james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
ΠΕΘΑΝΑΧειλοπιτιάσματα:
(συμπέρασμα. να την πέφτετε σε ελληνίδες που έχουν χαμηλό βαθμό στην ορθογραφία )
ΠΕΘΑΝΑΧειλοπιτιάσματα:
(συμπέρασμα. να την πέφτετε σε ελληνίδες που έχουν χαμηλό βαθμό στην ορθογραφία )
Ρε στοκε ο λασουφιν πως σου έρχεται σαν νικ οτι ειναι τοιουτος?οχι το ξερω οτι ειναι ο βανταμας ο Λασουφιν σαν νικ τι σημαινει
κανας τοιουτος ειναι;
ισχυει....μονη λυσις για να χαρω παλι τα νεφρα του Χαρτοπολεμουεισαι ενα πληγωμενο σπουργιτακι
Τι να τα κανεις αγαπητε?ισχυει....μονη λυσις για να χαρω παλι τα νεφρα του Χαρτοπολεμου
δωρεα σε τυχερα παιδακια της ΑφρικηςΤι να τα κανεις αγαπητε?
Καλησπερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε.δωρεα σε τυχερα παιδακια της Αφρικης
καλησπερα ΚΥΡΙΕ Μπιρλα
Αν το πάρουμε με τα δικα σου δεδομένα το 53% των αντρών εχει φαει στραπατσα.Εσύ έχεις φάει στραπάτσο από Ελληνίδα σίγουρα...
Ελα γινεσαι τσογλανος.Και φυσικά να παίρνεις ζευγάρια στο κατόπι ή να την πέφτεις σε όλες τις υπαλλήλους καταστημάτων και να σε διώχνουν
ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ. Διαπιστωμένο από προσωπική εμπειρία 8/10 φορές έτσι είναι.είμαι Έλληνες και ψηφίζω Αλβανίδες all the way! τίμια
μουνιά καυλιάρικα αλλά
και με τα
μυαλά μέσα στο κεφάλι τους αφού έχουν πατεράδες
που έχουν φτύσει αίμα τις προηγούμενες
δεκαετίες και το μεγαλύτερο
ποσοστό αυτών δουλεύουν δεν κάθονται σπίτι να ξύνουν τη μούνα τους σαν τις ελλεηνίδες
Η Μενεγάκη δηλαδή από που ειναι?Ενώ οι ελλεινιδες είναι πολύ ψηλές..πάντως οι ελλεινιδες από κάτι πύργος Αμαλιάδα Κρήτη Ρόδο Αγρίνιο.της λες και γυφτισες σε χρώμα και μαβρα μαλλιά..οι αλβανίδες συνήθως έχουνε πιο ευρωπαϊκά χαρακτηρηστηκα απο τις ελλεινιδες..ελλεινιδες μόνο οι βόρειες είναι κάπως ς πιο Ευρωπαίες σε φατσα
Γιατι δεν ειναι αισχρή ελλεινιδα?ποσους γαμους εχει κανει?απλα βλέπεται γαλανα ματια ξανθο μαλλι και πεφτετε στα πατώματαΗ Μενεγάκη δηλαδή από που ειναι?
Ναι και τωρα κατι εκανες.ψηφισα τις σιχαμενες ξινομουνες τις ελληνιδες ετσι για σπασιμο επειδη εσεις θελετε με το ζορι να βγαλετε τις τσιφσες
Θα σε τη γκαμήσω τη μπουφάνΝαι και τωρα κατι εκανες.
Ειναι απλα τα πραγματα εχεις μια αλβανιδα και μια ελληνιδα 8αρες και οι δυο εμφανησιακα ποια παίρνεις?εγω την Αλβανίδα
Προσωπικά μου αρέσουν οι γυφτυσες μελαχροινες εως και μαυρες. κ που ειναι το προβλημα δηλαδη να κανει ή να μην κανει οσους γαμους θελει? δεν καταλαβα? δηλαδη πες παω μπλεκω με εναν μαλακα και το διαπιστώνω στην πορεία, θα κατσω μαζί του για να ειμαι κ γω μαλακας?Γιατι δεν ειναι αισχρή ελλεινιδα?ποσους γαμους εχει κανει?απλα βλέπεται γαλανα ματια ξανθο μαλλι και πεφτετε στα πατώματα
ιδια σκατα ειναιΝαι και τωρα κατι εκανες.
Ειναι απλα τα πραγματα εχεις μια αλβανιδα και μια ελληνιδα 8αρες και οι δυο εμφανησιακα ποια παίρνεις?εγω την Αλβανίδα
Εκει ειναι το κολπο αν εισαι σωστη γυναίκα.Προσωπικά μου αρέσουν οι γυφτυσες μελαχροινες εως και μαυρες. κ που ειναι το προβλημα δηλαδη να κανει ή να μην κανει οσους γαμους θελει? δεν καταλαβα? δηλαδη πες παω μπλεκω με εναν μαλακα και το διαπιστώνω στην πορεία, θα κατσω μαζί του για να ειμαι κ γω μαλακας?
Ναι αμα φτασεις αφρικη μπορει να δεις και μαυρη Ξερω τουλαχιστον καμια δεκαρια αλβανιδες που μεγαλωσαν εδω.. η 8 μελαμψες.. ειδικα κανα δυο, γυφτισες κανονικες.Ενώ οι ελλεινιδες είναι πολύ ψηλές..πάντως οι ελλεινιδες από κάτι πύργος Αμαλιάδα Κρήτη Ρόδο Αγρίνιο.της λες και γυφτισες σε χρώμα και μαβρα μαλλιά..οι αλβανίδες συνήθως έχουνε πιο ευρωπαϊκά χαρακτηρηστηκα απο τις ελλεινιδες..ελλεινιδες μόνο οι βόρειες είναι κάπως ς πιο Ευρωπαίες σε φατσα