spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καλησπερα κοριτσι μου! :-* :-*καλισπερα αγορι μου
αριστερα ινε ι ξανφουλυα ινε ι αλισακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αχ αυτο το Αλισακι στα αριστερα!!!!!!! :o :o
Καλησπερα κοριτσι μου! :-* :-*καλισπερα αγορι μου
αριστερα ινε ι ξανφουλυα ινε ι αλισακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μορο μου τελικα ναγνορισο εσενα ι οχι :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα κοριτσι μου! :-* :-*
Αχ αυτο το Αλισακι στα αριστερα!!!!!!! :o :o
Χτες που περασα ελειπες!!!μορο μου τελικα ναγνορισο εσενα ι οχι :-* :-* :-* :-* :-*
μεταβριο φεβγο στι ροσια :-* :-* :-* :-* :-*
μορο μου τορα ιμε στο βουλιαγμενισ 83 μεχρι το προι :-* :-* :-* :-*Χτες που περασα ελειπες!!!
Μεχρι να φυγεις θα ερθω σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν μπορουσα θα ημουνα ηδη εκει!μορο μου τορα ιμε στο βουλιαγμενισ 83 μεχρι το προι :-* :-* :-* :-*
αχ το μωρουλίνι μου, μας έχεις υπνοτίσει με την τσαχπινιά σου. σε καληνυχτίζω , καλή δουλειά και καλό ταξιδάκι. σου στειλα και μυνηματάκι το είδες?μορο μου τορα ιμε στο βουλιαγμενισ 83 μεχρι το προι :-* :-* :-* :-*
Ετσι,ετσι φιλε να με προσεχεις!!!!αχ το μωρουλίνι μου, μας έχεις υπνοτίσει με την τσαχπινιά σου. σε καληνυχτίζω , καλή δουλειά και καλό ταξιδάκι. σου στειλα και μυνηματάκι το είδες?
και τον φιλαράκο μου να τον προσέξεις , να τον αγαπήσεις και αυτόν. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλινιχτα :-* :-* :-* :-* :-* :-*αχ το μωρουλίνι μου, μας έχεις υπνοτίσει με την τσαχπινιά σου. σε καληνυχτίζω , καλή δουλειά και καλό ταξιδάκι. σου στειλα και μυνηματάκι το είδες?
και τον φιλαράκο μου να τον προσέξεις , να τον αγαπήσεις και αυτόν. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μορο μου τελικα ναγνορισο εσενα ι οχι :-* :-* :-* :-* :-*
μορο μου τελικα ναγνορισο εσενα ι οχι :-* :-* :-* :-* :-*
υα τι οχι? :-* :-* :-* :-*θα με παρεις μαζι????
δεξια ινε ι λολιτα :-* :-* :-* :-*
κε αριστερα ξανφουλυα εγο :-* :-* :-* :-*
kalispera agoria mou :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*