olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Καλησπέρα Αμαλία.Καλησπέρα αγαπουλες μου!! :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα Αμαλία.Καλησπέρα αγαπουλες μου!! :-* :-* :-* :-*
Στην πρώτη σελίδα θα βρεις όλες τις πληροφορίες ;)πόσο πάει μωρακι?
H αλήθεια είναι πως έχει καιρό να ακουστεί,καλημέριζε συχνά.Καλή και ζεστή παρουσία gfe
Μπαίνει αλλά στο νήμα της όχι όπως πιο παλιά...Ναι,είναι γλυκύτατη,ευγενέστατη και πεντακάθαρη.Αποκλεiστικά για gfeΠαντως φιλε μου, μπαινει στο προφιλ της! Τελευταια συνδεση! 14/7 Την ειχες δοκιμασει φιλε?
Μπαίνει αλλά στο νήμα της όχι όπως πιο παλιά...Ναι,είναι γλυκύτατη,ευγενέστατη και πεντακάθαρη.Αποκλεiστικά για gfe
Έχει μουσικούλα για να την ειδοποιεί για το πέρας της 1 ώρας(προσωπικά το βρήκα χαριτωμένο),τώρα για το κλάφτα δεν γνωρίζω man,ήμουν μέσα στα πλαίσια της ώρας της με 2πλο τελείωμα.Γαμωτο, την χασαμε !! Παντως, λεγανε σε κριτικες οτι βαζει το ξυπνητηρι στο κινητο στοτ τελος, και αμα κοντευες να τελειωσεις, κλαφτα!!
Όχι καμία σχέση με φόλα,κατάλαβα τι εννοείς.Απλά δεν ξέρω την αντίδρασή της στο αν δεν προλάβεις για αυτό σου έγραψα το παραπάνωΟχι δεν εννοω κλαφτα τα λεφτα οτι ειναι φολα, απλως αν βαλει ξυπνητηρι και πας να τελειωσεις ή δεν εχεις τελειωσει ακομη(μπορει να συμβει και αυτο σε καποιον) γαμησετα! Παντως, ψηνομουν να την δοκιμασω για ενα
Καλημέρα αγάπες θελω να σας ενημερώσω ότι δουλεύω κανονικά, σας φιλώ γλυκά και να περνάτε πάντα καλά!!