Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειπωθηκε κατι τετοιο απο ανωτατο αξιωματικο

εγω εκει που ειμαι εχω την καλυτερη αποψη . Βεβαια δεν ειμαι ουτε ξηρα ουτε Εβρο.
καλα εσυ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειπωθηκε κατι τετοιο απο ανωτατο αξιωματικο

εγω εκει που ειμαι εχω την καλυτερη αποψη . Βεβαια δεν ειμαι ουτε ξηρα ουτε Εβρο.
που εισαι ρε? σε αεροπλανοφορο? :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τοσο ζωα διοικητες εχει στον εβρο?
το να ειπε κωλοφανταρο ενας διοικητης καποιον φανταρο δεν ειναι καθολου απιθανο,τωρα αν πεθανε και τον ειπε ετσι μπροστα σε ολη τη μοναδα δε νομιζω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο φανταρος μπορει να μην του κανει τιποτα αλλα μπορει να τον ακουγε και κανας μονιμος

και μετα να το ελεγε αλλου και μολις ερχοντουσαν οι κρισεις των αξιωματικων να επαιρνε πουλο

και να μην επαιρνε το αξιωμα που θα ηθελε.... βεβαια δεν ξερω τι γινεται με τα στρατοπεδα εκει πανω

αλλα ενας αξιωματικος δεν το ρισκαρει τοσο ευκολα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το να ειπε κωλοφανταρο ενας διοικητης καποιον φανταρο δεν ειναι καθολου απιθανο,τωρα αν πεθανε και τον ειπε ετσι μπροστα σε ολη τη μοναδα δε νομιζω.

Ε και τι εγινε ρε φιλε και κωλοφανταρο να σε πει... θα παθεις κατι?
Για νεκρο δυσκολευομαι να το πιστεψω παντως

μου φαινεται καποιοι λενε εμας μοδιστρες αλλα παιζει να ειναι χειροτεροι στην πραξη.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τοσο ζωα διοικητες εχει στον εβρο?
ρε μπολντι 19 απριλη θα φιλοξενησω δυο ιταλιανες στο σπιτη μου απο το καουτς σερφινγκ..η μια περισευη θα ερθεις για να αβανταρεις την αλλη?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο φανταρος μπορει να μην του κανει τιποτα αλλα μπορει να τον ακουγε και κανας μονιμος

και μετα να το ελεγε αλλου και μολις ερχοντουσαν οι κρισεις των αξιωματικων να επαιρνε πουλο

και να μην επαιρνε το αξιωμα που θα ηθελε.... βεβαια δεν ξερω τι γινεται με τα στρατοπεδα εκει πανω

αλλα ενας αξιωματικος δεν το ρισκαρει τοσο ευκολα...
προσωπικα ηξερα 2 που ειχαν φαει στερησεις βαθμου , ο ενας ξαπλωσε ενα κωλοφανταρο κατω γιατι αυθαδιασε και ο αλλος τσακωθηκε με ανωτερο του αξιωματικο.

περιπτωσιολογικα μπορω να μιλησω μονο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ε και τι εγινε ρε φιλε και κωλοφανταρο να σε πει... θα παθεις κατι?
Για νεκρο δυσκολευομαι να το πιστεψω παντως

μου φαινεται καποιοι λενε εμας μοδιστρες αλλα παιζει να ειναι χειροτεροι στην πραξη.

Ρε μπόλντη, δεν είναι μόνο ο χαρακτηρισμός το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η ιεράρχηση που έκανε αυτός ο διοικητής ακόμα και στους θανάτους των δύο αυτών ατόμων(απ' ό,τι κατάλαβα). Τα πάντα δηλαδή τα αξιολογούν με ιεραρχίες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσωπικα ηξερα 2 που ειχαν φαει στερησεις βαθμου , ο ενας ξαπλωσε ενα κωλοφανταρο κατω γιατι αυθαδιασε και ο αλλος τσακωθηκε με ανωτερο του αξιωματικο.

περιπτωσιολογικα μπορω να μιλησω μονο.

Τι να σου πω.. εγω εχω παει σε πολιτισμενο ποστο.
Τετοιες μαλακιες δεν παιζουνε... οι ανθρωποι ξερουν να κανουν την δουλεια τους
και η αντιμετωπιση ειναι αψογη και ανθρωπινη.

Και εγω αλλωστε αν ημουν αξιωματικος θα ζητουσα απο τους στρατιωτες να κανουν αυτο που πρεπει
να εκπαιδευθουν τυπικα και να φυγουν ... περαστικοι ειναι. Αν θες ζορικα πραγματα πας ειδικες δυναμεις ή ΟΥΚ. Πρεπει να αναρωτιεται ενας σωστος αξιωματικος τι ακριβως ζητα το κρατος απο τους στρατιωτες που θα έρθουν με ποιο τροπο θα ειναι σε ετοιμοτητα αν συμβει κατι... που δεν θα ειναι κανεις μιας και επανεκπαιδευση δεν υπαρχει αλλα τεσπα.

p.s Αν καποιος αυθαδιαζε θα τον γαμουσα φυσικα και εγω... αλλα πολυ πλαγιοτερα... ουτε προσβολες ουτε τιποτα.  ;)

Δεν γινεται να ερθει ο φανταρος να σου παρει τον αερα.... εισαι ανωτερος του.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
η ιεραρχια παιζει βασικοτατο ρολο στο στρατο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μπόλντη, δεν είναι μόνο ο χαρακτηρισμός το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η ιεράρχηση που έκανε αυτός ο διοικητής ακόμα και στους θανάτους των δύο αυτών ατόμων(απ' ό,τι κατάλαβα). Τα πάντα δηλαδή τα αξιολογούν με ιεραρχίες.

Σαν νεκρος συμφωνω... ειναι αισχρο. Αλλιως ειναι λογικο
υπαρχει ιεραρχηση... ειναι ανωτεροι. Δεν υπαρχει καμια αμφισβητηση και καμια παρεξηγηση σε αυτο...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ουκαδες και λοιποι δεν εχουν σχεση φιλε.αλλο οι κληρωτοι στις ε.δ. και αλλο οι μονιμοι.

μερικες φορες ειχαμε την ατυχια να μας τρεξει ουκας στο πευκο και κοντεψαμε να πεσουμε ξεροι και να φανταστεις ολοι ειμαστε νορμαλ απο αντοχη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ουκαδες και λοιποι δεν εχουν σχεση φιλε.αλλο οι κληρωτοι στις ε.δ. και αλλο οι μονιμοι.

μερικες φορες ειχαμε την ατυχια να μας τρεξει ουκας στο πευκο και κοντεψαμε να πεσουμε ξεροι και να φανταστεις ολοι ειμαστε νορμαλ απο αντοχη.

Φίλε, πες μας ότι πήγες ειδικές δυνάμεις άλλες 10 φορές, μερικοί δεν το 'χουν δει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επρεπε εκεινη την μερα να το μυριστεις και να αραξεις στο θεραπευτηριο  :2funny:

αλλα τι θεραπευτηριο εσυ πηγες ειδικες δυναμεις αρα τα ηθελε ο κωλος σου φιλε

μην παραπονιεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom