Νέα

Αλλαγή ελαστικών - προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Hirayama

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μέχρι να γίνουν σαν την καράφλα του Καζάκη μην ανησυχείς.

Κρατάνε.

Τον ζηλευεις τον Καζάκη, παραδεξου το.
Κάθε μέρα τον καλάνε σε όλη την Ελλάδα για ομιλίες και το ΕΠΑΜ δυναμώνει !
Την ίδια στιγμή που πανικόβλητα τρωκτικά σαν και σένα, σαπιοκοιλιά, πληρώνονται από το σύστημα για να προπαγανδίζουν υπέρ της Κατοχής.

OP
OP
Hirayama

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang:

για την περιπτωση σου προτεινονται οι μαρκες
Westlake / AKS / Telluride / Compass

αν δεν τις βρεις βαλε οποιο φθηνοτερο κινεζικο λαστιχο σου δωσουν - απλα φροντισε να πας σε μια ερημια και στην πρωτη στροφη που θα προσπαθησεις να παρεις να εχεις γκαζωσει αρκετα

το αυτοκινητο αγοραστηκε το μακρινό 2009, πριν την απροκαλυπτη γερμανική επέμβαση με τα μνημόνια.
τότε που ακομη τρωγαμε την παραμυθα της ευρωπαικης οικογενειας, της ισχυρης Ελλάδς και του τεμπέλη έλληνα που δε θελει να προοδευσει
τωρα, για να κάνω χαλαστρα στη γερμανική κηδεμονια, δε θα κολήσω σε ακτιβιστικες μαλακιες του τυπου μην αγοραζετε νουνου για να υποφερει η ολλανδια που μας μισει, αλλά θα βγαλω την Ελλάδα από την ΕΕ και το ευρω και θα τους αναψω τετοια φωτια στον κώλο, που θα με θυμούνται για 100 χρόνια ακόμη !

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τωρα, για να κάνω χαλαστρα στη γερμανική κηδεμονια, δε θα κολήσω σε ακτιβιστικες μαλακιες του τυπου μην αγοραζετε νουνου για να υποφερει η ολλανδια που μας μισει, αλλά θα βγαλω την Ελλάδα από την ΕΕ και το ευρω και θα τους αναψω τετοια φωτια στον κώλο, που θα με θυμούνται για 100 χρόνια ακόμη !

τους υπολοιπους μας ρωτησες αν θελουμε την εξοδο ?

ο συντροφος βλαντ αυτα τα βρισκει εξαιρετικα παντως

εκτος και αν προτιμας κατι σε κιμ ιλ

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω σε γερμανικο πισωκουνητο ,βαζω continental  και ειμαι οκ σε γενικες γραμμες.
Αν εισαι μπροσθοκινητος ,βαλε οτι σε συμφερει οικονομικα.
Εννοειται οτι αν πας σε ακραια φτηνες λυσεις ,δεν ειναι για πεταμα ,απλως κατι χανεις παντα ,απο τα 4-5 χαρακτηριστικα που επιθυμεις ,ιδανικα να εχει ενα λαστιχο.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τα λεφτα που εχεις να διαθεσεις ειναι το παν.. Επειδη εψαχνα και εγω πριν λιγους μηνες, αυτα που βρηκα πως ειχαν περασει όλα τα EU τεστ με υψηλοτερες βαθμολογιες ειναι τα Goodyear Efficient Grip Performance και τα Dunlop Sport BluResponse.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Εδω θα βρεις ολα τα ελαστικα με reviews ωστε να βοηθηθεις.
Εγω εβαλα goodyear assymetric2 σε 17αρα ζαντα με 385 ευρω.Εχουν τρομερες κριτικες και σαυτην την τιμη ειναι vfm.Mεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Κάθε πιστοποιημένος πωλητής ελαστικών πρεπει πλεον να εχει τις κατηγοριοποιήσεις κατα EU.

Να κοιταξεις πρωτα αυτα και όταν καταληξεις στα επικρατεστερα διαβασε και κανενα review. Οσο καλο αμαξι και να εχεις αν τα ελαστικα ειναι χαμηλης ποιοτητας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom