Νέα

Αλλαγή φρένων σε Porsche Cayenne 2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
οπότε μπορείς να παίζεις με τις ζωές των άλλων για να την βγάλεις τσάμπα
ρε μεγάλε ,,, εσύ μπαίνεις στο bourdela.com να ρωτήσεις πως κάνεις μια  ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ για να σου έρθει πιο φτηνά  ??
σου αρέσει κάποιος ασυνείδητος να σε χτυπήσει στον δρόμο να δικαιολογηθεί οτι δεν πιάσανε τα φρένα ??
τι λογική είναι αυτη ? οι ειδικοί για ποιο λόγο υπάρχουν ? για να κάνουν ταινίες και να τις βλέπεις εσύ στο youtube και να επισκευάζεις φρένα  ?

Τυπε συνεργειο εχεις?  :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
παρε ρε μεγαλε τακακια απο καλη εταιρια παγκιντ, περφορμανς φριξιον ας πουμε συμβατα με το καγιεν που χεις και πανε τα σε ενα συνεργειο να στα φορεσουν πις οφ κεικ και με τα μισα λ7

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αν εχει την ειδικη κολλα μπορει να τα βαλει και μονος του τυπε.  :S

URL]]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.020
Πόντοι
2.606
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αν εχει την ειδικη κολλα μπορει να τα βαλει και μονος του τυπε.  :S

http://[URL unfurl="true"]www.schoolshop.gr/images/uhu_stick.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αν ηταν ελλαδα θα του λεγα να παει στον μοραρη στον σταυρο αγ παρ. αλλα απ οτι καταλαβα ειναι εξω αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο για ενα καλο μηχανικο εδω εχουμε αλλαξει ολοκληρες καβουρο-δαγκανες με ανταπτορες καστομ  απο αεροπορικου τυπου αλουμινιο το να αλλαξεις τακακια σε μονομπλοκ δαγκανες που υποθετω φορα το καγιεν ειναι πανευκολο

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θεμα με το αμάξι εδω και 3 μέρες το πήγα σε μηχανικό εδώ και μου θελει 900 δολάρια για να το κάνει .  :headbang:  Φρικαρα οταν μου το πε. Και σκεφτομαι να το κανω μονος μου..δεν γαμιετε ποιος δινει 900 δολαρια. τι εργαλεια χρειαζομαι ? χρειαζομαι κανενα συγκικριμενο? φρενα βρηκα με 200 κατι δολαρια.
* Ειναι πρωτη φορα που θα επιχειρήσω να κανω κατι τετοιο μονος.

Τι λετε εσεις ; καποιος που ξερει.

τυπε μπας κ εισαι λιγο χλιδαφραγκος  - χλιδανεργος :grin: :grin:

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
To ζηταει το καραμουζιασμα μου φαινεται. Το εχει αναγκη.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θεμα με το αμάξι εδω και 3 μέρες το πήγα σε μηχανικό εδώ και μου θελει 900 δολάρια για να το κάνει .  :headbang:  Φρικαρα οταν μου το πε. Και σκεφτομαι να το κανω μονος μου..δεν γαμιετε ποιος δινει 900 δολαρια. τι εργαλεια χρειαζομαι ? χρειαζομαι κανενα συγκικριμενο? φρενα βρηκα με 200 κατι δολαρια.

Αδελφε έχω παρόμοιο πρόβλημα με το Learjet μου.
Πρέπει να κανω service στις τουρμπίνες, πριν πάω Κούβα να αγοράσω τα αγαπημένα μου πούρα, Hoyo de Monteray.
Ατυχώς αυτές τις μερες που έπεσε και το χρηματιστήριο έχω μια μικρή δυσχέρεια.

Μήπως κάποιος συναγωνιστής θα μπορούσε να με διευκολύνει με καμμιά 100.000 €, ή να μου δανείσει το δικό του Learjet...?
Ευχαριστω εκ των προτέρων
:2funny:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.143
Πόντοι
456
Αδελφε έχω παρόμοιο πρόβλημα με το Learjet μου.
Πρέπει να κανω service στις τουρμπίνες, πριν πάω Κούβα να αγοράσω τα αγαπημένα μου πούρα, Hoyo de Monteray.
Ατυχώς αυτές τις μερες που έπεσε και το χρηματιστήριο έχω μια μικρή δυσχέρεια.

Μήπως κάποιος συναγωνιστής θα μπορούσε να με διευκολύνει με καμμιά 100.000 €, ή να μου δανείσει το δικό του Learjet...?
Ευχαριστω εκ των προτέρων
:2funny:

Υπάρχουν μεταχειρισμένες καγιέν με 10 χιλιάρικα, μπορεί να πήρε καμμιά τέτοια ο φίλος και λογικό να του κακοφαίνεται να δώσει 900 για τα φρένα

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Τυπε συνεργειο εχεις?  :think:
ΟΧΙ δεν έχω συνεργείο
ΑΛΛΕΡΓΙΑ έχω σε τύπους που αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο  Cayenne του 08 δεν τους ενδιαφέρει αν θα πληρώσουν την υπερβολική κατανάλωση βενζίνης , ούτε αν θα πληρώσουν φόρο πολυτελείας και θέλουν να γλυτώσουν μερικά ευρό εις βάρος της ασφάλειας των συνανθρώπων τους .
τι το θέλεις το Cayenne  τότε ??
πάρε μια Ferrari και βάλε αέριο . την Ferrari την παίρνεις  για τα γκάζια, για τα φρένα , για τις επιδόσεις της .
και όλα αυτά θέλουν καλά υλικά , καλά λάστιχα κλπ κλπ
άμα δεν μπορείς να τα συντηρήσεις τι τα θέλεις όλα αυτά ? για να πουλάς μούρη ??
άστα καλύτερα  , με τους πουλμουρ έχω ΑΛΛΕΡΓΙΑ

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
324
Πόντοι
2.287
Ο ποντικός στην τρύπα δεν χωρει.....και κολοκυθια σέρνει.... :jerking: :jerking: :jerking:

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16

εμεις να δεις μια αλλεργια που εχουμε σε κατι τυπους στον χωρο του αυτοκινητου που μας βλεπουν σαν λεφτοδεντρο επειδη εχουμε ακριβο αμαξι

ενδεικτικα τιμες που μου εχουν ζητησει
λαμπα μικρη 12 € (στο skroutz / ebay τα βρισκεις απο 0,5)
λαμπα xenon 180 € (στο skroutz / ebay τα βρισκεις απο 5)
λαδια 25 € (στο skroutz / ebay τα βρισκεις απο 6)
δισκοπλακες 400 € (στο skroutz / ebay τα βρισκεις απο 80-100)
aircondotion 2500 € (στο skroutz / ebay τα βρισκεις απο 400-600)

οπως καταλαβαινεις πρωτα απολα καλα κανει ο τυπος και ρωταει (900 για τακακια - εστω και για porsche -ελεος) - τωρα αν πιανουν τα χερια του και εμπιστευεται τον εαυτο του και τα βιντεο που βλεπει οτι δεν θα κανει μαλακια ας τα αλλαξει και μονος του - δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα δυσκολο.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.803
Πόντοι
216
@@ λεει ο τύπος. Στο mk5 έχω 6piston σε 350mm δισκους και τα κεραμικά τακακια ΑΤΕ έχουν 180 euro. (Ιδια φρενα έχει και το Cayenne)

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ δεν έχω συνεργείο
ΑΛΛΕΡΓΙΑ έχω σε τύπους που αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο  Cayenne του 08 δεν τους ενδιαφέρει αν θα πληρώσουν την υπερβολική κατανάλωση βενζίνης , ούτε αν θα πληρώσουν φόρο πολυτελείας και θέλουν να γλυτώσουν μερικά ευρό εις βάρος της ασφάλειας των συνανθρώπων τους .
τι το θέλεις το Cayenne  τότε ??
πάρε μια Ferrari και βάλε αέριο . την Ferrari την παίρνεις  για τα γκάζια, για τα φρένα , για τις επιδόσεις της .
και όλα αυτά θέλουν καλά υλικά , καλά λάστιχα κλπ κλπ
άμα δεν μπορείς να τα συντηρήσεις τι τα θέλεις όλα αυτά ? για να πουλάς μούρη ??
άστα καλύτερα  , με τους πουλμουρ έχω ΑΛΛΕΡΓΙΑ
Εχουμε υψηλα προτυπα στη χωρα μας   :2funny:

newego_LARGE_t_1101_54287006.JPG

hqdefault.jpg

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.803
Πόντοι
216

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θεμα με το αμάξι εδω και 3 μέρες το πήγα σε μηχανικό εδώ και μου θελει 900 δολάρια για να το κάνει .  :headbang:  Φρικαρα οταν μου το πε. Και σκεφτομαι να το κανω μονος μου..δεν γαμιετε ποιος δινει 900 δολαρια. τι εργαλεια χρειαζομαι ? χρειαζομαι κανενα συγκικριμενο? φρενα βρηκα με 200 κατι δολαρια.

Επειδή εισαι ασχετος,φρενα με 200$ οχι τακακια ή δίσκοι αλλά φρένα,ασε το να κανεις καποιος που ξερει γιατι θα παρεις και αλλους στον λαιμο σου.

OP
OP
KavlomenosPoutanos

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια... τελικα το αμαξι χαλασε τελείως. εχω προβλημα με head hasket οποτε δεν συμφερει να το φτιαξω.  Και το πηρα πολύ φθηνα μάγκες για οσους λενε σιγα ρε εχεις Cayenne και σκεφτεσε να πληρωσεις για φρενα και κατι αλλο δεν μενω Ελλαδα πλέων!  :hi:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom