Νέα

Αληθεύει οτι οι κοπελες των 10 ευρώ στο μεταξουργείο εχουν αφροδισια νοσήματα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειμαι σιγουρος αν υπηρχε ενα αλμπουμ με φωτογραφιες απ αυτους που γαμησαν λιγο πριν πας στο ρδελο των 10ευρω και το εβλεπε κανεις θα εκανε μεταβολη και εμετο το λιγοτερο,πακιδες,πρεζονια,βρωμιαρηδες
:idiot:
αν το ζακι ειχε 10 ευρω θα επαιρνε 1 χαρτι για να γινει και οχι να γαμησει

Επισκέπτης
Τυπε θεματοθετη δεν ξερω πού εχει πιο πολλα αφροδίσια  :pipa1: , παντως εχω να σου πω οτι στο μεταξι που εχει κατεβει η ταριφα στο 10ρικο, οι γκομενες που φερνουν πλεον ειναι σχεδον ολες μπαζα και το φαινομενο της ξεπέτας καραφαβορί.

Για αυτο μην πατατε μιας και ειναι και αρκετα επικινδυνα πλεον. Ε και σιγα σιγα θα παει κι η ταρίφα στο 5άευρω αμα δεν παταει κανεις μας και ετσι στη φυλης δεν νομιζω να ξαναπατήσει πάκης, οπότε θα μεινουμε μονο Ελληναράδες να γαμαμε τα ρουμανικά ρουφοκαυλέτα  :2on1: :2on1:
Λευτεριά στην φυλής  :tits2: :tits2:

Μονοδιάστατος ἄποψις. Ἑκάστη περιοχὴ ἔχει ἀρνητικὰ καὶ θετικὰ στοιχεῖα, καὶ ἀλληλοσυμπληροῦνται.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Και τι ηθελες να εχουν φιλε μου στο μουνι τους χαβιαρι? 10 ευρω κοστιζουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα πιο επικινδυνα στο σεξ τα κανουν οι CG που πληρωνονται δεκαπλασια εως και τριακονταπλασια για υπηρεσιες πολυ πιο επικινδυνες(συν 20 συν 20 συν 40 συν 50 και παει λεγοντας)
γιαυτο εγω δεν παω με τετοιες τυπε
σιχαινομαι :S

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γιαυτο εγω δεν παω με τετοιες τυπε
σιχαινομαι :S
τύπε εσένα δε σε φοβάμαι.
αυτές που πηδάς εσύ είναι κάθε μέρα από τις 6 το πρωί μέχρι το μεσημέρι στο ΙΚΑ.... όλο εξετάσεις κάνουν. :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.056
Πόντοι
3.715

Δεν πάω Μετάξι αλλά και να με έβγαζε ο δρόμος σίγουρα δε θα δοκίμαζα τα τελευταία χρόνια.
Παλιότερα μπορούσες να βρεις και ''παρθένα'' εκεί.

Κάτι που με ανησύχησε είναι το παρακάτω άρθρο από μια κωλοφυλλάδα που δε συμπαθώ, αλλά έχει βάσιμες αλήθειες.

Προς σκέψη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε εσένα δε σε φοβάμαι.
αυτές που πηδάς εσύ είναι κάθε μέρα από τις 6 το πρωί μέχρι το μεσημέρι στο ΙΚΑ.... όλο εξετάσεις κάνουν. :grin:
εχουν αποκτησει ανοσια οπως ο τυπος μαρης δικε μου :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρεεεε..... όχι ακάποτες πίπες λέμεεεε!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αφού οι ίδιες που είναι με 10 εκεί, μετά από κανά χρόνο εμφανίζονται σε στούντιο με 50άρια...
και μετά σε μασατζίδικα

η πουτανιά είναι σαν τους ηθοποιούς
ξεκινάς από λόκαλ θεατράκια, μετά καμιά διαφημισούλα, μετά πας σε καμιά βιντεοταινία, μετά σε καμιά τηλεοτπική παραγωγή, μετά σε έργο κινηματογραφικό και φτάνεις να ζητάς τον ουρανό με τα άστρα για να πεις τη μαλακία σου σε πρωινή εκπομπή για το αν οι σαρδέλες είναι καλύτερες με λάδι ή παστές

η ουσία παραμένει...ο ίδιος άνθρωπος είναι και τα ίδια πράγματα κάνει

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Εμένα πάντως μια τσατσά από Λύφη μου έλεγε ότι στο Μετάξι είναι χάλια γι'αυτό και το χρηματικό ποσό των 10$. .τώρα απο την άλλη στο Μετάξι απο την μικρή μου εμπειρία πρεζόνια δεν βάζουν τσατσάδες μου έχουν πει ούτε μεθυσμένοι εισέρχονται στα δώματα του αγοραίου έρωτα.  .Βέβαια είναι λίγο παράλογο οι κοπέλες να κολλάνε ΣΜΝ και κάνω λόγο για σοβαρά (βλέπε AIDS)  γιατί και αυτές άνθρωποι είναι και θέλουν να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή  . .αν όχι όλες οι περισσότερες τουλάχιστον!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αφου τωρα μπορει να δουλευει φυλης και μετα απο κανα μηνα μεταξι και τουμπαλιν

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
προτιμώ να χωσω μια πορνο ταινια gang bang with Aleta ocean στο home cinema και να τράβηξω μια μαλακια πολυτελείας (with condom) παρα να παω εκει !εκει τον χωνουν αλλοεθνεις και βάρβαροι !btw  κολλητός μου στο μετάξι πριν 4-5 χρονια του έσπασε το προφυλακτικο κ ο κωλο φαρδος τη γλίτωσε μια ουρωλοιμοξη που βεβαια τον ταλαιπώρησε αρκετα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
προτιμώ να χωσω μια πορνο ταινια gang bang with Aleta ocean στο home cinema και να τράβηξω μια μαλακια πολυτελείας (with condom) παρα να παω εκει !εκει τον χωνουν αλλοεθνεις και βάρβαροι !btw  κολλητός μου στο μετάξι πριν 4-5 χρονια του έσπασε το προφυλακτικο κ ο κωλο φαρδος τη γλίτωσε μια ουρωλοιμοξη που βεβαια τον ταλαιπώρησε αρκετα!
εσυ δηλαδη που πας τυπε;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom