Νέα

Αληθεύει οτι οι αθλήτριες έχουν περισσότερες..ορέξεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
oλες ειναι πουτανες(και οι αθλητριες)!  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.417
Πόντοι
5.097
xmmmmm μισο.... οταν λες αθλητριες εννοεις αυτες που ασχολουνται με τον πρωταθλητισμο? [ντοπες, δεν εχουν προσωπικη ζωη]
τωρα κανεις σοβαρη συζητηση να καταλαβω :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ποτε το ειπα αυτο?  :huh: :huh:

από ότι ξέρω... μπορεί να λέω και βλακειες  :2funny: :2funny: :2funny: από αναβολικά υπάρχει νομίζω ενα σκεύασμα που επεμβαίνει στο αιμα στα ερυθρά αιμοσφαίρια ώστε να απορροφούν περισσότερο οξυγόνο... λογικά περισσότερο οξυγόνο στο αίμα... περισσότερη ενέργεια... περισσότερη καύλα....  :rockon: :rockon: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σοβαροτατη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ερωτηση ηταν και περιμενα μια διευκρινηση  :cheesy: :cheesy:   Τελος παντων η αποψη μου ειναι οτι αμα γυμναζεσαι γενικα εχεις ορεξη  :cheesy:

Και οπως  οι επιδοσεις, και ορεξεις του αντρα ειναι καλυτερες αμα αποκτησει μια φυσικη κατασταση, ετσι θα ειναι και για την γυναικα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
καλά την κάνω. Έριναλ, μέχρι να βρεις την απάντηση εγώ θα λικνίζομαι στους ρυθμούς του papa americano
URL]]

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ερωτηση ηταν και περιμενα μια διευκρινηση  :cheesy: :cheesy:   Τελος παντων η αποψη μου ειναι οτι αμα γυμναζεσαι γενικα εχεις ορεξη  :cheesy:

Και οπως  οι επιδοσεις, και ορεξεις του αντρα ειναι καλυτερες αμα αποκτησει μια φυσικη κατασταση, ετσι θα ειναι και για την γυναικα

αυτο ειναι μια γενικη παρατηρηση εγω μιλαω για το αν οι αθλητριες ειναι πηδιολες επειδη αυτο ακουω να λεγεται απο αθλητες.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλά την κάνω. Έριναλ, μέχρι να βρεις την απάντηση εγώ θα λικνίζομαι στους ρυθμούς του papa americano http://[URL unfurl="true"]www.barbandgreg.com/images/Emoticons/crazydance.gif[/img[/URL]]
[/quote]

στο καλο λαιονακι  :-*Να περασεις χαρμα..

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
αυτο ειναι μια γενικη παρατηρηση εγω μιλαω για το αν οι αθλητριες ειναι πηδιολες επειδη αυτο ακουω να λεγεται απο αθλητες.

εννοείς δλδ ότι το χουν να είναι πηδιόλες και είναι και αθλήτριες ταυτόχρονα και όχι ότι επειδή είναι αθλήτριες και γυμνάζονται γίνονται πηδιολές.???? :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΑΑΑ τωρα καταλαβα που κολλησες εσυ. Γενικα οταν κανεις πρωταθλητισμο δεν εχεις κοινωνικη ζωη [δεν ειναι απολυτο] και γενικως οι κοπελες στην σχολη μου που κανουν πρωταθλητισμο δεν ενδιαφερονται για σχεσεις ουτε καν να δειχνουν ωραιες

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον μαγκες να ξερετε οτι αυτες που ντοπαρονται εχουν αστειρευτες  καυλες

κολλητος φιλος μου γυμναστης και αθλητης μου ειχε πει για 2 αθλητριες στιβου που τις ειχαν παρει στη σειρα 10(!!!) αντρες και δεν ξεκαυλωναν με τιποτα!!!!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσες απλα αθλουνται εχουν καλυτερη φυσικη κατασταση και λειτουργια του οργανισμου τους
οι γυναικες που κανουν σκληρο αθλητισμο και πρωταθλητισμο και κατ επεκταση παιρνουν αναβολικα με τον καιρο οχι απλα χανουν τις ορεξεις τους απο αυτα, αλλα παυει να υγραινεται ο κολπος τους ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

επισης οι αθλητριες (οχι απαραιτητα λογω αναβολικων) απο τις σκληρες προπονησεις κ καταπονησεις που κανουν στο σωμα τους, τους κοβεται η περιοδος

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εννοείς δλδ ότι το χουν να είναι πηδιόλες και είναι και αθλήτριες ταυτόχρονα και όχι ότι επειδή είναι αθλήτριες και γυμνάζονται γίνονται πηδιολές.???? :think:

ρωταω αν ειναι αληθεια αν η φημη αυτη που επικρατει ειναι αληθινη. Και αν ξερουμε που οφειλεται στον αθλητισμο, στα σκευασματα; στα αναβολια στην πιεση της προπονησης που ξεσπα με σεξ; Καπου αλλου;

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λοιπον μαγκες να ξερετε οτι αυτες που ντοπαρονται εχουν αστειρευτες  καυλες

κολλητος φιλος μου γυμναστης και αθλητης μου ειχε πει για 2 αθλητριες στιβου που τις ειχαν παρει στη σειρα 10(!!!) αντρες και δεν ξεκαυλωναν με τιποτα!!!!!

αυτα ακουω και γω... γιαυτο ρωτησα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ναι οι αθλητριες εχουν πολλες καυλες :2on1:
ειδικα οι του στιβου

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:o :huh: :uglystupid: :dancing: :dancing: :tickedoff: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :S :S
το μόνο σίγουρο είναι πως εμένα μου δημιουργούν μεγαλύτερη όρεξη οι αθλήτριες αλλά μόνο άλτριες ύψους παίκτριες βόλευ και μπάσκετ

Συνημμένα

• Shkolina_Svetlana-Zurich09.jpg
    Shkolina_Svetlana-Zurich09.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • images.jpg
    images.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Maria_STEPANOVA.jpg
    Maria_STEPANOVA.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 4347319688_7afac32cf8_z.jpg
    4347319688_7afac32cf8_z.jpg