot Αμέλια μουΜια γλυκιά καληνύχτα σε ολους![]()
![]()
Εσένα σου απάντησε, εμένα έχει από τον Δεκέμβριο να μου απαντήσει.Στα μνμ απαντάς ποτέ η απλά ανεβάζεις φωτογραφίες;;
Σε 'μένα θα μου απαντήσεις;;;Ηρεμααα...σου απαντησα
Εξαρταται κατι θα κανες, μπορει να μην μου μιλαγες κυριλατα κυριε Αρειανε μουΣε 'μένα θα μου απαντήσεις;;;
Μια απλή ερώτηση για το ωράριο σου είχα κάνει...Εξαρταται κατι θα κανες, μπορει να μην μου μιλαγες κυριλατα κυριε Αρειανε μου![]()
Ξεκινάω 15:00! ειλικρινα ζητώ συγγνώμη γι αυτο!Μια απλή ερώτηση για το ωράριο σου είχα κάνει...
Μην ζητάς συγνώμη, ανθρώπινα τα λάθη!!!Ξεκινάω 15:00! ειλικρινα ζητώ συγγνώμη γι αυτο!
Ορίστε σου απάντησε το κορίτσι μην έχεις παράπονο...τι είναι 3 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα...Εσένα σου απάντησε, εμένα έχει από τον Δεκέμβριο να μου απαντήσει.
Ορίστε σου απάντησε το κορίτσι μην έχεις παράπονο...τι είναι 3 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα...
Κάτσε να περιμένεις αδερφέ...Γι'αυτό που ψάχνουμε ναι είναι μια αιωνιότητα
FYI οποιος θελει μπορει να με βρει στο βαιμπερ μου κ οποιος ενδιαφέρεται να βρεθουμε εχει αμεση απαντηση δεν τεθηκε ποτε θεμα για παρακαλετό δεν πιεσα κανενα να ερθει με το ζορι αν ειναι δυνατόνΚάτσε να περιμένεις αδερφέ...
Δεν περιμένω κ δεν παρακαλάω καμία, βρωμάει ο τόπος απο επιλογές!!