Ενα απο τα δυο μούρα θα είναι...
http://[URL unfurl="true"]www.fotosearch.com/comp/IMP/IMP176/food-blackberry-fruit_~INGREYPC0407.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.arunverma.com/blog/images/berry.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alisa από Φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 96K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλησπέρα φιλαράκια. τι να πω και τι να φήσω. κυριολεκτικά μμε ξετίναξε το μωρό και στο καπάκι έμεινα 2 μέρες στο κρε3βάτι για να συνέλθω. μιλάμε οτι είναι ηφαίστειο η κοπέλα μάγκες!!! τωρα πραγματικά θα γίνω τρομοκράτης για πάρτη της!!!!
Αλίσα αλίσα σε θέλω στα ίσα.
φιλάκια μωρό αλίσα θα τα πούμε σύντομα
μεχρι τότε
Αλίσα αλίσα σε θέλω στα ίσα.
φιλάκια μωρό αλίσα θα τα πούμε σύντομα
μεχρι τότε
καλημέρα και αΠΟ μένα παίδες. Η αλίσα παιδιά που έχει εξαφανιστεί?
Αλίσαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
παίδες είδα χτές την Αλίσα στο δρόμο ( για ευνόητους λόγους δεν λέω πού) με παρέα και μου χαμογέλασε όταν με έιδε, αλλά επειδή ήταν με παρέα δεν της μίλησα. Αλίσα έιμαι ο πουλαμντζης που είδες την Κυριακή 25/01/2009 και ωρα 21.20 ξέρεις εσυ που, στο φανάρι. Αλλλά παίδες την είδα κια ντυμένη και είναι άλλο πράγμα!!!!!! έιναι κορίτσι φωτιά και τώρα μουρχεται στο μυαλό ενα παλαιό άσμα: " εγω για το χατήρι σου μπεμπέκα μου απόψε θα το σκάσω απο την γυναίκα μου!!!! και θαρθω μαζίσου να σβήσω την φωτιά που βγαζει το κορμί σου"
Αφιερωμένο σε σένα Αλίσα!!!
Αλίσαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
παίδες είδα χτές την Αλίσα στο δρόμο ( για ευνόητους λόγους δεν λέω πού) με παρέα και μου χαμογέλασε όταν με έιδε, αλλά επειδή ήταν με παρέα δεν της μίλησα. Αλίσα έιμαι ο πουλαμντζης που είδες την Κυριακή 25/01/2009 και ωρα 21.20 ξέρεις εσυ που, στο φανάρι. Αλλλά παίδες την είδα κια ντυμένη και είναι άλλο πράγμα!!!!!! έιναι κορίτσι φωτιά και τώρα μουρχεται στο μυαλό ενα παλαιό άσμα: " εγω για το χατήρι σου μπεμπέκα μου απόψε θα το σκάσω απο την γυναίκα μου!!!! και θαρθω μαζίσου να σβήσω την φωτιά που βγαζει το κορμί σου"
Αφιερωμένο σε σένα Αλίσα!!!
giatros_xoris_tsinora
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Δε λένε ντόμπρει ούτρα τέτοια ώρα
αφου τωρα ξυπνησεΔε λένε ντόμπρει ούτρα τέτοια ώρα
δομπρι δεν αγορι μου :-* :-* :-* :-* :-*Δε λένε ντόμπρει ούτρα τέτοια ώρα
καλισπερα αγορια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπέρα μωρό μου τι κάνεις?
πότε θα είσαι στην δουλειά?
αντε γιατί μας έλειψες μωρό
και όπως έλεγε παλιά ο Ματθαιος Γιανούλης: "θαρθω με αεροπλάνο στο σπίτι σου απάνω μια νύχτα να σου κάνω απαγωγη!!!!"
τεταρτι το προι στο βριλισου 57 10-5
σασ περεμενο :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Alisa μου!!! Στείλε μια φωτό σου μωρό μου!!! Φιλάκια!!!
Συνημμένα
Μαλιστα...:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
οχι μορο μου δεν δουλεβοAlisa τι κάνεις τέτοια ώρα ? Δε δουλεύεις ??
απο τεταρτι δουλεβο
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καιρό έχεις να μπεις . Διακοπές πήγες ? ;) ;) ;)
1 εβδομαδα εκατσα . εδο στιν αφινα ιμουνα :-* :-*