Νέα

Αλβανίδες Θεές !!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
κανα κονε με κανα τέτοιο παίζει ?

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
κονέ ?? μπααα ... πανω στην μαχη θα δίνουν ρέστα πάντως τα μικρά !!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
..ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
παιδια εδω που μενω εχει παρα πολλους αλβανους :) οπως και αλβανιδες :) :)  Ετσι οπως τις βλεπω ειναι πιο σεμνες :) απο τις ελληνιδες :) και αυτο το να ειναι σεμνες κτλ ντυνονται και βαφονται πιο σεμνα :) Ενω  οι  γκαυλιαρες οι  δικες μας :) που ντυνονται και βαφονται για να μας κανουν το πουλι αεροπλανο :) :) Και ετσι χανουμε την κριση μας γιατι βλεπουμε τις ελληνιδες και εχουμε λανθασμενη κριση :) :) Αν βαφτουν ντυθουν και οι αλβανιδες οπως τις ελληνιδες πιστευω θα γινει το πουλι μας παλι καγκελο :) :)  Τωρα στα κολωμπαρα που παω και εκει οι αλβανιδες ειναι <καπως> σεμνες :) Ενω οι ελληνιδες εκει παλι ξεκωλοζε μπορει να ειναι στον χαρακτηρα τους να ειναι ετσι οι αλβανιδες :) αλλα ειναι ωραιες γκομενες :) :)

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ο τρόπος που έχουν μεγαλώσει οι Αλβανίδες σίγουρα διαφέρει πολύ από τις δικές μας.Συντηρητισμός,πατριαρχικές οικογένειες και τα σχετικά.Στο σεξουαλικό κομμάτι όμως, επειδή είχα σχέση με 2 κοπέλες από Αλβανία και δεν μιλάω για βιζιτούδες,τα δίνουν όλα.Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχουν μάθει να υπηρετούν τον άντρα αφέντη προκειμένου να τον ικανοποιούν στο μάξιμουμ.Δεν θα ξεχάσω ότι και οι 2 με ρωτούσαν αν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελα για να ικανοποιηθώ.Και κάτι τελευταίο.Από καθαριότητα υπεράνω πάσας κριτικής.Μιλάμε για τρελλή περιποίηση και καθαριότητα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
και αυτο που με εκανε εντυπωση στις αλβανιδες σε σχεση με τις ελληνιδες :) ειναι οτι οι ελληνιδες οι 20ρες 25αρες :) τρωνε οτι να ναι ειναι ψιλονταρντανες ασχετως που ειναι γκαυλιαρες  δεν μιλαω για τις χοντρες αλλα οι ελληνιδες δεν εχουν το σωμα των αλβανιδων :) Οι αλβανιδες ειναι ολες φιτ τρωνε οσο ακριβως πρεπει τα γυμναστιρια εχουν γεμισει με ελληνιδες οι αλβανιδες δεν το χρειαζονται γιατι ειναι ηδη φιτ :) :) :) εχουν και πιο γρηγορο βαδισμα απο τις δικες μας :) ΟΙ δικες μας θελουν 2 ωρες να περπατισουν 100 μετρα αν εχει βιτρινες με γυναικεια ειδη στον δρομο τους :) ΟΙ αλβανιδες βαζουν κατω το κεφαλι και περπατανε δεν αστειευονται :) :)

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Για το σώμα συμφωνώ.Άλλο DNA θα μου πεις.Όσο για το περπάτημα και τη φυσική κατάσταση προφανώς επειδή από μικρές στα χωράφια και σε δουλειές έχουν μάθει  :)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
apo ta συμφραζόμενα οι τιμούλες πήραν τον ανήφορο μάλλον  :rolleyes: ;) :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Για το σώμα συμφωνώ.Άλλο DNA θα μου πεις.Όσο για το περπάτημα και τη φυσική κατάσταση προφανώς επειδή από μικρές στα χωράφια και σε δουλειές έχουν μάθει  :)
αυτο το περπατημα μπορει να ειναι στα γονιδια :) δεν ξερω αν το εχεις προσεξει ολες περπατανε γρηγορα σε σχεση με τις ελληνιδες :) :)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως εγώ δεν έχω γαμήσει ποτέ αλβανίδα και νομίζω κάποια στιγμή είναι μαστ. Τόσα χρόνια μας γαμάνε την χώρα ας γαμήσουμε και εμείς τις γυναίκες τους  :2funny:
Αλλά δεν έχω κονέ. Υπάρχουν ακόμα αλβανοί στην Ελλάδα; Νομίζω τόσα χρόνια δεν είναι αναγνωρήσιμοι πλέον. Ασε που δεν έρχονται καν καινούργοι. Καμιά ιδέα;

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Έτσι είναι ναι.Περπατάνε πάντα γρήγορα και ας μην βιάζονται για κάτι

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Άρα άντε να τις φτάσεις να τις γαμήσεις μετά  :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Έτσι είναι ναι.Περπατάνε πάντα γρήγορα και ας μην βιάζονται για κάτι
παιζει πολυ αυτο στις καυσεις :) και στο πιο λυγερο κορμι :) σε σχεση με τις δικες μας που περπατανε πιο αργα και απο χελωνες :cheesy: :grin: :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ποια χωραφια ρε παιδες!!!!! οι περισσοτερες απο αυτες που ξερω εγω (και ξερω πολλες), ειναι γεννημενες μεν στην Αλβανια αλλα εχουν ερθει εδω σε ηλικια μικροτερη τον δεκα ετων, αρα ουσιαστικα ειναι μεγαλομενες εδω, οι ποιο πολλες δουλευουν σε καφετεριες και κλαμπακια (σερβις, υποδοχη, μπαρα). Γενικα ειναι ποιο ξεκωλες απο τις δικιες μας λογω του οτι βγαζουν την καταπιεση των μαναδων τους, καποιες προτημουν να νταλαβεριζονται με αλβανους οικοδομους, καποιες αλλες προτιμουν Ελληνα οπωςδηποτε, αυτα εν ολιγοις για τα γκομενακια απο την χωρα των αετων....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Πάντως εγώ δεν έχω γαμήσει ποτέ αλβανίδα και νομίζω κάποια στιγμή είναι μαστ. Τόσα χρόνια μας γαμάνε την χώρα ας γαμήσουμε και εμείς τις γυναίκες τους  :2funny:
Αλλά δεν έχω κονέ. Υπάρχουν ακόμα αλβανοί στην Ελλάδα; Νομίζω τόσα χρόνια δεν είναι αναγνωρήσιμοι πλέον. Ασε που δεν έρχονται καν καινούργοι. Καμιά ιδέα;
υπαρχουν εκτος απο την ορεστιαδα που πηγα για μια εβδομαδα :grin: εκει αλβανο δεν ειδα :cheesy:

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

:jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή ρε μαλάκες τι προτίνετε; Να στήσω καραούλι και να υσεκάρω ποιές περπατάνε σβέλτα για να εντοπίσω τις αλβανίδες; Μπορεί τουλάχιστον να δοθεί προσεγγιστική ταχύτητα εντός ενός ευλόγου διαστήματος τιμών προκειμ΄'ενου να αξιοποιήσω το gps του κινητού; Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom