You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλβανίδες Θεές !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 794
- Εμφανίσεις 212K
-
- Ετικέτες
- αλβανίδες
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
κονέ ?? μπααα ... πανω στην μαχη θα δίνουν ρέστα πάντως τα μικρά !!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
..ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
παιδια εδω που μενω εχει παρα πολλους αλβανους οπως και αλβανιδες Ετσι οπως τις βλεπω ειναι πιο σεμνες απο τις ελληνιδες και αυτο το να ειναι σεμνες κτλ ντυνονται και βαφονται πιο σεμνα Ενω οι γκαυλιαρες οι δικες μας που ντυνονται και βαφονται για να μας κανουν το πουλι αεροπλανο Και ετσι χανουμε την κριση μας γιατι βλεπουμε τις ελληνιδες και εχουμε λανθασμενη κριση Αν βαφτουν ντυθουν και οι αλβανιδες οπως τις ελληνιδες πιστευω θα γινει το πουλι μας παλι καγκελο Τωρα στα κολωμπαρα που παω και εκει οι αλβανιδες ειναι <καπως> σεμνες Ενω οι ελληνιδες εκει παλι ξεκωλοζε μπορει να ειναι στον χαρακτηρα τους να ειναι ετσι οι αλβανιδες αλλα ειναι ωραιες γκομενες
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ο τρόπος που έχουν μεγαλώσει οι Αλβανίδες σίγουρα διαφέρει πολύ από τις δικές μας.Συντηρητισμός,πατριαρχικές οικογένειες και τα σχετικά.Στο σεξουαλικό κομμάτι όμως, επειδή είχα σχέση με 2 κοπέλες από Αλβανία και δεν μιλάω για βιζιτούδες,τα δίνουν όλα.Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχουν μάθει να υπηρετούν τον άντρα αφέντη προκειμένου να τον ικανοποιούν στο μάξιμουμ.Δεν θα ξεχάσω ότι και οι 2 με ρωτούσαν αν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελα για να ικανοποιηθώ.Και κάτι τελευταίο.Από καθαριότητα υπεράνω πάσας κριτικής.Μιλάμε για τρελλή περιποίηση και καθαριότητα.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
και αυτο που με εκανε εντυπωση στις αλβανιδες σε σχεση με τις ελληνιδες ειναι οτι οι ελληνιδες οι 20ρες 25αρες τρωνε οτι να ναι ειναι ψιλονταρντανες ασχετως που ειναι γκαυλιαρες δεν μιλαω για τις χοντρες αλλα οι ελληνιδες δεν εχουν το σωμα των αλβανιδων Οι αλβανιδες ειναι ολες φιτ τρωνε οσο ακριβως πρεπει τα γυμναστιρια εχουν γεμισει με ελληνιδες οι αλβανιδες δεν το χρειαζονται γιατι ειναι ηδη φιτ εχουν και πιο γρηγορο βαδισμα απο τις δικες μας ΟΙ δικες μας θελουν 2 ωρες να περπατισουν 100 μετρα αν εχει βιτρινες με γυναικεια ειδη στον δρομο τους ΟΙ αλβανιδες βαζουν κατω το κεφαλι και περπατανε δεν αστειευονται
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΟΚ με έψησες. Που μένεις να έρθω να γαμήσω αλβανίδα
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Για το σώμα συμφωνώ.Άλλο DNA θα μου πεις.Όσο για το περπάτημα και τη φυσική κατάσταση προφανώς επειδή από μικρές στα χωράφια και σε δουλειές έχουν μάθει
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΟΚ με έψησες. Που μένεις να έρθω να γαμήσω αλβανίδα
.Τις άφησα ο ξύπνιος.Ήθελα παπούτσι από τον τόπο μου και καλά...
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
αυτο το περπατημα μπορει να ειναι στα γονιδια δεν ξερω αν το εχεις προσεξει ολες περπατανε γρηγορα σε σχεση με τις ελληνιδεςΓια το σώμα συμφωνώ.Άλλο DNA θα μου πεις.Όσο για το περπάτημα και τη φυσική κατάσταση προφανώς επειδή από μικρές στα χωράφια και σε δουλειές έχουν μάθει
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πάντως εγώ δεν έχω γαμήσει ποτέ αλβανίδα και νομίζω κάποια στιγμή είναι μαστ. Τόσα χρόνια μας γαμάνε την χώρα ας γαμήσουμε και εμείς τις γυναίκες τους
Αλλά δεν έχω κονέ. Υπάρχουν ακόμα αλβανοί στην Ελλάδα; Νομίζω τόσα χρόνια δεν είναι αναγνωρήσιμοι πλέον. Ασε που δεν έρχονται καν καινούργοι. Καμιά ιδέα;
Αλλά δεν έχω κονέ. Υπάρχουν ακόμα αλβανοί στην Ελλάδα; Νομίζω τόσα χρόνια δεν είναι αναγνωρήσιμοι πλέον. Ασε που δεν έρχονται καν καινούργοι. Καμιά ιδέα;
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Έτσι είναι ναι.Περπατάνε πάντα γρήγορα και ας μην βιάζονται για κάτι
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Άρα άντε να τις φτάσεις να τις γαμήσεις μετά
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
παιζει πολυ αυτο στις καυσεις και στο πιο λυγερο κορμι σε σχεση με τις δικες μας που περπατανε πιο αργα και απο χελωνεςΈτσι είναι ναι.Περπατάνε πάντα γρήγορα και ας μην βιάζονται για κάτι
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Ποια χωραφια ρε παιδες!!!!! οι περισσοτερες απο αυτες που ξερω εγω (και ξερω πολλες), ειναι γεννημενες μεν στην Αλβανια αλλα εχουν ερθει εδω σε ηλικια μικροτερη τον δεκα ετων, αρα ουσιαστικα ειναι μεγαλομενες εδω, οι ποιο πολλες δουλευουν σε καφετεριες και κλαμπακια (σερβις, υποδοχη, μπαρα). Γενικα ειναι ποιο ξεκωλες απο τις δικιες μας λογω του οτι βγαζουν την καταπιεση των μαναδων τους, καποιες προτημουν να νταλαβεριζονται με αλβανους οικοδομους, καποιες αλλες προτιμουν Ελληνα οπωςδηποτε, αυτα εν ολιγοις για τα γκομενακια απο την χωρα των αετων....Για το σώμα συμφωνώ.Άλλο DNA θα μου πεις.Όσο για το περπάτημα και τη φυσική κατάσταση προφανώς επειδή από μικρές στα χωράφια και σε δουλειές έχουν μάθει
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
υπαρχουν εκτος απο την ορεστιαδα που πηγα για μια εβδομαδα εκει αλβανο δεν ειδαΠάντως εγώ δεν έχω γαμήσει ποτέ αλβανίδα και νομίζω κάποια στιγμή είναι μαστ. Τόσα χρόνια μας γαμάνε την χώρα ας γαμήσουμε και εμείς τις γυναίκες τους
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Πάντως εγώ δεν έχω γαμήσει ποτέ αλβανίδα και νομίζω κάποια στιγμή είναι μαστ. Τόσα χρόνια μας γαμάνε την χώρα ας γαμήσουμε και εμείς τις γυναίκες τους
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή ρε μαλάκες τι προτίνετε; Να στήσω καραούλι και να υσεκάρω ποιές περπατάνε σβέλτα για να εντοπίσω τις αλβανίδες; Μπορεί τουλάχιστον να δοθεί προσεγγιστική ταχύτητα εντός ενός ευλόγου διαστήματος τιμών προκειμ΄'ενου να αξιοποιήσω το gps του κινητού; Ευχαριστώ.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
ενταξει μαν για μας μπορει να ειναι μην τον αποπερνεις τον φιλο γιαυτον μπορει να μην ειναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις