xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.462
- Πόντοι
- 3.985
Και διοργανωτής κλουβιώνΌχι!
Εγώ σε θέλω για Dj!

Και διοργανωτής κλουβιώνΌχι!
Εγώ σε θέλω για Dj!
Ωραια οταν θα ξανα συναντηθουμε θα παιζει σε ολοκληρο τον οροφο του Μπιλ αυτο το κομματι να γινει της ΠοπηςΗδη λικνιζομαι![]()
Ινφλουενσερς!!@james034 αρεστηκες ε ;Σε παρακαλώ μην αλλλάζεις και συ γνώμες σαν τον ξα μας το μνπνο @Xaramofais που αλλάζει τα άβαταρ σαν πουκάμισα..............Αυτό δεν θα το αντέξω
![]()
Είχε πανσέληνο χθες! Σήμερα ηρέμησε το είδε αλλιώς...θέλει το χρόνο του....Καταλαβα σε έπεισε η Σοφαρά μας @Sofia_Magic που εισαι ; Τα λεει αλλιως τωρα!!!
Βογκητα τριγυρω εμεις κλαρινα :’’’’) ετσι πρεπει !!Ωραια οταν θα ξανα συναντηθουμε θα παιζει σε ολοκληρο τον οροφο του Μπιλ αυτο το κομματι να γινει της Ποπης
Καλως την κουκλαρα μου! Σεληνιαστηκε το παιδι μαςΕίχε πανσέληνο χθες! Σήμερα ηρέμησε το είδε αλλιώς...θέλει το χρόνο του....
Στον Βασίλη θα γίνει η δεξίωσηΒογκητα τριγυρω εμεις κλαρινα :’’’’) ετσι πρεπει !!
Μιλα μας για αυτοΒογκητα τριγυρω εμεις κλαρινα :’’’’) ετσι πρεπει !!
Που αλλου;;;Στον Βασίλη θα γίνει η δεξίωση![]()
Κοψιδια μεχρι θανατου;Στον Βασίλη θα γίνει η δεξίωση![]()
Οταν θα έχει πανσέληνο θα τον κρύβουμε στα βυζια μας,δεν είναι να κυκλοφορεί....Καλως την κουκλαρα μου! Σεληνιαστηκε το παιδι μας![]()
Να φτανεις σε οργασμο με Γκοριτσα ειναι η φασηΜιλα μας για αυτο![]()
Κλαρινο διπλο ξερεις εσυ ενα στο ηχειο και ενα που θα κανεις εσυ σολο κλαρινο ποιος σε πιανειΒογκητα τριγυρω εμεις κλαρινα :’’’’) ετσι πρεπει !!
Ξεκαθαρα! Θα τρωει βυζοσκαμπιλα μεχρι να στρωσειΟταν θα έχει πανσέληνο θα τον κρύβουμε στα βυζια μας,δεν είναι να κυκλοφορεί....
Στο κλαρινο θελω να καταληξουμεΝα φτανεις σε οργασμο με Γκοριτσα ειναι η φαση
με το σολαρισμα μου θα πιασω ολες τις νοτες θα ειναι πλουσιοπαροχη η συνεδρια μαςΚλαρινο διπλο ξερεις εσυ ενα στο ηχειο και ενα που θα κανεις εσυ σολο κλαρινο ποιος σε πιανει
Εκαστος στο ειδος του κ εγω στα πνευστάΣτο κλαρινο θελω να καταληξουμε![]()
Στον Βασίλη θα γίνει η δεξίωση![]()
.... λεω οχι καλυτερα! Προτεινω να γινει κοντα σε λιμανι, να δεσουν καρναγιο κ τα ναυαγιαΠου αλλου;;;
Στο κλαρινο θελω να καταληξουμε![]()