adaldizmi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
και εγω εχω ferrari και σκεφτομαι που θα βαλω το φτηνοτερο λαδι...δεν βγαινω να βαλω καλο συνθετικο..ξερει κανεις?![]()
βάλε σπορέλαιο...
θα είσαι μια χαρά!
και εγω εχω ferrari και σκεφτομαι που θα βαλω το φτηνοτερο λαδι...δεν βγαινω να βαλω καλο συνθετικο..ξερει κανεις?![]()
οπότε μπορείς να παίζεις με τις ζωές των άλλων για να την βγάλεις τσάμπα
ρε μεγάλε ,,, εσύ μπαίνεις στο bourdela.com να ρωτήσεις πως κάνεις μια ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ για να σου έρθει πιο φτηνά ??
σου αρέσει κάποιος ασυνείδητος να σε χτυπήσει στον δρόμο να δικαιολογηθεί οτι δεν πιάσανε τα φρένα ??
τι λογική είναι αυτη ? οι ειδικοί για ποιο λόγο υπάρχουν ? για να κάνουν ταινίες και να τις βλέπεις εσύ στο youtube και να επισκευάζεις φρένα ?
παρε ρε μεγαλε τακακια απο καλη εταιρια παγκιντ, περφορμανς φριξιον ας πουμε συμβατα με το καγιεν που χεις και πανε τα σε ενα συνεργειο να στα φορεσουν πις οφ κεικ και με τα μισα λ7
![]()
![]()
Αν εχει την ειδικη κολλα μπορει να τα βαλει και μονος του τυπε. :S
http://[URL unfurl="true"]www.schoolshop.gr/images/uhu_stick.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αν ηταν ελλαδα θα του λεγα να παει στον μοραρη στον σταυρο αγ παρ. αλλα απ οτι καταλαβα ειναι εξω αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο για ενα καλο μηχανικο εδω εχουμε αλλαξει ολοκληρες καβουρο-δαγκανες με ανταπτορες καστομ απο αεροπορικου τυπου αλουμινιο το να αλλαξεις τακακια σε μονομπλοκ δαγκανες που υποθετω φορα το καγιεν ειναι πανευκολο
Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θεμα με το αμάξι εδω και 3 μέρες το πήγα σε μηχανικό εδώ και μου θελει 900 δολάρια για να το κάνει .Φρικαρα οταν μου το πε. Και σκεφτομαι να το κανω μονος μου..δεν γαμιετε ποιος δινει 900 δολαρια. τι εργαλεια χρειαζομαι ? χρειαζομαι κανενα συγκικριμενο? φρενα βρηκα με 200 κατι δολαρια.
* Ειναι πρωτη φορα που θα επιχειρήσω να κανω κατι τετοιο μονος.
Τι λετε εσεις ; καποιος που ξερει.
Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θεμα με το αμάξι εδω και 3 μέρες το πήγα σε μηχανικό εδώ και μου θελει 900 δολάρια για να το κάνει .Φρικαρα οταν μου το πε. Και σκεφτομαι να το κανω μονος μου..δεν γαμιετε ποιος δινει 900 δολαρια. τι εργαλεια χρειαζομαι ? χρειαζομαι κανενα συγκικριμενο? φρενα βρηκα με 200 κατι δολαρια.
Αδελφε έχω παρόμοιο πρόβλημα με το Learjet μου.
Πρέπει να κανω service στις τουρμπίνες, πριν πάω Κούβα να αγοράσω τα αγαπημένα μου πούρα, Hoyo de Monteray.
Ατυχώς αυτές τις μερες που έπεσε και το χρηματιστήριο έχω μια μικρή δυσχέρεια.
Μήπως κάποιος συναγωνιστής θα μπορούσε να με διευκολύνει με καμμιά 100.000 €, ή να μου δανείσει το δικό του Learjet...?
Ευχαριστω εκ των προτέρων
![]()
ΟΧΙ δεν έχω συνεργείοΤυπε συνεργειο εχεις?![]()
ΑΛΛΕΡΓΙΑ έχω ....
Εχουμε υψηλα προτυπα στη χωρα μαςΟΧΙ δεν έχω συνεργείο
ΑΛΛΕΡΓΙΑ έχω σε τύπους που αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο Cayenne του 08 δεν τους ενδιαφέρει αν θα πληρώσουν την υπερβολική κατανάλωση βενζίνης , ούτε αν θα πληρώσουν φόρο πολυτελείας και θέλουν να γλυτώσουν μερικά ευρό εις βάρος της ασφάλειας των συνανθρώπων τους .
τι το θέλεις το Cayenne τότε ??
πάρε μια Ferrari και βάλε αέριο . την Ferrari την παίρνεις για τα γκάζια, για τα φρένα , για τις επιδόσεις της .
και όλα αυτά θέλουν καλά υλικά , καλά λάστιχα κλπ κλπ
άμα δεν μπορείς να τα συντηρήσεις τι τα θέλεις όλα αυτά ? για να πουλάς μούρη ??
άστα καλύτερα , με τους πουλμουρ έχω ΑΛΛΕΡΓΙΑ
ποια μαρκα ειναι το μκ5??@@ λεει ο τύπος. Στο mk5 έχω 6piston σε 350mm δισκους και τα κεραμικά τακακια ΑΤΕ έχουν 180 euro. (Ιδια φρενα έχει και το Cayenne)
φορντ εσκορτποια μαρκα ειναι το μκ5??
ποσες ιντσες ειναι οι ζαντες που φορας ?
Επειδή εισαι ασχετος,φρενα με 200$ οχι τακακια ή δίσκοι αλλά φρένα,ασε το να κανεις καποιος που ξερει γιατι θα παρεις και αλλους στον λαιμο σου.Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θεμα με το αμάξι εδω και 3 μέρες το πήγα σε μηχανικό εδώ και μου θελει 900 δολάρια για να το κάνει .Φρικαρα οταν μου το πε. Και σκεφτομαι να το κανω μονος μου..δεν γαμιετε ποιος δινει 900 δολαρια. τι εργαλεια χρειαζομαι ? χρειαζομαι κανενα συγκικριμενο? φρενα βρηκα με 200 κατι δολαρια.