You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αληθεύει οτι οι αθλήτριες έχουν περισσότερες..ορέξεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.417
- Πόντοι
- 5.097
τωρα κανεις σοβαρη συζητηση να καταλαβωxmmmmm μισο.... οταν λες αθλητριες εννοεις αυτες που ασχολουνται με τον πρωταθλητισμο? [ντοπες, δεν εχουν προσωπικη ζωη]
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.333
- Πόντοι
- 8.645
πήγαινε να κλωτσήσεις κανα σάκο ρε ευγενές αέριο. Να φεύγεις μετά μην σε πετύχει στην επαναφορά και μισερωθείςΕισαι καταλληλος υποψηφιος τοτε
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
ποτε το ειπα αυτο?
από ότι ξέρω... μπορεί να λέω και βλακειες από αναβολικά υπάρχει νομίζω ενα σκεύασμα που επεμβαίνει στο αιμα στα ερυθρά αιμοσφαίρια ώστε να απορροφούν περισσότερο οξυγόνο... λογικά περισσότερο οξυγόνο στο αίμα... περισσότερη ενέργεια... περισσότερη καύλα....
Ερωτηση ηταν και περιμενα μια διευκρινηση Τελος παντων η αποψη μου ειναι οτι αμα γυμναζεσαι γενικα εχεις ορεξη
Και οπως οι επιδοσεις, και ορεξεις του αντρα ειναι καλυτερες αμα αποκτησει μια φυσικη κατασταση, ετσι θα ειναι και για την γυναικα
Και οπως οι επιδοσεις, και ορεξεις του αντρα ειναι καλυτερες αμα αποκτησει μια φυσικη κατασταση, ετσι θα ειναι και για την γυναικα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ερωτηση ηταν και περιμενα μια διευκρινηση Τελος παντων η αποψη μου ειναι οτι αμα γυμναζεσαι γενικα εχεις ορεξη
αυτο ειναι μια γενικη παρατηρηση εγω μιλαω για το αν οι αθλητριες ειναι πηδιολες επειδη αυτο ακουω να λεγεται απο αθλητες.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καλά την κάνω. Έριναλ, μέχρι να βρεις την απάντηση εγώ θα λικνίζομαι στους ρυθμούς του papa americano http://[URL unfurl="true"]www.barbandgreg.com/images/Emoticons/crazydance.gif[/img[/URL]]
[/quote]
στο καλο λαιονακι :-*Να περασεις χαρμα..
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
αυτο ειναι μια γενικη παρατηρηση εγω μιλαω για το αν οι αθλητριες ειναι πηδιολες επειδη αυτο ακουω να λεγεται απο αθλητες.
εννοείς δλδ ότι το χουν να είναι πηδιόλες και είναι και αθλήτριες ταυτόχρονα και όχι ότι επειδή είναι αθλήτριες και γυμνάζονται γίνονται πηδιολές.????
ΑΑΑ τωρα καταλαβα που κολλησες εσυ. Γενικα οταν κανεις πρωταθλητισμο δεν εχεις κοινωνικη ζωη [δεν ειναι απολυτο] και γενικως οι κοπελες στην σχολη μου που κανουν πρωταθλητισμο δεν ενδιαφερονται για σχεσεις ουτε καν να δειχνουν ωραιεςαυτο ειναι μια γενικη παρατηρηση εγω μιλαω για το αν οι αθλητριες ειναι πηδιολες επειδη αυτο ακουω να λεγεται απο αθλητες.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
;)εγω ακουω οτι πηδιουνται με τρελα...
πολυ σωστα
αλλα για να τις πηδηξεις θα πρεπει να εισαι στα κυβικα τους...
δηλαδη μπρατσαρας σαν και εμενα
dalas giovanni
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λοιπον μαγκες να ξερετε οτι αυτες που ντοπαρονται εχουν αστειρευτες καυλες
κολλητος φιλος μου γυμναστης και αθλητης μου ειχε πει για 2 αθλητριες στιβου που τις ειχαν παρει στη σειρα 10(!!!) αντρες και δεν ξεκαυλωναν με τιποτα!!!!!
κολλητος φιλος μου γυμναστης και αθλητης μου ειχε πει για 2 αθλητριες στιβου που τις ειχαν παρει στη σειρα 10(!!!) αντρες και δεν ξεκαυλωναν με τιποτα!!!!!
οσες απλα αθλουνται εχουν καλυτερη φυσικη κατασταση και λειτουργια του οργανισμου τους
οι γυναικες που κανουν σκληρο αθλητισμο και πρωταθλητισμο και κατ επεκταση παιρνουν αναβολικα με τον καιρο οχι απλα χανουν τις ορεξεις τους απο αυτα, αλλα παυει να υγραινεται ο κολπος τους ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
επισης οι αθλητριες (οχι απαραιτητα λογω αναβολικων) απο τις σκληρες προπονησεις κ καταπονησεις που κανουν στο σωμα τους, τους κοβεται η περιοδος
οι γυναικες που κανουν σκληρο αθλητισμο και πρωταθλητισμο και κατ επεκταση παιρνουν αναβολικα με τον καιρο οχι απλα χανουν τις ορεξεις τους απο αυτα, αλλα παυει να υγραινεται ο κολπος τους ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
επισης οι αθλητριες (οχι απαραιτητα λογω αναβολικων) απο τις σκληρες προπονησεις κ καταπονησεις που κανουν στο σωμα τους, τους κοβεται η περιοδος
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εννοείς δλδ ότι το χουν να είναι πηδιόλες και είναι και αθλήτριες ταυτόχρονα και όχι ότι επειδή είναι αθλήτριες και γυμνάζονται γίνονται πηδιολές.????
ρωταω αν ειναι αληθεια αν η φημη αυτη που επικρατει ειναι αληθινη. Και αν ξερουμε που οφειλεται στον αθλητισμο, στα σκευασματα; στα αναβολια στην πιεση της προπονησης που ξεσπα με σεξ; Καπου αλλου;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
λοιπον μαγκες να ξερετε οτι αυτες που ντοπαρονται εχουν αστειρευτες καυλες
αυτα ακουω και γω... γιαυτο ρωτησα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ναι οι αθλητριες εχουν πολλες καυλεςΕρωτηση ηταν και περιμενα μια διευκρινηση Τελος παντων η αποψη μου ειναι οτι αμα γυμναζεσαι γενικα εχεις ορεξη
ειδικα οι του στιβου
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
:o :S :S
το μόνο σίγουρο είναι πως εμένα μου δημιουργούν μεγαλύτερη όρεξη οι αθλήτριες αλλά μόνο άλτριες ύψους παίκτριες βόλευ και μπάσκετ
το μόνο σίγουρο είναι πως εμένα μου δημιουργούν μεγαλύτερη όρεξη οι αθλήτριες αλλά μόνο άλτριες ύψους παίκτριες βόλευ και μπάσκετ
Συνημμένα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τυπε ναι οι αθλητριες εχουν πολλες καυλες
ειδικα οι του στιβου
γιατι ειδικα οι του στιβου..;;;