Νέα

Αλλαγή καταλληλότερου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είδηση από το flash.gr:

Καλύτερος για πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου με 34.2% έναντι 30.7% του Κ.Καραμανλή σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της ALCO για το ALTER.
Το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου κατά 1,8 μονάδες

Σχόλιο (μη) ψυχιάτρου: Όταν διαφορές 20-30 μονάδων ανατρέπονται σε 2 εβδρομάδες, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
απλα ο ελινασ κανι οτι του πουνε τα καναλια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είδηση από το flash.gr:

Καλύτερος για πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου με 34.2% έναντι 30.7% του Κ.Καραμανλή σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της ALCO για το ALTER.
Το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου κατά 1,8 μονάδες

Σχόλιο (μη) ψυχιάτρου: Όταν διαφορές 20-30 μονάδων ανατρέπονται σε 2 εβδρομάδες, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αυτό δεν το είδα!
Μιλάμε τρικυμία εν κρανίω........ :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτός ο λαός ψηφίζει και βγάζει κυβερνήσεις...
ΟΦΑ λέμε ΟΦΑ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτός ο Ζίγκμουντ, πόσα θρεντ πια θα ανοίξει για να μας δείξει τη χαρά του που πέρασε μπροστά το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις;
Γιατί εγώ ξέρω μερικά ακόμα θρεντ που ασχολούνται με το ίδιο θέμα.
Είπαμε κομματόσκυλα, αλλά όχι κι έτσι!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτός ο Ζίγκμουντ, πόσα θρεντ ποια θα ανοίξει για να μας δείξει τη χαρά του που πέρασε μπροστά το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις;

Έλα ρε φέθρυ πια.
Πες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 8,3 καλύτερα και μην τσακώνεσαι με το ζίγκμουντ!
? :think:
Ό,τι να'ναι είναι ο κόσμος...

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Η απόγνωση που έχει οδηγήσει τον κόσμο ο Καραμανλής και η ΝΔ δεν θα μπορούσε να οδηγήσει αλλού παρά στο "μη χείρον"...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έλα ρε φέθρυ πια.
Πες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 8,3 καλύτερα και μην τσακώνεσαι με το ζίγκμουντ!
? :think:
Ό,τι να'ναι είναι ο κόσμος...

Ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και το κάθε κόμμα) θα πάρει ότι είναι να πάρει στις εκλογές.
Σου υπενθυμίζω όμως οτι ήδη υπάρχουν τα θρεντ "Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές", "Θλιβερός Γιωργάκης", "Πότε περνάγαμε καλύτερα, επι ΠΑΣΟΚ ή επί ΝΔ;", "Βουλγαράκη άντε γεια" κλπ.
Κανένα λες πως δεν επικαλύπτει την είδηση (ποια είδηση δηλαδή, γκάλοπ είναι) που έδωσε ο Ζίγκμουντ;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και το κάθε κόμμα) θα πάρει ότι είναι να πάρει στις εκλογές.
Σου υπενθυμίζω όμως οτι ήδη υπάρχουν τα θρεντ "Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές", "Θλιβερός Γιωργάκης", "Πότε περνάγαμε καλύτερα, επι ΠΑΣΟΚ ή επί ΝΔ;", "Βουλγαράκη άντε γεια" κλπ.
Κανένα λες πως δεν επικαλύπτει την είδηση (ποια είδηση δηλαδή, γκάλοπ είναι) που έδωσε ο Ζίγκμουντ;

Όλα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η όλη ιστορία είναι για γέλια, αλλά αυτό το 20% που αλλάζει... κόμμα :cheesy: είναι ανάμεσα μας μαζί με το υπόλοιπο 60% με μνήμη 1 kilobyte. Νομίζω τα 700€ που παίρνουν είναι πάρα πολλά. Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουν κολίγοι στα χωράφια

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός ο Ζίγκμουντ, πόσα θρεντ πια θα ανοίξει για να μας δείξει τη χαρά του που πέρασε μπροστά το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις;
Α, ρε Φεθράκο, πόσο για τα πανηγύρια είσαι: είναι το πρώτο θρεντ που ανοίγω εδώ και 3 μήνες που είμαι μέλος του φόρουμ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μόλις έχασα την παρθενιά μου...
Πες μας κι άλλα πλιιιζ :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Παρ' όλα αυτά είναι μια εξωφρενική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού που χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Α, ρε Φεθράκο, πόσο για τα πανηγύρια είσαι: είναι το πρώτο θρεντ που ανοίγω εδώ και 3 μήνες που είμαι μέλος του φόρουμ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μόλις έχασα την παρθενιά μου...
Πες μας κι άλλα πλιιιζ :2funny: :2funny: :2funny:

Συμμετέχεις σε ΟΛΑ τα θρεντ για το ίδιο θέμα, ανοίγεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ξανά στο ίδιο θέμα) και μετά μας λες οτι δεν τρέχει και τίποτα;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545

To δικο σου κομμα φιλαρακι ποσο πηρε?

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συμμετέχεις σε ΟΛΑ τα θρεντ για το ίδιο θέμα, ανοίγεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ξανά στο ίδιο θέμα) και μετά μας λες οτι δεν τρέχει και τίποτα;
Πω-πω ταραχή ο Φεθράκος... Ηρέμησε, μην μας πάθεις και τίποτα.
Σου θυμίζω πως όταν ο Παλέρμο πριν 4 μέρες άνοιξε καινούργιο θρεντ "θλιβερός γιωργάκης" δεν είπες τίποτα. Ούτε και εγώ...
Ήμαρτον, ζητώ σεμνά και ταπεινά συγγνώμη που άνοιξα αυτό το θρεντ και σου προκάλεσα τέτοια ταραχή.:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συνέβη κάτι το τόσο συγκλονιστικό και δεν το κατάλαβα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom