DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
μωρο μου σε αφηνω , σπασιμπα μπεμπε, χοροσοβο κρασιβα........ :-* :-* :-* :-* :-*Μορο μου δεν ινε Αλκομενοσ 72 - ινε Αριστομενοσ 72 :-* :-* :-* :-* :-*
μωρο μου σε αφηνω , σπασιμπα μπεμπε, χοροσοβο κρασιβα........ :-* :-* :-* :-* :-*Μορο μου δεν ινε Αλκομενοσ 72 - ινε Αριστομενοσ 72 :-* :-* :-* :-* :-*
παρακαλο μορο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*μωρο μου σε αφηνω , σπασιμπα μπεμπε, χοροσοβο κρασιβα........ :-* :-* :-* :-* :-*
;)παρακαλο μορο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα!!!καλισπερα αγορια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
που χάθηκες μωρό μου εσύ? *P *P *P *Pκαλισπερα αγορια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φίλε είναι αναλόγως τι θα πάρεις και αν δεν έχει πελάτες. αν δεν έχει μπορείς να την πάρεις 2 μισάωρα(2 φουλ δηλαδή) ή αναλόγως το μικρό πρόγραμμα + το μεγάλο(ή ότι θες).αν έχει πελάτες το κάνεις με διακοπή. οι τιμές είναι γραμμένες στα σαιτ των στούντιο.γεια σου , αυριο τι ωρα δουλευεις? 2 φορες ποσο στοιχιζουν?
αχ το κοριτσάκι μου , όλους μας περιμένει. :-* :-* :-* :-* :-* :-*δεβτερα το προι στο βουλιαγμενισ 83 10-5.30 :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σασ περεμενο αγορια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αχ το κοριτσάκι μου , όλους μας περιμένει. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εγώ δουλεύω αυτές τις ώρες μωράκι μου. να τους περιποιηθείς καλά.
ίσως να σε έπειθα για αυτά που σου έλεγα για μας.
κουκλίτσα ακόμα και από δω σε θαυμάζω *P *P *P. θα σε καληνυχτίσσω όμως τώρα , αύριο δουλειά. όνειρα γλυκά και θα σε σκέφτομαι. ελπίζω το ίδιο και συ.
????????????????????Alisa δε με απάντησες ...
καλημερα στο μωρακι με το πλατινε μαλι :-*καλιμερα αγορια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι κανεισ μωρακι? εισαι καλα?καλιμερα αγορια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*