Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.937
- Πόντοι
- 12.056
να μας βάλεις και ένα βίντεο να κάνεις σχοινάκι.Ειμαι η Αννα θα ηθελα να δειτε το βιντεακι μου
έχουμε και εκπρόσωπο πάντως....
Γανησε τανα και ενα δικο μου
αν σας αρεσει στειλτε pm
παιδια η γυναικα ειναι πορνο. Δενν κανω πλακα σε ερασιτεχνικο με δικη μου κάμερα. Αμα θελετε να την δείτε πηγενετε στο yuvutu
δεν κάνω πλάκα δικα μας βιντεάκια ειναι
με το username AndreasAnna
γεια σου μεγάλε διάδοχε του μέγα Γκουσγκούνη του διαδικτύου.να δείτε πως εκπροσωπουνται οι Ελληνίδες νοικοκυρες
yuvutu
στείλε το ρε αρχηγέ έχω δει και το άλλο και μου αρέσει πολύ.αν δεν μπορειτε να το βρητε να σας στείλω το link με email
μιλάμε για την θεά του sex είναι η γυναίκα του συναγωνιστή εδώ.Αρίωνα να τολμήσω να πω ότι έχεις ελαφρώς παράξενα γούστα?
Προφανώς η φράση "παραβίαση προσωπικών δεδομένων" η οποία τυγχάνει να αποτελεί και πλημέλημα που διώκεται ΚΑΙ αυταπάγγελτα... σου είναι άγνωστη.παιδια η γυναικα ειναι πορνο. Δενν κανω πλακα σε ερασιτεχνικο με δικη μου κάμερα. Αμα θελετε να την δείτε πηγενετε στο yuvutu δεν κάνω πλάκα δικα μας βιντεάκια ειναι με το username AndreasAnna
Τον συγκεκριμενο και την χοντρη γυναικα του ας τους μαζεψει κανα σκουπιδιαρικο και να τους πεταξει σε καμια χωματερη.Προφανώς η φράση "παραβίαση προσωπικών δεδομένων" η οποία τυγχάνει να αποτελεί και πλημέλημα που διώκεται ΚΑΙ αυταπάγγελτα... σου είναι άγνωστη.
ΟΚ καταλαβαίνω. Αν δεν υπάρχουν οι ηλίθιοι πίθηκοπι και οι παρατημένοι πληγωμένοι γκόμενοι που θέλουν να εκδικηθούν τις πρώην τους στον κόσμο αυτό, οι μπάτσοι του Τμήματος Δίωσξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλέφτες θα γίνουνε?
Μην σου φανεί περίεργο αν σου χτυπήσει την πόρτα κανένας εισαγγελέας συνοδευόμενος από 5 - 6 ασφαλίτες.
Α, και μην μου πεις το τετριμένο "δεν κινδυνέυω... τα έστειλα από internet caffe"! Δεν μπορείς να φανταστεις ΠΟΣΟ έχει προχωρήσει η επιστημη και ΤΙ gadgets διαθέτουν πλεον τα στρουμφάκια!
Αντε καληνύκτα μας
Προφανώς η φράση "παραβίαση προσωπικών δεδομένων" η οποία τυγχάνει να αποτελεί και πλημέλημα που διώκεται ΚΑΙ αυταπάγγελτα... σου είναι άγνωστη.
ΟΚ καταλαβαίνω. Αν δεν υπάρχουν οι ηλίθιοι πίθηκοπι και οι παρατημένοι πληγωμένοι γκόμενοι που θέλουν να εκδικηθούν τις πρώην τους στον κόσμο αυτό, οι μπάτσοι του Τμήματος Δίωσξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλέφτες θα γίνουνε?
Μην σου φανεί περίεργο αν σου χτυπήσει την πόρτα κανένας εισαγγελέας συνοδευόμενος από 5 - 6 ασφαλίτες.
Α, και μην μου πεις το τετριμένο "δεν κινδυνέυω... τα έστειλα από internet caffe"! Δεν μπορείς να φανταστεις ΠΟΣΟ έχει προχωρήσει η επιστημη και ΤΙ gadgets διαθέτουν πλεον τα στρουμφάκια!
Αντε καληνύκτα μας