Νέα

Αλλαγές στα κληρονομικά δικαιώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cost2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σωστός ο νέος νόμος η λάθος?

• Ο νέος νόμος είναι σωστός

• Ο νέος νόμος είναι λάθος

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.657
Πόντοι
3.556
αυτό απλά.
Είμαι περίεργος να δω πως θα καταφέρει ο νομοθέτης να περιγράψει τις προυποθέσεις.
Έχουν να πέσουν χοντρά γέλια, και για να μη λέμε μαλακίες, ΄-ας με διορθώσουν κι οι νομικοί συναγωνιστές εδώ- αλλά είναι τόσο δύσκολο να αποσαφηνιστεί και να αποδειχθεί το 'σύντροφος ζωής' που θα είναι αδύνατον να ψηφιστεί τέτοιος νόμος.......

Μπα. Έχουν παραδείγματα νόμων κι από άλλες χώρες.

Τα έχουν κάνει ήδη αλλού αυτά εδώ και χρόνια.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.657
Πόντοι
3.556
Μα αν κάποιος θέλει να έχει κληρονόμο το σύντροφό του μπορεί να τον παντρευτεί ή έστω να κάνουν ένα συμφωνο συμβίωσης. Εξάλλου, αν ισχύσουν οι κληρονομικές συμβάσεις θα υπάρχει ακόμα ένας τρόπος, ενδεχομένως πιο εύκολος, να γίνει κάποιος κληρονόμος. Σε τι εξυπηρετεί η γενική αναφορά σε έναν ''σύντροφο ζωής'';

Κάποιοι από μας δεν παντρεύονται καμιά, αλλά έχουν παιδιά. Και θέλουν όλα να πάνε στα παιδιά, και τίποτα στις γυναίκες.

Οπότε αυτοί οι νόμοι είναι ένα επιπλέον εμπόδιο, καθώς θέτουν νέους περιορισμούς.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Κάποιοι από μας δεν παντρεύονται καμιά, αλλά έχουν παιδιά. Και θέλουν όλα να πάνε στα παιδιά, και τίποτα στις γυναίκες.

Οπότε αυτοί οι νόμοι είναι ένα επιπλέον εμπόδιο, καθώς θέτουν νέους περιορισμούς.

α μπα .. μας κανεις και κυρηγματα και τις αφηνεις αστεφάνωτες ... μωρε μπραβο :coffee::coffee:

OP
OP
cost2001

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Μπα. Έχουν παραδείγματα νόμων κι από άλλες χώρες.

Τα έχουν κάνει ήδη αλλού αυτά εδώ και χρόνια.
Σε χώρες που ο γάμος δεν έχει μεγάλη σημασία και απλά σηζουν θα μπορούσε να λειτουργήσει, στην Ελλάδα όμως που ο γάμος είναι θεσμός θα γίνει μαδομουνι

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.657
Πόντοι
3.556
ανοιγουν νεοι οριζοντες για εμας τους συντροφους ζωης πολλων γυναικων με τεραστια ακινητη περιουσία :coffee::coffee::coffee:

Για σένα αμφιβάλλω βέβαια, αλλά το θέμα είναι, με τον καιρό θα βολέψουν νεαρούς ζιγκολό από τη Μέση Ανατολή να τα φάνε από ευκατάστατες κυρίες.

OP
OP
cost2001

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Για σένα αμφιβάλλω βέβαια, αλλά το θέμα είναι, με τον καιρό θα βολέψουν νεαρούς ζιγκολό από τη Μέση Ανατολή να τα φάνε από ευκατάστατες κυρίες.
Δεν τον ξέρεις τον Νιπλη καλά

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.657
Πόντοι
3.556
Σε χώρες που ο γάμος δεν έχει μεγάλη σημασία και απλά σηζουν θα μπορούσε να λειτουργήσει, στην Ελλάδα όμως που ο γάμος είναι θεσμός θα γίνει μαδομουνι

Ναι, σωστά. Αλλά όλα αλλάζουν κι εδώ. Κακήν-κακώς και υποχρεωτικά. Ως συνήθως.:grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756

Εγω ειμαι κύριος σε αυτα :coffee::coffee: δεν ειμαι σαν τα μουτρα σου , τηρώ τις κοινωνικες υποχρεωσεις μου :coffee::coffee:

Τωρα για τους ζιγκολο απο την μεση ανατολη , δεν θα προλαβουν , οτι αφησουμε εμεις θα παρουν αυτοι

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.657
Πόντοι
3.556
Εγω ειμαι κύριος σε αυτα :coffee::coffee: δεν ειμαι σαν τα μουτρα σου , τηρώ τις κοινωνικες υποχρεωσεις μου :coffee::coffee:

Τωρα για τους ζιγκολο απο την μεση ανατολη , δεν θα προλαβουν , οτι αφησουμε εμεις θα παρουν αυτοι

Μακριά από γάμους και τις πολλές κοινωνικές συμβάσεις.

Μόνο τα παιδιά μετράνε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
ονειρευεται ο σαπιος κοιλουμπας που παει μονο τουαλετα -σαλονι πλουσιες κυραδες
ΩΙΜΕ...
υγ αρα εγω που ειμαι μνηστευμενος και παλι την παταω
πουτσα μου δεν εχω τιποτα:coffee:

OP
OP
cost2001

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
ΩΙΜΕ...
Μπορεί να έχει η μνηστή σας όμως

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
έχω πιάσει γκόμενα ένα γκιλφ τώρα τελευταία που αυτές οι αλλαγές είναι ότι πρέπει για να το κληρονομήσω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
ΩΙΜΕ...

αυτα γραφεις και τα ξεπατικωνει και η νυφουλα και μου ζαλιζει τ αρχδια
Φιτ ειμαι , ΦΙΤ , εχουν παρει φωτια τα πολυοργανα εδω :rockon::rockon::rockon:

θα σου γνωριζα μια πλουσια αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ :rockon::rockon::rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
έχω πιάσει γκόμενα ένα γκιλφ τώρα τελευταία που αυτές οι αλλαγές είναι ότι πρέπει για να το κληρονομήσω
να μην εχω αδελφη να στην δωσω ρε γαμωτο και να πας απο ΄΄φυσικα ΄'αιτια στον χρονο επανω:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτα γραφεις και τα ξεπατικωνει και η νυφουλα και μου ζαλιζει τ αρχδια
Φιτ ειμαι , ΦΙΤ , εχουν παρει φωτια τα πολυοργανα εδω :rockon::rockon::rockon:

θα σου γνωριζα μια πλουσια αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ :rockon::rockon::rockon:
ειμαι μνηστευμενος δεν ασχολουμαι με ΠΙΚΡΟΧΟΛΕΣ πλουσιες που ξεμειναν να κανουν παρεα με φυλακοβιους υπηκοους Παναμα:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
να μην εχω αδελφη να στην δωσω ρε γαμωτο και να πας απο ΄΄φυσικα ΄'αιτια στον χρονο επανω:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειμαι μνηστευμενος δεν ασχολουμαι με ΠΙΚΡΟΧΟΛΕΣ πλουσιες που ξεμειναν να κανουν παρεα με φυλακοβιους υπηκοους Παναμα:coffee:
δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομα μου τζάμπα θα σε βγάλει μετά ο ευαγγελάτος και θα σε κάνει 3D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom