baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.043
- Πόντοι
- 6.035
αααααααααααααα
αααααααααααααα
έχουν, δε θέλει νιονιοεσυ ρε λαιονακι που σαι και μπρατσωμενο αγορι καμμια αθλητρια δεν εχεις παρει να μας πεις;
ισως δεν ειναι σε θεση να μιλησει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω απο μικρος επαιζα μπουκετα με τον πατερα μουΑσχετο μαλλον αλλα περα απο αθλητριες, αλλοδαπες, μαυρες, κοντες κλπ εχω προσεξει οτι τα μεγαλυτερα πορνακια και σκυλια του σεξ ειναι οι γυναικες που μικρες ειχαν προβληματικη σχεση με τον μπαμπα τους
έχουν, δε θέλει νιονιο. Καιρός να αθληθείς να σου ξαναρθουν οι ορέξεις.
Ασχετο μαλλον αλλα περα απο αθλητριες, αλλοδαπες, μαυρες, κοντες κλπ εχω προσεξει οτι τα μεγαλυτερα πορνακια και σκυλια του σεξ ειναι οι γυναικες που μικρες ειχαν προβληματικη σχεση με τον μπαμπα τους
στην λογική, δε γαμώ.Το ξερεις απο πρωτο χερι η το στηριζεις στην λογικη;
στην λογική, δε γαμώ.
Η Θάνου έλεγαν ότι ήταν φωτιά στο κρεβάτι, μάλιστα φήμες λένε ότι την έχει 20 cm
όχι, έχει σχέση με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και γενικά με την καλύτερη κατάσταση της υγείας. Τα σκευάσματα φέρνουν προσωρινή καυλίτιδαεχει σχεση με τα σκευασματα που παιρνουν;
που τα πουλανε θελουν συνταγηόχι, έχει σχέση με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και γενικά με την καλύτερη κατάσταση της υγείας. Τα σκευάσματα φέρνουν προσωρινή καυλίτιδα
ωραιος! Για κοριτσακια λεω ομως...εγω απο μικρος επαιζα μπουκετα με τον πατερα μουαλλα ειμαι οκ
![]()
Παντούθεν. Εκτός από συνταγή θέλουν και λίγη μαλακία στον εγκέφαλοπου τα πουλανε θελουν συνταγη![]()
![]()
όχι, έχει σχέση με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και γενικά με την καλύτερη κατάσταση της υγείας. Τα σκευάσματα φέρνουν προσωρινή καυλίτιδα
Οχι βεβαια! μονο τα ακρα υπαρχουν? θα το αναλυσω αλλη στιγμη γιατι τωρα βαριεμαι, ευχαριστω για την προσοχη σας...Ενω οσες τα πανε καλα με τον μπαμπα τους ειναι ανορεκτες; Ασχετο αλλα κουφο.
Να το αναλυσεις εχει ενδιαφερον.Οχι βεβαια! μονο τα ακρα υπαρχουν? θα το αναλυσω αλλη στιγμη γιατι τωρα βαριεμαι, ευχαριστω για την προσοχη σας...
Εισαι καταλληλος υποψηφιος τοτεΠαντούθεν. Εκτός από συνταγή θέλουν και λίγη μαλακία στον εγκέφαλο
ποτε το ειπα αυτο?ρε μαριε εσυ γιατι θεωρεις οτι η ντοπα φερνει ανορεξια για σεξ