Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΟΚ με έψησες. Που μένεις να έρθω να γαμήσω αλβανίδα
αυτο το περπατημα μπορει να ειναι στα γονιδια δεν ξερω αν το εχεις προσεξει ολες περπατανε γρηγορα σε σχεση με τις ελληνιδεςΓια το σώμα συμφωνώ.Άλλο DNA θα μου πεις.Όσο για το περπάτημα και τη φυσική κατάσταση προφανώς επειδή από μικρές στα χωράφια και σε δουλειές έχουν μάθει
παιζει πολυ αυτο στις καυσεις και στο πιο λυγερο κορμι σε σχεση με τις δικες μας που περπατανε πιο αργα και απο χελωνεςΈτσι είναι ναι.Περπατάνε πάντα γρήγορα και ας μην βιάζονται για κάτι
Ποια χωραφια ρε παιδες!!!!! οι περισσοτερες απο αυτες που ξερω εγω (και ξερω πολλες), ειναι γεννημενες μεν στην Αλβανια αλλα εχουν ερθει εδω σε ηλικια μικροτερη τον δεκα ετων, αρα ουσιαστικα ειναι μεγαλομενες εδω, οι ποιο πολλες δουλευουν σε καφετεριες και κλαμπακια (σερβις, υποδοχη, μπαρα). Γενικα ειναι ποιο ξεκωλες απο τις δικιες μας λογω του οτι βγαζουν την καταπιεση των μαναδων τους, καποιες προτημουν να νταλαβεριζονται με αλβανους οικοδομους, καποιες αλλες προτιμουν Ελληνα οπωςδηποτε, αυτα εν ολιγοις για τα γκομενακια απο την χωρα των αετων....Για το σώμα συμφωνώ.Άλλο DNA θα μου πεις.Όσο για το περπάτημα και τη φυσική κατάσταση προφανώς επειδή από μικρές στα χωράφια και σε δουλειές έχουν μάθει
υπαρχουν εκτος απο την ορεστιαδα που πηγα για μια εβδομαδα εκει αλβανο δεν ειδαΠάντως εγώ δεν έχω γαμήσει ποτέ αλβανίδα και νομίζω κάποια στιγμή είναι μαστ. Τόσα χρόνια μας γαμάνε την χώρα ας γαμήσουμε και εμείς τις γυναίκες τους
Αλλά δεν έχω κονέ. Υπάρχουν ακόμα αλβανοί στην Ελλάδα; Νομίζω τόσα χρόνια δεν είναι αναγνωρήσιμοι πλέον. Ασε που δεν έρχονται καν καινούργοι. Καμιά ιδέα;
Πάντως εγώ δεν έχω γαμήσει ποτέ αλβανίδα και νομίζω κάποια στιγμή είναι μαστ. Τόσα χρόνια μας γαμάνε την χώρα ας γαμήσουμε και εμείς τις γυναίκες τους
Αλλά δεν έχω κονέ. Υπάρχουν ακόμα αλβανοί στην Ελλάδα; Νομίζω τόσα χρόνια δεν είναι αναγνωρήσιμοι πλέον. Ασε που δεν έρχονται καν καινούργοι. Καμιά ιδέα;
ενταξει μαν για μας μπορει να ειναι μην τον αποπερνεις τον φιλο γιαυτον μπορει να μην ειναι