gyrologos77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.502
- Πόντοι
- 1.046
Μπορεί κάποιος να μας πει,αν ξέρει, σωματοτυπο της κοπέλας; Μοιάζει με κάποια από τις γνωστές που εχουν περάσει απο εδώ πχ. Αννη φοιτήτρια ή πιο μπαμπατσικη;
Μικροκαμωμένη συμφωνώ, αλλά αν ειναι 70 κιλά, ε τότε είναι μπογοςΜικροκαμωμένο πλάσμα με ωραίο κωλαρακι που δεν δίνει..
Την λεξη μισαωρο που την ειδες ?Αν κατάλαβα, 80€ το μισάωρο θέλει; Και πόσο χρεώνει τη 1,5 ώρα;
καλη την πηρες για πες ρε συναγωνιστη ;)Δυνατό εργαλείο η Αμαλία
Καλό μήνα να έχεις καυλιάραΚαλημέρα και καλό μήνα αγάπες μου !! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλη την πηρες για πες ρε συναγωνιστη όχι θα είναι η επιλογή μου όμως της επί. Επόμενες μερες
καλο μηνα στο βελουδινο κορμακι...Καλημέρα και καλό μήνα αγάπες μου !! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επειδή την συνάντησα την κοπελίτσα, εγώ δεν θα την χαρακτήριζα "δυνατό εργαλείο", όπως κάποιος άλλος φίλος πιο πάνω. Πρόκειται για ένα petit κοριτσάκι, γλυκύτατο, με πολλή ωραία και απαλή επιδερμίδα. Πολύ καλή η περιποίησή της και μάλλον GFE. Τουλάχιστον εγώ σ’ αυτούς τους ρυθμούς το πήγα, στον έναν γύρο που παίχτηκε!
Τ ι δεν κατάλαβες; Είπα ότι παίχτηκε ένας γύρος και όχι δύο. Ως πληροφορία το ανέφερα. Πάλι δράκους βλέπετε ρε γαμώτο;Στις τελευταίες σου 5 λέξεις είναι το "πρόβλημα", ότι δηλ. με 80Ε έχεις περιθώριο για έναν γύρο κι όχι για 2, εκτός κι αν είσαι της άμεσης επαναφόρτισης ηλικιακά, γιατί είναι με το ρολόι στο χέρι. Κατά τα άλλα μια χαρά μπουμπούκι φαίνεται το κορίτσι.
βεβαια πιο πολύ gfe είναι αλλα αν την οδηγήσεις σε ψηλες στροφες να ξερεις ότι θα ακολουθησει!Επειδή την συνάντησα την κοπελίτσα, εγώ δεν θα την χαρακτήριζα "δυνατό εργαλείο", όπως κάποιος άλλος φίλος πιο πάνω. Πρόκειται για ένα petit κοριτσάκι, γλυκύτατο, με πολλή ωραία και απαλή επιδερμίδα. Πολύ καλή η περιποίησή της και μάλλον GFE. Τουλάχιστον εγώ σ’ αυτούς τους ρυθμούς το πήγα, στον έναν γύρο που παίχτηκε!
Εντάξει, εγώ το έκοψα για GFE, τι να σου πω. Δεν μου βγήκε για κάτι άλλο...βεβαια πιο πολύ gfe είναι αλλα αν την οδηγήσεις σε ψηλες στροφες να ξερεις ότι θα ακολουθησει!