Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
οταν περνουν μεταθεσεις δεν παιρνουν και επιδομα τυπε?
παλαιοτερα προ κρισης εδιναν ενα ποσο για την μετακινηση ( νομιζω 2000€ ) και αυτο μετα απο δυο ή τρεις μηνες τωρα πλεον μεταθεσεις γιοκ οποιος θελει να παρει μεταθεση κανει χαρτι στο οποιο αναφερει το μερος που θελει να παει και οτι θα καλυψει τα εξοδα μονος του και οτι δεν ζητα χρηματα για την μεταθεση του απο την υπηρεσια οσο για μισθους ανθυπολοχαγος οντως 800€ η πιλοτοι εχουν ενα πτητικο επιδομα και εχουν μεγαλυτερο μισθο
για το θεμα αποστρατειας ειναι λιγο μπερδεμενο ( οι μαχιμοι εχουν δικαιωμα να φυγουν απο το σωμα μετα απο 20 χρονια , αυτο ισχυε αν το θυμαμαι σωστα, ενω οσοι ειναι διοικητικοι επρεπε να συμπληρωσουν 30 ετη υπηρεσιας για να εχουν το δικαιωμα εφοσον το θελουν να φυγουν) περαν ομως του δικαιωματος παιζουν ρολο πολλα οι λεγομενες κρισεις που γινονται καθε χρονο δεν ειναι τυχαιες πολλα ατομα δεν ηθελαν να φυγουν και τους αποστρατευσαν κλπ κλπ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τα φανταράκια δηλαδή που πάνε να κάνουν την θητεία τους και σκοτώνονται τι θα πρέπει να πούμε?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει η κουβέντα...
στο στρατό 10% απώλειες εν καιρώ ειρήνης είναι αποδεκτό
δεν έχει νόημα η κουβεντα όπως και δεν έχει νόημα όλο το θρεντ.

η τσουβαλοποίηση και η ταμπελοποίηση που υπάρχει στην Ελλάδα δεν έχει όμοιό της αλλού.
Όλοι οι .... είναι έτσι - συμπλήρωσε κατά το δοκούν το κενό.

Είναι απίθανο να αντιληφθούν ορισμένοι πως απλά σε όλες τις τάξεις και ομάδες συνυπάρχουνε όλων των ειδών οι άνθρωποι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
η τσουβαλοποίηση και η ταμπελοποίηση που υπάρχει στην Ελλάδα δεν έχει όμοιό της αλλού.
Όλοι οι .... είναι έτσι - συμπλήρωσε κατά το δοκούν το κενό.

Είναι απίθανο να αντιληφθούν ορισμένοι πως απλά σε όλες τις τάξεις και ομάδες συνυπάρχουνε όλων των ειδών οι άνθρωποι.
Σωστό!Αλλά έχω βαρεθεί όσους υπερασπίζονται με τόση θέρμη το συνάφι τους!Ένα μπουρδέλο είναι ο στρατός με μαζεμένα και μεγενθυμένα όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά της ράτσας όπως ξαναέγραψα!Δεν είναι κακό να το λες κι ας είσαι στρατιωτικός...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σωστό!Αλλά έχω βαρεθεί όσους υπερασπίζονται με τόση θέρμη το συνάφι τους!Ένα μπουρδέλο είναι ο στρατός με μαζεμένα και μεγενθυμένα όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά της ράτσας όπως ξαναέγραψα!Δεν είναι κακό να το λες κι ας είσαι στρατιωτικός...
σωστό είναι αυτό... ο στρατός σαν δομή είναι αυτό που λες.
το να τσουβαλοποιουμε όλους τους στρατιωτικούς σαν ανθρώπους είναι λάθος όμως.

Επισκέπτης
Για τα φανταράκια δηλαδή που πάνε να κάνουν την θητεία τους και σκοτώνονται τι θα πρέπει να πούμε?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει η κουβέντα...

Ενώ ήμουν νεοσύλλεκτος στο κέντρο, ο διοικητής του λόχου περιέγραφε ένα σκηνικό που τον είχε συνταράξει.
Για ένα δυστύχημα σ' ένα στρατόπεδο στις Φερές του Έβρου όπου είχε σκοτωθεί ένας ανθυπολοχαγός σειρά του (εξαίρετος αξιωματικός και λοιπές πίπες) κι ένα κωλοφάνταρο (έτσι ακριβώς τον αποκάλεσε).
Όχι πως τους είχα καμιά αδυναμία αλλά τότε τους σιχάθηκα τελείως.
Και ναι τσουβαλιάζω και καλά κάνω..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενώ ήμουν νεοσύλλεκτος στο κέντρο, ο διοικητής του λόχου περιέγραφε ένα σκηνικό που τον είχε συνταράξει.
Για ένα δυστύχημα σ' ένα στρατόπεδο στις Φερές του Έβρου όπου είχε σκοτωθεί ένας ανθυπολοχαγός σειρά του (εξαίρετος αξιωματικός και λοιπές πίπες) κι ένα κωλοφάνταρο (έτσι ακριβώς τον αποκάλεσε).
Όχι πως τους είχα καμιά αδυναμία αλλά τότε τους σιχάθηκα τελείως.
Και ναι τσουβαλιάζω και καλά κάνω..
δεν του είπατε τίποτα για τη μανούλα του?

Επισκέπτης
δεν του είπατε τίποτα για τη μανούλα του?

Για ποιο λόγο? Για να φας κανα στρατοδικείο και ν' αναγκαστείς να τους φας στη μάπα για περισσότερο καιρό??
Τον γράφεις στ' αρχίδια σου για να πετάξεις από πάνω σου την πουτάνα την κωλοστολή στην ώρα σου και να ξεμπερδεύεις..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για ποιο λόγο? Για να φας κανα στρατοδικείο και ν' αναγκαστείς να τους φας στη μάπα για περισσότερο καιρό??
Τον γράφεις στ' αρχίδια σου για να πετάξεις από πάνω σου την πουτάνα την κωλοστολή στην ώρα σου και να ξεμπερδεύεις..
τον κάνεις μια αναφορά τον πούστη και τον στέλνεις παραθέριση

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε εχεις αλεργια στις στολες? :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
speres πιστευεις πως διοικητης θα ελεγε ποτε καποιον που έχει σκοτωθει κολοφανταρο?

Επισκέπτης
τον κάνεις μια αναφορά τον πούστη και τον στέλνεις παραθέριση

Για να πάει σε κανα κωλονήσι και να βγάλει κι άλλα νεύρα σε τίποτα ταλαίπωρα φάνταρα??
Δε γαμιέται?? Και που είναι τέτοιος που είναι είναι τιμωρία γι' αυτόν.
Και στην τελική, αν όχι όλοι, το 90% από δαύτους κάπως έτσι σκέφτονται. Μια ζωή ήσαν τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος. Τώρα που μπήκε και στο δικό τους κώλο το αυγό σκέφτηκαν να διαμαρτυρηθούν??
Να πα να μουτζώσουν καμιά βουλή με τα γαλανόπανα τώρα.
Στ' αρχίδια μας..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειπωθηκε κατι τετοιο απο ανωτατο αξιωματικο

εγω εκει που ειμαι εχω την καλυτερη αποψη . Βεβαια δεν ειμαι ουτε ξηρα ουτε Εβρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom