lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χαρηκες μαλακω?
χαρηκες μαλακω?
χαρηκες μαλακω?
στον εκοψα το βηχα αρρωστακι?χάρηκα καριόλα.
στον εκοψα το βηχα αρρωστακι?
κανε γαργαρεςόχι , ακόμα έχω μια ροχαλίτσα που δε λέει να ξεκολλήσει.
κανε γαργαρες
Ακουσα οτι οι κοπέλες των 10 ευρώ στο μεταξουργείο εχουν αφροδίσια νοσηματα και οτι δεν παιρνανε απο ιατρικές εξετάσεις και ουτε εχουν βιβλιαριο υγειας.Ειναι αληθεια?? Μου το ειπε ατομο που δουλεύει εκει!
Θα ήθελα την γνώμη σας!
θα θελες να σε γαμαω ετσι---> ?πες αληθεια.το βήχα μια φορά δεν μου τον έκοψες
3 ζητω που λεμε...Ζητω το 10-ρικο, ζητω οι πουτανες που κανουν ασφαλες σεξ, ζητω το Μεταξουργειο!
τυπε ψεματαΑκουσα οτι οι κοπέλες των 10 ευρώ στο μεταξουργείο εχουν αφροδίσια νοσηματα και οτι δεν παιρνανε απο ιατρικές εξετάσεις και ουτε εχουν βιβλιαριο υγειας.Ειναι αληθεια?? Μου το ειπε ατομο που δουλεύει εκει!
Θα ήθελα την γνώμη σας!
αλλο να κολλησεις σμν απο πουτανα των 10 ευρω και αλλο των 20 τυπετα αφροδισια δεν πανε αναλογα το ποσο
αλλο να κολλησεις σμν απο πουτανα των 10 ευρω και αλλο των 20 τυπε
ειναι ηθικο το ζητημα του πιερο
amanita kai lastfolife δεν πατε να πεθάνετε πουθενα αλλου
αντε γαμηθειτε σιχαμενα ερπετα
Βασικα ενα καλο βημα ειναι να αναρταται ενα χαρτι μεσα στα ''μαγαζια'' του ειδους
οπου θα πιστοποιει οτι η κοπελα περασε τις εξετασεις σε καποια συγκεκριμενη ημερομηνια
Η πιστοποιηση θα ταυτοποιηται με φωτο της κοπελα με συνοδεια το ''καλλιτεχνικο'' της ονομα
Η εγκυροτητα του οποιου θα ταυτιζεται και θα πιστοποιηται, μεσω τακτικων ελεγχων απο καποιο αρμοδιο σωμα
Φυσικα ολα αυτα προυποθετουν την νομιμοποιηση του επαγγελματος, οπου μεσα απο αυτην, θα προστατευονται ολοι.....
Πελατες, υπηρεσιες (τσατσαδες) και κοπελες......
Ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα, ειναι πολυ ''ομιχλωδες'' και ''σκοτεινο'', το ολο σκηνικο και ΔΕΝ εμπνεει καμια εμπιστοσυνη, η ασφαλεια, σε κανενα απο τα συμβαλομενα μερη
Ετσι και υπο τις παρουσες συνθηκες που επικρατουν, με την προκλητικη οσο και παραξενη αδιαφορια της πολιτειας, πολλες απο τις κοπελες πολυ πιθανον να ειναι και υπο καθεστως εκμεταλλευσης
Δεν ειναι φυσιολογικο και νομιμο να εχουν ξεφυτρωσει ξαφνικα σε 3 ετη, τοσοι οικοι ανοχης και στουντιο, στην ευρυτερη περιοχη του μεταξουργειου, γκαζι και φυλης..........
Ακριβως φιλε .....Δεν ειναι καθολου παραξενη η αδιαφορια της πολιτειας καθοτι αν γινοντουσαν ολα αυτα πραξη απο την επομενη μερα κιολας θα σημαινε τερμα στο λαδωμα των σχετικων υπηρεσιων και των οργανων τους.
αλλο να κολλησεις σμν απο πουτανα των 10 ευρω και αλλο των 20 τυπε
ειναι ηθικο το ζητημα του πιερο