Νέα

Αλλαγή ελαστικών - προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Έφτασε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα και δυστυχώς δεν παίρνει άλλη αναβολή.
Υπάρχει κάποιος τίμιος πατριώτης λαστιχάς με καλές τιμές και γνώση στο αντικείμενο ;
Το αυτοκίνητο είναι μεσαία κατηγορία, γερμανικό και γράφει χλμ κυρίως στην πόλη και εθνικό δίκτυο λόγω εργασίας. Τα καλοκαιρια όμως πάει επαρχία και παίζει και ελάχιστο χωματάκι.
Δεν είμαι γκαζοφονιάς ή κάγκουρας - θέλω κάτι που να έχει καλά κρατήματα και τίμια συμπεριφορά καθώς δεν κυνηγάω εντυπώσεις-επιδόσεις αλλά ασφάλεια και αξιοπιστία.
Η τιμή δεν παίζει ρόλο, καθώς στα εργαλεία μου δεν τσιγκουνεύομαι τα λεφτά - απλά θέλω κάτι value for money από τους καταξιωμένους κατασκευαστές κι όχι ανύπαρκτες εταιρειες από το πουθενά.
Για την ιστορία, αυτη τη στιγμή φοράω continental (ό,τι προτεινε ο τελευταιος λαστιχάς) και λόγω του οτι δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις - επιδοσεις στο αυτοκινητο, ειμαι ευχαριστημένος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά !
Καλό καλοκαίρι και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας !
Κακό ψόφο στους δοσίλογους και στους γερμανοτσολιάδες !

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.782
Πόντοι
496
Υπάρχει κάποιος τίμιος πατριώτης λαστιχάς με καλές τιμές και γνώση στο αντικείμενο ;
Το αυτοκίνητο είναι μεσαία κατηγορία, γερμανικό και γράφει χλμ κυρίως στην πόλη και εθνικό δίκτυο λόγω εργασίας. Τα καλοκαιρια όμως πάει επαρχία και παίζει και ελάχιστο χωματάκι.
Δεν είμαι γκαζοφονιάς ή κάγκουρας - θέλω κάτι που να έχει καλά κρατήματα και τίμια συμπεριφορά καθώς δεν κυνηγάω εντυπώσεις-επιδόσεις αλλά ασφάλεια και αξιοπιστία.
Η τιμή δεν παίζει ρόλο, καθώς στα εργαλεία μου δεν τσιγκουνεύομαι τα λεφτά - απλά θέλω κάτι value for money από τους καταξιωμένους κατασκευαστές κι όχι ανύπαρκτες εταιρειες από το πουθενά.
Για την ιστορία, αυτη τη στιγμή φοράω continental (ό,τι προτεινε ο τελευταιος λαστιχάς) και λόγω του οτι δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις - επιδοσεις στο αυτοκινητο, ειμαι ευχαριστημένος.

τυπε bridgestone turanza
εξαλλου το continental, αν και καλο λαστιχο, ειναι γερμανικο :tickedoff:
και γω προσωπικα πλεον δεν αγοραζω ουτε γερμανικη πινεζα :grin:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
michelin goodyear dunlop falken toyo bridgestone pirelli κτλ.Ολοι εχουν καλα λαστιχα στις χαμηλομεσαιες κατηγοριες.Παρομοια σε αποδοση και τιμη με φτηνοτερα τα falken και toyo

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το αυτοκίνητο είναι γερμανικό ...

αυτη τη στιγμή φοράω continental ....

:headbang: :headbang: :headbang:

για την περιπτωση σου προτεινονται οι μαρκες
Westlake / AKS / Telluride / Compass

αν δεν τις βρεις βαλε οποιο φθηνοτερο κινεζικο λαστιχο σου δωσουν - απλα φροντισε να πας σε μια ερημια και στην πρωτη στροφη που θα προσπαθησεις να παρεις να εχεις γκαζωσει αρκετα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
bridgestone turanza
Στον Καλογριτσα στον Σταυρο ο φτηνότερος και τιμιότερος λαστιχας και ατοκες δοσεις με πιστωτικη.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
και εγω bridgestone θα ελεγα αν και το turanza δεν εχει και την τελεια προσφυση αλλα ειναι ανθεκτικο

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ το turanza δεν θα το προτιμούσα. Το δοκίμασα και δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Τώρα φοράω michelin energy saver και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από κράτημα όσο και απο θόρυβο αλλα και αντίσταση κύλισης.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Η Goodyear εχει τα περισσοτερα κεντρα εξελιξης στον κοσμο και ειναι ισως και η μονη εταιρεια που μαζευει δεδομενα και απο τους αθλιους ελληνικους δρομους. Θα σου συνιστουσα Goodyear η καποια απο τις θυγατρικες της. Dunlop η για φτηνα Sava.

popeye_170

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Continental Sport contact  αλλά όχι τα 5. Και για Pirelli έχω ακούσει καλά λόγια.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Dunlop sp fast response.Το προηγούμενο ελαστικό μου.Άριστο.Έκανα τη μαλακία κι έβαλα Bridgestone turanza και δεν κράτησαν ούτε 30.000χλμ σε εθνική οδό και Αττική Οδό.Χώρια ότι δε στρίβουν με τίποτα,όλο γλυστράνε...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Ρε φιλε δεν θα σε κακολογήσουμε αν μας πεις τι αμάξι είναι και τι διάσταση λάστιχα φοράει.Αν είσαι τόσο "ασχετος" εμπιστεψου τον λαστιχά με κλειστά μάτια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μέχρι να γίνουν σαν την καράφλα του Καζάκη μην ανησυχείς.

Κρατάνε.

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

πες μας ομως φιλαρακι τι αυτοκινητο εχεις ή εστω διασταση,αν εχεις γρηγορο αμαξι βαλε michelin pilot sport 3,150 αλογα και πανω ομως για να μπορεις να τα ζεστανεις ευκολα,μακρια απο κατι turanza που διαβαζω και απο κατι pirelli,αν εχεις αυτοκινητο κοντα στα 100-120 αλογα καλη λυση ειναι τα continental premium contact και τα dunlop , αν τωρα εχεις 4χ4 ή suv δεν ξερω..αυτα :)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 70, Αθήνα - Γκύζη, 11473, ΑΤΤΙΚΗΣ

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Dunlop sp fast response.Το προηγούμενο ελαστικό μου.Άριστο.Έκανα τη μαλακία κι έβαλα Bridgestone turanza και δεν κράτησαν ούτε 30.000χλμ σε εθνική οδό και Αττική Οδό.Χώρια ότι δε στρίβουν με τίποτα,όλο γλυστράνε...
δε θα πω οτι γλιστρανε τοσο αλλα και μενα μετα απο 30000 χιλιομετρα δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση, δεν φαινονται αντοχης.

OP
OP
Hirayama

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
πες μας ομως φιλαρακι τι αυτοκινητο εχεις ή εστω διασταση,αν εχεις γρηγορο αμαξι βαλε michelin pilot sport 3,150 αλογα και πανω ομως για να μπορεις να τα ζεστανεις ευκολα,μακρια απο κατι turanza που διαβαζω και απο κατι pirelli,αν εχεις αυτοκινητο κοντα στα 100-120 αλογα καλη λυση ειναι τα continental premium contact και τα dunlop , αν τωρα εχεις 4χ4 ή suv δεν ξερω..αυτα :)

Ειναι γερμανικό χατσμπακ, μεσαια κατηγορία (αστρα), 100-120 άλογα, βενζίνη και οι διαστασεις 205/55/16 αν θυμαμαι καλά.
Σκέφτομαι τα continental που είπες και τα michelin energy saver.

Οι online σκρουτζολαστιχάδες που πρότειναν μερικά παιδιά είναι αξιόπιστοι ; Δλδ ποιος και που θα βάλει τα λάστιχα και μετα ζυγοσταθμιση-ευθυγραμμιση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom