steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
:-* :-* :-* :-*
μμμμ....ετσι μωρο μ !!!
Το καλο κοριτσι παει να μαζεψει ελιεςΚαλησπέρα αγάπες θα ήθελα να σας ενημερωσω οτι θα λυπω για καποιες ημερες θα ενημερωσω όταν γυρίσω!! Να περνάτε παντα καλά!! :-* :-* :-* :-* :-*
Το καλο κοριτσι παει να μαζεψει ελιες
Σε καποιες περιοχες ξεκινανε και μαζευουν απο τωρανωρις ειναι ακομα για ελιες ρε
Καλημεραα σε ολους και καλό σαββατοκύριακο, απο σήμερα θα είμαι διαθέσιμη κανονικά!! Φιλάκια πολλά!! :-* :-* :-* :-*
τι το δειχνεις αφου δεν το δινεις μου λες?Καλημεραα σε ολους σας αγάπες!! :-* :-* :-* :-*
τι το δειχνεις αφου δεν το δινεις μου λες?
Όλα σε..ακι)Απλά να προσθέσω δυο λόγια για την συνάντησή μου με τη μικρή.
Γλυκό προσωπάκι, υπέροχο χαμογελάκι, μικρό βυζάκι, πεταχτό κωλαράκι, στενό μουνάκι, απαλό και βελούδινο δερματάκι, ένα πεντανόστιμο και τραγανό μπακλαβαδάκι, να το φας ολόκληρο!! :-*
Γούτσου γούτσου, αγκαλίτσες, φιλάκια , χαδάκια, ότι πρέπει για πορνόγερους σαν και μένα, με γύρισε καμιά 25 αρια χρόνια πίσω... το γλυκούλι μου...
ενδύκνειται σε GFE Fanatics, petit lovers, πιπινοφάγους και χαζοπηδήκουλες (σαν και μένα !! χα χα!!) !! Μια χαρά θα περάσετε!!
Όσοι ζητάτε κάτι πιο έντονο ή μοντελέ μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείτε αλλού. Θα ξαναπάρω σίγουρα γιατί μου αρέσει αυτό το στυλ, και μάλλον για περισσότερο χρόνο.
Η τιμή εξαιρετική και η συνενόηση μαζί της πολύ εύκολη !!!
Αυτά τα λίγα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
ΥΓ. Το ραντεβού ήταν τρίωρο ( 240 ευρω) ...