Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ πάντως αυτήν την συμβουλή του φίλου δεν την κατάλαβα. Τι εννοεί ακριβώς δηλαδήΑπόλυτα σωστός.
Το έχω διαπιστώσει και όχι μόνο Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό
Μαλλον η Αμελι, μιας και ο λογος εγινε σε δικη της κριτικη, επιασε κουβεντα για αναλογα θεματα σε ραντεβου. Πραγμα που ως εργαζομενη πρεπει να το αποφευγει γιατι δεν ξέρεις ο αλλος πως θα το παρει και κινδυνεύει να χασει τον πελατη.Εγώ πάντως αυτήν την συμβουλή του φίλου δεν την κατάλαβα. Τι εννοεί ακριβώς δηλαδή
σιγά μην ανέλυσα και το Θεός και Κράτος
Εννοείται αυτο! Δύο εκτονώσεις - μια με το η ψυχολογία των μαζών και η άλλη με το η πολιτεία του θεούΔηλαδή αν κάνουμε ραντεβού δεν θα αναλύσουμε για το διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας???
Καλώς ήρθες, καλημέρα κ καλή εβδομάδα όμορφη..Καλημέρα!
Τέλεια!!! Και στο ενδιάμεσο κάτι θα βρούμε φαντάζομαι να αναλύσουμε...Εννοείται αυτο! Δύο εκτονώσεις - μια με το η ψυχολογία των μαζών και η άλλη με το η πολιτεία του θεού
Ακόμα και κουβέντα να πιάσεις για οποιοδήποτε θέμα( οι απόψεις διαφέρουν ή τεινονται) να μαμησουμε παμε στην τελική κ οχι για να πούμε απόψεις!Περα απο τη πλακα τωρα, οντως ειναι μεγαλο λαθος του εργαζομενου ή ακομα και μαγαζατορα να πιασει κουβεντα για θρησκευτικα, πολιτικα, αθλητικα με πελατη. Θα βγει χαμενος.
Ακομα και αν ο πελατης πιασει αυτος την κουβεντα για τετοια ζητηματα καλο ειναι ο εργαζομενος να το αποφευγει με τροπο. Παθων εδω σας ομιλει...
Κουβεντα θα ανοιξεις δεν γινεται να κατσεις στη μουγκα ουτε εσυ ουτε η κοπελα. Τωρα αν ο αλλος γαβγίζει επειδη του ειπες τι χαλια καιρος ειναι αυτος, ε, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!Ακόμα και κουβέντα να πιάσεις για οποιοδήποτε θέμα( οι απόψεις διαφέρουν ή τεινονται) να μαμησουμε παμε στην τελική κ οχι για να πούμε απόψεις!
Αοκ, στην κοπέλα αναφερόταν δηλαδή το μέλοςΜαλλον η Αμελι, μιας και ο λογος εγινε σε δικη της κριτικη, επιασε κουβεντα για αναλογα θεματα σε ραντεβου. Πραγμα που ως εργαζομενη πρεπει να το αποφευγει γιατι δεν ξέρεις ο αλλος πως θα το παρει και κινδυνεύει να χασει τον πελατη.
Ο οποιοσδηποτε εργαζομενος, ακομα και ιδιοκτήτης μαγαζιού καλο ειναι να τις αποφευγει τετοιες συζητησεις.
Εγώ πάντως ως επιχειρηματίας θέλω να ξέρω το ποιόν των πελατών μου. και θέλω να το ξέρω διότι εάν πρόκειται για Ζαίους, υποστηρικτές της ΝΤΠ, ΝΔαίους, μη Παναθηναικούς, πουστάρες κλπ. τους γαμάω στον λογαριασμό.Περα απο τη πλακα τωρα, οντως ειναι μεγαλο λαθος του εργαζομενου ή ακομα και μαγαζατορα να πιασει κουβεντα για θρησκευτικα, πολιτικα, αθλητικα με πελατη. Θα βγει χαμενος.
Ακομα και αν ο πελατης πιασει αυτος την κουβεντα για τετοια ζητηματα καλο ειναι ο εργαζομενος να το αποφευγει με τροπο. Παθων εδω σας ομιλει...
Εννοείται αυτο! Δύο εκτονώσεις - μια με το η ψυχολογία των μαζών και η άλλη με το η πολιτεία του θεού
Ωραιο στηθος! ,Διακρινω και piercing στο ενα! Καυλα!!Καλημέρα!
Εννοείται αυτο! Δύο εκτονώσεις - μια με το η ψυχολογία των μαζών και η άλλη με το η πολιτεία του θεού
Στους αλλόθρησκους πάντα διπλή τιμήμη Παναθηναικούς,
Εννοείται και όποιος αντιδρά ή αυθαδιάζει, του φορτώνω το σαμάρι...Στους αλλόθρησκους πάντα διπλή τιμή
Ωραίο κορμί!