kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Αμα βρίσκει αγαπούληδες καλά κάνει.
Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μωρά είστε μερικοί ρε παιδιά και σας κάνουν ότι θέλουν; Αντί να της πείτε κλείστο τώρα και παρτον στο στόμα σου, κάθεστε και την αφήνετε να μιλάει με τις ώρες;;; Δεν είναι κοπέλα σας παιδιά, δεν σας έχει ερωτευτεί όπως έχει πει σωστά και ένας άλλος συναγωνιστής, αλλά θέλει τα χρήματα σας και λογικό είναι να κοιτάξει να σας τα πάρει με τον πιο ανάλαφρο και ανώδυνο τρόπο. Οπότε άλλη φορά να θέτετε όρια απο την αρχή και να ξεκαθαρίζετε ότι δεν είστε εδώ για να μιλήσετε, αλλά για να γαμήσετε.Αμα βρίσκει αγαπούληδες καλά κάνει.
Κι αμα δεν καταλαβαινει και μια σφαλιαρα ετσι Κωστακη ?Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μωρά είστε μερικοί ρε παιδιά και σας κάνουν ότι θέλουν; Αντί να της πείτε κλείστο τώρα και παρτον στο στόμα σου, κάθεστε και την αφήνετε να μιλάει με τις ώρες;;; Δεν είναι κοπέλα σας παιδιά, δεν σας έχει ερωτευτεί όπως έχει πει σωστά και ένας άλλος συναγωνιστής, αλλά θέλει τα χρήματα σας και λογικό είναι να κοιτάξει να σας τα πάρει με τον πιο ανάλαφρο και ανώδυνο τρόπο. Οπότε άλλη φορά να θέτετε όρια απο την αρχή και να ξεκαθαρίζετε ότι δεν είστε εδώ για να μιλήσετε, αλλά για να γαμήσετε.
E όχι και έτσι γυναίκες δεν χτυπάμε ποτέ. Αν δεν καταλαβαίνει της λές όξω απο δω και γλυτώνεις και χρόνο και χρήμα.Κι αμα δεν καταλαβαινει και μια σφαλιαρα ετσι Κωστακη ?
ποιος με φωναξε;Αμα βρίσκει αγαπούληδες καλά κάνει.
Μωράκι μου περασα τέλεια μαζί σου!! Σ'ευχαριστώ για όλα :-* :-* :-* :-* :-*H χθεσινή συνάντηση με την Amaliya για ένα 2ωρο ήταν απλά μοναδικά!!!!!
Μωράκι μου σε ευχαριστώ ……..
Ελπίζω να το ξανακάνουμε
Καλημέρα στο όμορφο κορίτσιΚαλημέρα σας αγάπες μου :-* :-* :-* :-* !!
Καλημέρα σας αγάπες μου :-* :-* :-* :-* !!
Καλησπέρα δουλεύεις σήμερα ;Καλησπεραα αγαπεςςς :-* :-* :-* :-* :-*