giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα κουκλακαλιμερα αγορια μου
[move][/move]:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλακαλιμερα αγορια μου
[move][/move]:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κουκλίτσα μου τι κάνεις? έχεις κέφια σήμερα? είναι και ωραία μέρα.:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-τι εγινε ? ολι κιμοσαστε ακομα? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι εγινε ? ολι κιμοσαστε ακομα? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μορο μου ποτε παλι νασεδο? :-* :-* :-* :-* :-*κουκλίτσα μου τι κάνεις? έχεις κέφια σήμερα? είναι και ωραία μέρα.:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-
τόσο πολύ με θες μωράκι μου?:-* :-* :-* :-* :-*μορο μου ποτε παλι νασεδο? :-* :-* :-* :-* :-*
:-*τόσο πολύ με θες μωράκι μου?:-* :-* :-* :-* :-*
κάτι θα κάνουμε. θα σε έχω σε αγωνία για να με σκέφτεσαι.
εγώ θέλω να σε βλέπω και έξω όμως.όνειρο που δεν θα το πραγματοποιήσεις ποτέ, ή θα το κάνεις για χάρη μου?
ε τι λες κουκλίτσα μου?
τσαχπίνα μου εσύ, όλο αποφεύγεις την ερώτηση.για να δούμε θα με σκλαβώσεις ποτέ?:-* :-* :-* :-*:-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μορο μου εσι αγαπι μου
οχι αγαπι μου, δυλεβο, ζτο βριλισυ 55 μεχρι τιζ 5 :-* :-* :-* :-*τσαχπίνα μου εσύ, όλο αποφεύγεις την ερώτηση.για να δούμε θα με σκλαβώσεις ποτέ?:-* :-* :-* :-*
έχεις ρεπό σήμερα?
το μοραικι σασ καλα ινε κε σασ περεμενι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα και απο μενα !
τι κανει το μωρακι μας ?
τότε μπορεί να είμαι τυχερός, αν το θέλεις και συ. σου έστειλα pm, αλλά θέλω να το δεις μόνη σου.μόνο εγώ και σύ :-* :-* :-* :-* :-* :-*οχι αγαπι μου, δυλεβο, ζτο βριλισυ 55 μεχρι τιζ 5 :-* :-* :-* :-*
καλησπερα μωρακι Αλισα . εκτος απο βρυλισσου που αλλου μπορω αλλου να σε βρω? να δω ποσο παιχνιδιαρα εισαι?το μοραικι σασ καλα ινε κε σασ περεμενι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μωράκιμου, κουκλίτσα μου εγώ σε αφήνω. καλή συνέχεια αστεράκι μου.το μοραικι σασ καλα ινε κε σασ περεμενι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δυλεβο κε στο αριστομενεσ 72, βυλιαγμενισ 83 αλεσ μερεσ :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα μωρακι Αλισα . εκτος απο βρυλισσου που αλλου μπορω αλλου να σε βρω? να δω ποσο παιχνιδιαρα εισαι?
γα τι φελισ να αφισισ το μορακι συ :'( :'( :'( :'( :'( :'(μωράκιμου, κουκλίτσα μου εγώ σε αφήνω. καλή συνέχεια αστεράκι μου.
σε έχω στο μυαλό μου πάντα. να μη με ξεχάσεις αυτά που είπαμε έντάξει?
πολλά πολλά φιλάκια.
οκ μωρακι θα προσπαθησω να σε βρω αλλα με βολευη αυτο στιν αριστομενους...... απο της φοτο σου μου αρεσης πολυ τι υψος εχεισ?δυλεβο κε στο αριστομενεσ 72, βυλιαγμενισ 83 αλεσ μερεσ :-* :-* :-* :-* :-*
με τακουνι ι χορισ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*οκ μωρακι θα προσπαθησω να σε βρω αλλα με βολευη αυτο στιν αριστομενους...... απο της φοτο σου μου αρεσης πολυ τι υψος εχεισ?
Αν σ'αρεσει μην κολλάς στο ύψος...οκ μωρακι θα προσπαθησω να σε βρω αλλα με βολευη αυτο στιν αριστομενους...... απο της φοτο σου μου αρεσης πολυ τι υψος εχεισ?