Νέα

Alisa από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Προσοχή Terrorist μην μας το πεθάνεις το κορίτσι γιατί αν το κάνεις, θα σε περιλάβει η αντιτρομοκρατική!! :2funny: :2funny: :2funny: : :dancing: :dancing:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να μου κάνει η αντιτρομοκρατική? δεν την φοβάμαι καθόλου!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
εδω δεν μπορέι να πιασει τους αλλους τρομοκράτες εμένα θα πιάσει?
:dancing: :dancing: :dancing:
και όπως έλεγε ενα παλαιό λαικό ασμα: "ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης!!! είμαι το θυμα μιας παλιάς αγάπης"

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
τι να μου κάνει η αντιτρομοκρατική? δεν την φοβάμαι καθόλου!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
εδω δεν μπορέι να πιασει τους αλλους τρομοκράτες εμένα θα πιάσει?
:dancing: :dancing: :dancing:
και όπως έλεγε ενα παλαιό λαικό ασμα: "ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης!!! είμαι το θυμα μιας παλιάς αγάπης"

Καινούργιας εννοείς!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σου υπενθυμίζω τι λέει ο μέγας Shakespeare επί του θέματος "you don't look at the mantlepiece when you're poking the fire" (Δεν κοιτάζεις την καμινάδα όταν ανακατεύεις τη φωτιά του τζακιού!!) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ντοβρε ...... σπασιβα βεβε με το πλατινε μαλι. τελικα χορισ τακουνι τι υψος εχεις?
γιατί μωρέ την ρωτάς συνέχεια?
μπορεί να είναι 1,60 με τα χέρια στην ανάταση, αλλά είναι μουνάρα με πολύ καλή διάθεση. ετσι δεν είναι κουκλίτσα μου?

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
μπορεί να είναι 1,60 με τα χέρια στην ανάταση, αλλά είναι μουνάρα με πολύ καλή διάθεση. ετσι δεν είναι κουκλίτσα μου?
ειμαι περιεργος...... πολυ γλικε μου..... ;)

Alisa

Ιερόδουλη
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
δα αγαπι μου εσι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
όπα σίγα να προσέχω μην μας ........κίόλας?δεν έτυχε να παα να την δεις ακόμα?ρε συ είναι λουλούδι
βαριθεμε να τρεχω εκει πανω δεν αφηνω το αυτοκινητο μου στο δρομο!!! ουτε 1 λεπτο!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ωχ αν και έχω παλιο αμάξι σε καταλαβαίνω.
ειδα στο χαρτη που ειναι η βριλισου ξερω αλλα δεν ξερω αν εκει εχει κλειστο παρκινκ με πληρωμη , αντιθετος κοντα στην αλκαμενους εχει κλειστο παρκινκ , δεν ρισκαρο να το εχω στο δρομο δεν θελω να το περιεργαζοντε , ειναι ολοκλιρη περιουσια με καταλαβενης αυτο ειναι η αγαπη μου :x :x

Επισκέπτης
ειδα στο χαρτη που ειναι η βριλισου ξερω αλλα δεν ξερω αν εκει εχει κλειστο παρκινκ με πληρωμη , αντιθετος κοντα στην αλκαμενους εχει κλειστο παρκινκ , δεν ρισκαρο να το εχω στο δρομο δεν θελω να το περιεργαζοντε , ειναι ολοκλιρη περιουσια με καταλαβενης αυτο ειναι η αγαπη μου :x :x
το αφήνεις απέναντι δυστυχώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom