Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
Ελα ντε
ανοιγουν νεοι οριζοντες για εμας τους συντροφους ζωης πολλων γυναικων με τεραστια ακινητη περιουσία
Ελα ντε
αυτό απλά.
Είμαι περίεργος να δω πως θα καταφέρει ο νομοθέτης να περιγράψει τις προυποθέσεις.
Έχουν να πέσουν χοντρά γέλια, και για να μη λέμε μαλακίες, ΄-ας με διορθώσουν κι οι νομικοί συναγωνιστές εδώ- αλλά είναι τόσο δύσκολο να αποσαφηνιστεί και να αποδειχθεί το 'σύντροφος ζωής' που θα είναι αδύνατον να ψηφιστεί τέτοιος νόμος.......
Μα αν κάποιος θέλει να έχει κληρονόμο το σύντροφό του μπορεί να τον παντρευτεί ή έστω να κάνουν ένα συμφωνο συμβίωσης. Εξάλλου, αν ισχύσουν οι κληρονομικές συμβάσεις θα υπάρχει ακόμα ένας τρόπος, ενδεχομένως πιο εύκολος, να γίνει κάποιος κληρονόμος. Σε τι εξυπηρετεί η γενική αναφορά σε έναν ''σύντροφο ζωής'';
Κάποιοι από μας δεν παντρεύονται καμιά, αλλά έχουν παιδιά. Και θέλουν όλα να πάνε στα παιδιά, και τίποτα στις γυναίκες.
Οπότε αυτοί οι νόμοι είναι ένα επιπλέον εμπόδιο, καθώς θέτουν νέους περιορισμούς.
Σε χώρες που ο γάμος δεν έχει μεγάλη σημασία και απλά σηζουν θα μπορούσε να λειτουργήσει, στην Ελλάδα όμως που ο γάμος είναι θεσμός θα γίνει μαδομουνιΜπα. Έχουν παραδείγματα νόμων κι από άλλες χώρες.
Τα έχουν κάνει ήδη αλλού αυτά εδώ και χρόνια.
ανοιγουν νεοι οριζοντες για εμας τους συντροφους ζωης πολλων γυναικων με τεραστια ακινητη περιουσία
Δεν τον ξέρεις τον Νιπλη καλάΓια σένα αμφιβάλλω βέβαια, αλλά το θέμα είναι, με τον καιρό θα βολέψουν νεαρούς ζιγκολό από τη Μέση Ανατολή να τα φάνε από ευκατάστατες κυρίες.
Σε χώρες που ο γάμος δεν έχει μεγάλη σημασία και απλά σηζουν θα μπορούσε να λειτουργήσει, στην Ελλάδα όμως που ο γάμος είναι θεσμός θα γίνει μαδομουνι
Για σένα αμφιβάλλω βέβαια, αλλά το θέμα είναι, με τον καιρό θα βολέψουν νεαρούς ζιγκολό από τη Μέση Ανατολή να τα φάνε από ευκατάστατες κυρίες.
Ό,τι να ´ναι, ούτε που με ενδιαφέρει.Δεν τον ξέρεις τον Νιπλη καλά
Δεν τον ξέρεις τον Νιπλη καλά
Εγω ειμαι κύριος σε αυτα δεν ειμαι σαν τα μουτρα σου , τηρώ τις κοινωνικες υποχρεωσεις μου
Τωρα για τους ζιγκολο απο την μεση ανατολη , δεν θα προλαβουν , οτι αφησουμε εμεις θα παρουν αυτοι
ονειρευεται ο σαπιος κοιλουμπας που παει μονο τουαλετα -σαλονι πλουσιες κυραδεςΓια σένα αμφιβάλλω βέβαια, αλλά το θέμα είναι, με τον καιρό θα βολέψουν νεαρούς ζιγκολό από τη Μέση Ανατολή να τα φάνε από ευκατάστατες κυρίες.
Μπορεί να έχει η μνηστή σας όμωςονειρευεται ο σαπιος κοιλουμπας που παει μονο τουαλετα -σαλονι πλουσιες κυραδες
ΩΙΜΕ...
υγ αρα εγω που ειμαι μνηστευμενος και παλι την παταω
πουτσα μου δεν εχω τιποτα
εχει ναιΜπορεί να έχει η μνηστή σας όμως
ονειρευεται ο σαπιος κοιλουμπας που παει μονο τουαλετα -σαλονι πλουσιες κυραδες
ΩΙΜΕ...
υγ αρα εγω που ειμαι μνηστευμενος και παλι την παταω
πουτσα μου δεν εχω τιποτα
να μην εχω αδελφη να στην δωσω ρε γαμωτο και να πας απο ΄΄φυσικα ΄'αιτια στον χρονο επανωέχω πιάσει γκόμενα ένα γκιλφ τώρα τελευταία που αυτές οι αλλαγές είναι ότι πρέπει για να το κληρονομήσω
ειμαι μνηστευμενος δεν ασχολουμαι με ΠΙΚΡΟΧΟΛΕΣ πλουσιες που ξεμειναν να κανουν παρεα με φυλακοβιους υπηκοους Παναμααυτα γραφεις και τα ξεπατικωνει και η νυφουλα και μου ζαλιζει τ αρχδια
Φιτ ειμαι , ΦΙΤ , εχουν παρει φωτια τα πολυοργανα εδω
θα σου γνωριζα μια πλουσια αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομα μου τζάμπα θα σε βγάλει μετά ο ευαγγελάτος και θα σε κάνει 3Dνα μην εχω αδελφη να στην δωσω ρε γαμωτο και να πας απο ΄΄φυσικα ΄'αιτια στον χρονο επανω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειμαι μνηστευμενος δεν ασχολουμαι με ΠΙΚΡΟΧΟΛΕΣ πλουσιες που ξεμειναν να κανουν παρεα με φυλακοβιους υπηκοους Παναμα
τι τα θες δεν θα τεσταριστει δεν εχω αδελφηδεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομα μου τζάμπα θα σε βγάλει μετά ο ευαγγελάτος και θα σε κάνει 3D