Kwstasikis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τρολλαρω ετσιΜε το μουνι γαμουσες?
Εσυ δεν μας ειπες οτι εισαι γκομενα?
Δουλευετε το κοσμακη εδω μεσα και εχετε το θρασος να σας πιστευουμε κι ολας!!
Αιντε παρταλι..
Τρολλαρω ετσιΜε το μουνι γαμουσες?
Αιντε παρταλι..
και μετα ξυπνησες!!!!Ενα φεγγαρι γαμουσα μια 20χρονη βουλγαρα που ερχοταν σπιτι για δουλειες
Στη συζητηση με φιλους,την ειχα πασαρει πειραματικα κ σαυτους κ πηγε σπιτι τους κ της εδωσαν το μουνι στο χερι χωρις καμμια δυσκολια κ ταυτοχρονα καθαριζε κιολας
Τη βαρεθηκαμε κ την εκανε, θελω να πω πως συμβαινει σπανια αλλα αν εισαι τυχερος γαμας κ τσαμπα κ σου κανουν γυαλι το σπιτι κ ειναι ευχαριστημενη κ η γυναικα σου!
Το μωρο ερχοταν πρωινα πριν φυγω για δουλεια,εβγαινα απο το μπανιο κ της κατεβαζα τη φορμουλα κ της ταδινα
Με το μουνι γαμουσες?
Αιντε παρταλι..
το πουλι γαμουσε αλλοδαπη οικιακη βοηθο σχεδον μια δεκαετια :-
τυπε αλλοδαπη παραδουλευτρα, συρια προσφυγοπουλα...στανταρ θα γαμησες και κανα γυφτακι απο τα φαναρια και δεν μας το λες...το πουλι γαμουσε αλλοδαπη οικιακη βοηθο σχεδον μια δεκαετια :-
στη χ.ε εύκολαTo θεμα ειναι πως τις εντοπιζεις αυτες τις αλλοδαπες-οικιακους βοηθους....
τυπε αλλοδαπη παραδουλευτρα, συρια προσφυγοπουλα...στανταρ θα γαμησες και κανα γυφτακι απο τα φαναρια και δεν μας το λες...
μιλαμε δεν εχεις αφησει μειονοτητα και κατατρεχαμενη...συντομα θα σε δουμε στο διεθνες δικαστηριο της χαγης σαν τον μιλοσεβιτσ
τις κυριακες ολες οι εσωτερικες εχουν ρεπο. ολη η ομονοια και οι γυρω δρομοι ( πατησιων- γ σεπτεμβριου- πειραιως- αθηνας- και παρα πολλοι αλλοι δρομοι και δρομακια γεμιζουν απο αυτες. νομιζεις οτι βρισκεσαι στην γεωργια .) χωριζονται ανα ηλικια και πανε στα στεκια τους για φαγητο ( ειναι η μοναδικη τους διασκεδαση ). οι μικρες πανε αλλου , οι μεσαιες αλλου και οι μεγαλυτερες και αυτες αλλου) . οταν γνωρισεις καποια και κανεις κονε, πολυ ευκολα μετα γνωριζεις και αλλες πολλες. τα υπολοιπα ερχονται μονα τους. υπαρχει πληθωρα επιλογων.
To θεμα ειναι πως τις εντοπιζεις αυτες τις αλλοδαπες-οικιακους βοηθους....
Καλη ερωτηση, εχω κ εγω καιρο να την δω!!..καπως ειχε αλλαξει προς το διεκπεραιωτικο την τελευταια φορα κ δεν επιχειρησα να την ξαναδω..συνεχιζει αραγε?και η Αγνή η Πολωνέζα σπίτια καθάριζε
μόλις είδε ότι τη γαμούσανε τ αφεντικά για ψίχουλα άρχισε τις βίζιτες και τα πιπέτα
κορόϊδο είναι
αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή?
διάβασε προσεχτικά τις αγγελίες στη χ.ε και δεν θα χάσειςανοιξε το νημα ο jerry, με ολα αυτα που ειπε οτι εχει εμπειριες και ξερει πως, αλλα δεν εγραψε πως γινονται αυτα
συναγωνιστής μου έγραψε οτι του έφαγε λέφταΚαλη ερωτηση, εχω κ εγω καιρο να την δω!!..καπως ειχε αλλαξει προς το διεκπεραιωτικο την τελευταια φορα κ δεν επιχειρησα να την ξαναδω..συνεχιζει αραγε?