Νέα

Αλήθεια πως φέρεστε στις συναντήσεις με τα CTs;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
  Ανοίγω αυτό το thread για να καταθέσουμε τις απόψεις μας στο πως φερόμαστε κατά την διάρκεια μιας συνάντησης μας με μία κοπέλα που κάνει City Tour. Την βλέπουμε σαν ένα ‘’καθαρό’’ αντικείμενο το οποίο το έχουμε μόνο και μόνο για να μας εκτονώσει ή ζητάμε κάτι περισσότερο.....

OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
  Παραθέτοντας  λοιπόν την δική μου συμπεριφορά, σε μία τέτοια συνάντηση, προσπαθώ πάντα η κοπέλα να βιώσει, πρώτα αυτή, ένα BFE (Boy Friend Experience). Πολλές φορές φέρομαι καλύτερα από ότι να ήμουν με την κοπέλα μου.   
  Σχεδόν πάντα κατάφερα να βγάλω τον πραγματικό ή έστω κάποια καλά δείγματα του εαυτού μιας κοπέλας και σε καμία περίπτωση δεν βρέθηκα ζημιωμένος γιατί μου το ανταπέδωσε διπλά.
  Μάλιστα κάποιες κοπέλες μου αναφέρθηκαν για αυτό, ότι οι περισσότεροι πελάτες τις βλέπουν και τις φέρονταί σαν αντικείμενα, πράγμα που δεν τους άρεσε καθόλου.
  Αυτά για την ώρα……..

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
σε ολες φερομαι με τον καλυτερο τροπο
σα να ειναι μια πολυ καλη μου φιλη και θελω να νιωθει ανετα
ανθρωποι με αισθηματα ειναι κι'αυτες βρε σεις

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εξοτερικα πορνιδια γκαυλιαρι μου!!!ταξιδευουν σε πολεσ χορες οστε να αναζιτισουν τιν δροσια απο τα μαγεμενα φλοκια τον απανταχου καυλιαριδον!
Α ρε πιτσι μας εχεις καταπιτσιλισει ολους και ολο τον κοσμο :2funny:... Πιτσι Θεε παρε την ΠΑΕ! :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κοιτα απο παιδια που μπαινουν στο φόρουμ(αρα εχουν μια τάση για κοινωνικότητα-μεγαλύτερη ανεση επικοινωνίας-)δεν εχεις να φοβάσαι τπτ
εγω αναρωτιεμαι πως τους φερονται οι ξέμπαργκοι...
γιατι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ μαλακες εκει εξω..

tsompanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν εξερέσεις τα πρωτα 5 λεπτα όπου της αντιμετωπιζω ευγενικα τυπικα κυρίως λογο τως χρημάτων που δίνω αλλά και των ερωτήσεων για το προγραμμα μετά την λύξει των "διαπραγματεύσεων" αλλάζω εντελώς. Γινομαι ιδαίτερα φυλικός και καλός ακόμα και το πως θα ξαπλώσουν  προσέχω και όπως είπε και ένας συναγωνιστης ποιο πανω ακομα και ποιο καλα και από την κοπελλα μου μερικες φορες.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Παιδια,νομιζω οτι μαλλον ειμαστε υπερβολικοι.Ενταξει με τις ευγενιες,αλλα οχι και καλυτερα απο τις γυναικες μας.Οι κοπελες ειναι επαγγελματιες πληρωνονται για τις υπηρεσιες τους,δεν ειπα να τις ξεφτιλισουμε,αλλα ενταξει.Εναν πουτσο θα ριξουμε,δεν θα τις παντρευτουμε κιολας.

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
εγω παντως φαιρομαι πολυ ευγενικα και καλα στις κοπελες γιατι πιστευω πως ετσι βγαζουν και καλυτερα αποτελεσματα στη δουλεια τους και κατ επεκταση στην ευχαριστηση μου...!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.655
Πόντοι
216
   Παραθέτοντας  λοιπόν την δική μου συμπεριφορά, σε μία τέτοια συνάντηση, προσπαθώ πάντα η κοπέλα να βιώσει, πρώτα αυτή, ένα BFE (Boy Friend Experience). Πολλές φορές φέρομαι καλύτερα από ότι να ήμουν με την κοπέλα μου.    
  Σχεδόν πάντα κατάφερα να βγάλω τον πραγματικό ή έστω κάποια καλά δείγματα του εαυτού μιας κοπέλας και σε καμία περίπτωση δεν βρέθηκα ζημιωμένος γιατί μου το ανταπέδωσε διπλά.
  Μάλιστα κάποιες κοπέλες μου αναφέρθηκαν για αυτό, ότι οι περισσότεροι πελάτες τις βλέπουν και τις φέρονταί σαν αντικείμενα, πράγμα που δεν τους άρεσε καθόλου.
   Αυτά για την ώρα……..

συμφωνω με τον συναγωνιστη... ;)

vizakia_s

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

μια απο τα ίδια. πιστεύω έτσι οι κοπέλες είναι πιο ελεύθερες και αρα πιο ευχάριστες.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom