Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...

Επισκέπτης
Eιχα κανει και εγω μια βραδια στη λεσχη αξ. στη Μυτιλινη,λιγουρια ολοι τους που τρωγαν με τα χερια τη σουπα,το τι χλεμπονα του σερβιραμε εκεινη την ημερα δεν λεγετε

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Δεν ξερεις οτι ολο το κομπλεξ ειναι μαζεμενο στο στρατο?
Οταν δεν εχει τιμητικη εχει αναρρωτικη, βουρ

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Eιχα κανει και εγω μια βραδια στη λεσχη αξ. στη Μυτιλινη,λιγουρια ολοι του που τρωγαν με τα χερια τη σουπα,το τι χλεμπονα του σερβιραμε εκεινη την ημερα δεν λεγετε
μιλάμε για ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε να φταρνιστούν και αναγκαζόμαστε και τους φτιάχνουμε λιθρίνια με γέμιση λεμονιού, γαρίδες σαγανάκια κλπ...λες και είναι σε κανένα ξενοδοχείο...και όλα ΤΣΑΜΠΑ!!!!! :headbang: :headbang: και μετά για να καθαρίσεις....ΤΡΕΧΑ ΜΑΛΑΚΑ φανταρε.... :tickedoff:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δεν ξερεις οτι ολο το κομπλεξ ειναι μαζεμενο στο στρατο?
Οταν δεν εχει τιμητικη εχει αναρρωτικη, βουρ
βλέπω να την παίρνω, γιατί μέση και πόδια έχουν γίνει πουτάνα...μπαίνω 6 το πρωί και βγαίνω 10 το βράδυ....εξόδους δεν δίνουν, παρά μόνο υπηρεσιακά σημειώματα για 2 ώρες...και η πλάκα ειναι ότι στη μονάδα μου περνούσα τέλεια...θα ζητήσω διακοπή απόσπασης.... ;)

Επισκέπτης
μιλάμε για ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε να φταρνιστούν και αναγκαζόμαστε και τους φτιάχνουμε λιθρίνια με γέμιση λεμονιού, γαρίδες σαγανάκια κλπ...λες και είναι σε κανένα ξενοδοχείο...και όλα ΤΣΑΜΠΑ!!!!! :headbang: :headbang: και μετά για να καθαρίσεις....ΤΡΕΧΑ ΜΑΛΑΚΑ φανταρε.... :tickedoff:
Ρεταλια της ζωης,θυμαμαι οτι αν ειχε η μπριζολα τοτε 500 δραχμες σε εστιατορια στη λεσχη την πληρωναν 50,τους διναμε τον λογαριαμο και τον κοιταγαν να δουν αν τους κλεψαμε :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βλέπω να την παίρνω, γιατί μέση και πόδια έχουν γίνει πουτάνα...μπαίνω 6 το πρωί και βγαίνω 10 το βράδυ....εξόδους δεν δίνουν, παρά μόνο υπηρεσιακά σημειώματα για 2 ώρες...και η πλάκα ειναι ότι στη μονάδα μου περνούσα τέλεια...θα ζητήσω διακοπή απόσπασης.... ;)
τυπε ηθελες πεζικο...δεν πηγαινες αεροπορια σαν τον μπολντη να περασεις ζαχαρη..... :think: :think: :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Χαχαχαχαχα
Περιμενει ευχαριστω απο στρατιωτικο ο τυπος.

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ρεταλια της ζωης,θυμαμαι οτι αν ειχε η μπριζολα τοτε 500 δραχμες σε εστιατορια στη λεσχη την πληρωναν 50,τους διναμε τον λογαριαμο και τον κοιταγαν να δουν αν τους κλεψαμε :headbang: :headbang:
σνίτσελ χοιρινό με ρύζι αλα κρεμ(εγώ το ετοίμασα) 2 ευρώ, πατάτες τηγανιτές 0.95, κοτόπουλο φιλέτο 2.25 ευρώ.... :headbang: :headbang:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:Φανταζομαι η ροχαλα θα ειναι πιατο ημερας καθημερινα. :2funny: :2funny: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:
Σε ποια μοναδα ησουν πριν;

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χαχαχαχαχα
Περιμενει ευχαριστω απο στρατιωτικο ο τυπος.
η ευγένεια δεν γνωρίζει χώρο και χώρα....ετοιμάζεις ένα τραπέζι, μια εκδήλωση για την ταξιαρχία, σου βγαίνει ο πάτος...εεεε το ελάχιστο που περιμένεις είναι τη λέξη που ξεκινάει από Τ.... :rolleyes: :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε φερανε στην ΛΑΕΔ μεσα στο κεντρο της Αθηνας απο τα κατσικοχωρια που εβοσκες....
μπορεις να τρως και εσυ μεσα και να βλεπεις υψηλοβαθμους απο το να βλεπεις αξεστους λοχιες να σου φωναζουν και καθεσαι και γραφεις μετα για αχαριστιες?

διεκοψε την αποσπαση στην τελικη και γυρνα πισω.

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Σε ποια μοναδα ησου πριν;
στο 228 μηχανοκίνητη μονάδα εθνοφυλακής στη χίο και μου δώσανε απόσπαση στη λέσχη ρε συ....για τον πούτσο...στη μονάδα που μιλάω με τα παιδιά τους πάει 1 μέσα 5 έξω και από υπηρεσίες ελάχιστες... :headbang:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Σε φερανε στην ΛΑΕΔ μεσα στο κεντρο της Αθηνας απο τα κατσικοχωρια που εβοσκες....
μπορεις να τρως και εσυ μεσα και να βλεπεις υψηλοβαθμους απο το να βλεπεις αξεστους λοχιες να σου φωναζουν και καθεσαι και γραφεις μετα για αχαριστιες?

διεκοψε την αποσπαση στην τελικη και γυρνα πισω.
ποιο κέντρο αθήνας ρεεεεε/////χίο είμαι ρε παίκτη....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
η ευγένεια δεν γνωρίζει χώρο και χώρα....ετοιμάζεις ένα τραπέζι, μια εκδήλωση για την ταξιαρχία, σου βγαίνει ο πάτος...εεεε το ελάχιστο που περιμένεις είναι τη λέξη που ξεκινάει από Τ.... :rolleyes: :rolleyes:

γτ σε αλλαξαν μοναδα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α ειναι 5 εξω???

τα κολοβυσματα δεν έχουν παει φανταροι φαινεται και μας κοροιδευουν.....

πες τους να βαλουν στοιχημα με τον λοπεζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom