Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Χειλοπιτιάσματα:

91257-great-form_880x660.jpg

:grin:

(συμπέρασμα. να την πέφτετε σε ελληνίδες που έχουν χαμηλό βαθμό στην ορθογραφία :wink:)
ΠΕΘΑΝΑ :cheesy::cheesy::cheesy:

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
οχι το ξερω οτι ειναι ο βανταμας ο Λασουφιν σαν νικ τι σημαινει
κανας τοιουτος ειναι;:(
Ρε στοκε ο λασουφιν πως σου έρχεται σαν νικ οτι ειναι τοιουτος?
Εισαιι και στοκος

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Εσύ έχεις φάει στραπάτσο από Ελληνίδα σίγουρα...
Αν το πάρουμε με τα δικα σου δεδομένα το 53% των αντρών εχει φαει στραπατσα.
Και αν ισχυει αυτο τοτε δεν εχουν άδικο που λένε κάποιοι διάφορα.
Δεν βλέπεις τι γινεται στη κοινωνία η φορας παρωπίδες?
Αν πας σε αλλη χωρα και γειτονική οπως βουλγαρια αλβανια κλπ δεν λενε και δεν συζητάνε οι άντρες γιατι δεν βρίσκουν ντοπιες.

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Και φυσικά να παίρνεις ζευγάρια στο κατόπι ή να την πέφτεις σε όλες τις υπαλλήλους καταστημάτων και να σε διώχνουν
Ελα γινεσαι τσογλανος.
Οι ελληνιδες ειναι δύσκολες αρεσει δεν αρεσει...εδω οι άντρες προτιμούν αλβανιδες ξεκάθαρα και τα νουμερα μιλάνε,κανονικα δεν έπρεπε ουτε κοντα να κυμαινονται τα νούμερα αλλα να ειναι με μεγαλη διάφορα μπροστά οι ελληνιδες.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
είμαι Έλληνες και ψηφίζω Αλβανίδες all the way! τίμια
μουνιά καυλιάρικα αλλά
και με τα
μυαλά μέσα στο κεφάλι τους αφού έχουν πατεράδες
που έχουν φτύσει αίμα τις προηγούμενες
δεκαετίες και το μεγαλύτερο
ποσοστό αυτών δουλεύουν δεν κάθονται σπίτι να ξύνουν τη μούνα τους σαν τις ελλεηνίδες
ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ. Διαπιστωμένο από προσωπική εμπειρία 8/10 φορές έτσι είναι.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Ενώ οι ελλεινιδες είναι πολύ ψηλές..πάντως οι ελλεινιδες από κάτι πύργος Αμαλιάδα Κρήτη Ρόδο Αγρίνιο.της λες και γυφτισες σε χρώμα και μαβρα μαλλιά..οι αλβανίδες συνήθως έχουνε πιο ευρωπαϊκά χαρακτηρηστηκα απο τις ελλεινιδες..ελλεινιδες μόνο οι βόρειες είναι κάπως ς πιο Ευρωπαίες σε φατσα
Η Μενεγάκη δηλαδή από που ειναι?

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
ψηφισα τις σιχαμενες ξινομουνες τις ελληνιδες ετσι για σπασιμο επειδη εσεις θελετε με το ζορι να βγαλετε τις τσιφσες :2on1:
Ναι και τωρα κατι εκανες.
Ειναι απλα τα πραγματα εχεις μια αλβανιδα και μια ελληνιδα 8αρες και οι δυο εμφανησιακα ποια παίρνεις?εγω την Αλβανίδα

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Ειναι απλα τα πραγματα εχεις μια αλβανιδα και μια ελληνιδα 8αρες και οι δυο εμφανησιακα ποια παίρνεις?εγω την Αλβανίδα
Θα σε τη γκαμήσω τη μπουφάν :coffee:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.651
Πόντοι
2.536
Ρε σεις τώρα ποια είναι το ίδιο και το αυτό, τόσα χρόνια εδώ έχουν γίνει ένα μιξ.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Γιατι δεν ειναι αισχρή ελλεινιδα?ποσους γαμους εχει κανει?απλα βλέπεται γαλανα ματια ξανθο μαλλι και πεφτετε στα πατώματα
Προσωπικά μου αρέσουν οι γυφτυσες μελαχροινες εως και μαυρες. κ που ειναι το προβλημα δηλαδη να κανει ή να μην κανει οσους γαμους θελει? δεν καταλαβα? δηλαδη πες παω μπλεκω με εναν μαλακα και το διαπιστώνω στην πορεία, θα κατσω μαζί του για να ειμαι κ γω μαλακας?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ιδια σκατα ειναι

αυτα τα προσγειωμενα συνεσταλμενα δουλευταραδικα κοριτσακια "για σπιτι" απο την αλβανια που λετε ειναι πριν 10 χρονια

τωρα δεν ξεχωριζουν απο τις ελληνιδες σε τιποτα

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Προσωπικά μου αρέσουν οι γυφτυσες μελαχροινες εως και μαυρες. κ που ειναι το προβλημα δηλαδη να κανει ή να μην κανει οσους γαμους θελει? δεν καταλαβα? δηλαδη πες παω μπλεκω με εναν μαλακα και το διαπιστώνω στην πορεία, θα κατσω μαζί του για να ειμαι κ γω μαλακας?
Εκει ειναι το κολπο αν εισαι σωστη γυναίκα.
Να διαλεξεις τον σωστο άντρα,οταν χειλοπιτιαζεις ολόκληρη μάζα επειδη ειναι φτωχοι δεν εχουν ονομα εμφάνιση χειλοπιτιασε και τους σκαρτους σε χαρακτήρα.
Αυτές τους διαλέγουν αυτές να τα λουστουν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Ενώ οι ελλεινιδες είναι πολύ ψηλές..πάντως οι ελλεινιδες από κάτι πύργος Αμαλιάδα Κρήτη Ρόδο Αγρίνιο.της λες και γυφτισες σε χρώμα και μαβρα μαλλιά..οι αλβανίδες συνήθως έχουνε πιο ευρωπαϊκά χαρακτηρηστηκα απο τις ελλεινιδες..ελλεινιδες μόνο οι βόρειες είναι κάπως ς πιο Ευρωπαίες σε φατσα
Ναι αμα φτασεις αφρικη μπορει να δεις και μαυρη :confused: Ξερω τουλαχιστον καμια δεκαρια αλβανιδες που μεγαλωσαν εδω.. η 8 μελαμψες.. ειδικα κανα δυο, γυφτισες κανονικες.
Αλβανος μου ελεγε οτι σε πολλες περιοχες της αλβανιας ειναι γεματο γυφτοαλβανους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom