jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
te dua shumτην παντρευομαι
te dua
te dua shumτην παντρευομαι
te dua
ΟΧΙ ότι δεν υπαρχουν και ελληνιδες που κανουν το ιδιο αλλα ευτυχως λιγες
οι ελληνιδες ειναι ποιο μαστερ σ αυτο το ειδος, οι αλλες το κανουν μονο απο επιβιωση οι δικες μας ομως γιατι πραγματικα το γουσταρουνσυνηθως οι αλβανιδες σε ερωτευωνται αναλογα με το ποσο χοντρο είναι το πορτοφολι σου όπως και άλλες αλοδαπες ΟΧΙ ότι δεν υπαρχουν και ελληνιδες που κανουν το ιδιο αλλα ευτυχως λιγες, οι αλβανιδες όμως οι περισοτερες όταν σε δουν φραγγατο σου δινουν ολες τις τρυπες τους με μεγαλη ευκολια και αν κανεις και καλα πως το πας για γαμο τοτε είναι που ξεκολιαζοντε μαζι σου
τα μυριζονται γιατι οι περισσοτεροι ελληνες λεφταδες πουλανε μαγκια ;) εχω κοτερο παμε βολτα ?Εδω κανεις λάθος, εκτός αν έχεις κάποιο λόγο να πουλας ελληνίδες σε όσους δεν ξέρουν. Δε μπορω με τίποτα τις αλβανιδες, θέλω να κανω εμετό επάνω τους. Αλλα όχι και να λεμε ανοησίες για τις ελληνίδες, πρόκειται για είδος που μυριζεται (και αρπάζει) πορτοφόλι απο 10 μέτρα.
τα μυριζονται γιατι οι περισσοτεροι ελληνες λεφταδες πουλανε μαγκια ;) εχω κοτερο παμε βολτα ?
τα μυριζονται γιατι οι περισσοτεροι ελληνες λεφταδες πουλανε μαγκια ;) εχω κοτερο παμε βολτα ?
κλασικες ερωτησεις τυπε φτιαχνονται εγκεφαλικαΔηλαδή λες οτι βρήκανε και τα κάνουνε. Δεν εχεις άδικο. Εχει χτίσει όμως μια νοοτροπία που επηρρεάζει όλους μας. Τι δουλειά κανεις, που μένεις, που θα παμε για φαγητό, αχ τι ωραια τσαντα. Ρε ουρντ!
χαλια νοοτροπια τυπε πριν μιλαγα με γνωστη μου πεταει ενα τωρα με τη κριση θα λεμε στα παιδια μας να κοιτανε τα λεφταΔηλαδή λες οτι βρήκανε και τα κάνουνε. Δεν εχεις άδικο. Εχει χτίσει όμως μια νοοτροπία που επηρρεάζει όλους μας. Τι δουλειά κανεις, που μένεις, που θα παμε για φαγητό, αχ τι ωραια τσαντα. Ρε ουρντ!
ετσι ειναι αλλα μια ζωη ετσι λενε στα παιδιαχαλια νοοτροπια τυπε πριν μιλαγα με γνωστη μου πεταει ενα τωρα με τη κριση θα λεμε στα παιδια μας να κοιτανε τα λεφτα
Α ρε Χοτζα θα τις βλέπεις απο εκεί ψηλά όλες αυτές τις ξεκωλιαρες και θα αναρωτιέσαι που βαδίζει η σημερινή αλβανική νεολαία